15

Анонимен

преди 1 година

Докато тук крадат ГЕРБ и ДПС ние няма и да помиришем евро

14

Да кажа запомнете

преди 1 година

Чуете ли думата преуспяваща фирма и в България. Нещо не е наред. Някой пере нещо със депутат. Нямаш ли човек - нищо не става. Може да си Айнщайн и да си измислил пренос на миризма по интернет. Имаш Нушев шанс да успееш в България. И фирма отворила ли е тук ако ще да е интергалактическа тя е заради ефтината работна ръка и далаверите. А не за да направи някой Българин богат.

13

панелната раса

преди 1 година

Кои са тия от средната класа в международните фирми, умник софийски? Един файтон хора в държавата София ...Я си вдигни гъзягата и отиди на 70 км. да видиш, в каква пустош и съборетини е държавата...Ако не знае човек къде е ще си помисли, -това в европейският съюз ли е или в Уганда?!! Щели били да си тръгнат кадърните...ами те отдавна си набиха камшика на запад и в международни фирми в София Държавата на сенките...това е...отиваме на разпад и заличаване!!

12

Анонимен

преди 1 година

А ние колко получихме?

11

Блицкрик

преди 1 година

точно така, парите за Орбан се спират и се давст на коректните членове

10

Анонимен

преди 1 година

Самите хора няма да видят и стотинла от тези средства, напротив. Това са пари за поробването на държавата и превръщането й в поредната оруелска провинция. Нищо повече.

9

Анонимен

преди 1 година

9 млд евро за "трансформация на обществото" - ЦЕЛЕВО отпускане за "икономическото, социалното и териториалното сближаване на своите региони, както и за зеления и дигиталния преход в икономиката". Сиренце за мишчица.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе гласуваме за копейката махаме се от ЕС и НАТО и така няма да ни е яд колко добре са на запад, щото ще се сравняваме с Грузия, Армения, Беларус и Монголия. Е фондове и инвестиции няма да има, но ще получим Т-72 и С-300... Нищо, че средната класа, която крета основно в международни компании и съставлява гръбнака на нацията. Млади мъже и жени на от 20 до 40 г. ще си бият камшика в прогнилия запад... тук ще остане чистата панелна българска раса.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз не помня на нас да ни даваха нещо, само закриваха цели отрасли!

6

Стоко

преди 1 година

Крайбрежието на Далмация е прекрасно, няма презастрояване и мутренски кич. Музеите в Задар работеха до 11 часа вечерта, въведена е система за обратно изкупуване на пластмасови бутилки и отпадъци, а градските пространства са напълно чисти. Следите от войната са изцяло заличени.

5

Стоко

преди 1 година

Бях в Хърватска и разликата с нас вече е огромна, най-вече в инфраструктурно отношение. Българското военно гробище във Вуковар е по-добре поддържано от всеки друг подобен мемориал в Родината ни.

4

Анонимен

преди 1 година

Хърватите съ си добре там никога не е имал комунизъм те се отръщават от русия а бг никога няма да е европейска страна там комунизма никога няма да се искорени те затова и македонцети се отвръщават да им казваш чъ съ българи

3

Анонимен

преди 1 година

в Хърватия е много красиво <3 имат и пътна инфраструктура

2

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

при НаркоДилърите е Така - Първите Дозички са Щедри и БезПлатни, след това Жертвата бива буквално Из на силвана!

1

Бнб

преди 1 година

Спи ли?!?