104

Прост си

преди 1 година

До: 114 (Честен) Не е и българска. Турска е. Крим е бил на Османската Империя. През 17 век Екатерина II го окупира, така както сега Путин го окупира. Затова Ердоган помага на Зеленски.

103

Факт

преди 1 година

Да, мнозинството руснаци подкрепят Путин и имперската му политика. Затова единственото спасение за нормалния свят е избиването на максимален брой руснаци и ликвидирането на икономиката на Рашистан.

102

Честен

преди 1 година

Време е Украйна да изчезне от картата веднъж завинаги вече.Да спомена ли че е и Българска?

101

До 102 - 2

преди 1 година

РУСОФИЛСКИТЕ ХАРТИЕНИ БЕЛИ МЕЧКИ ИСКАТ ПОВЕЧЕ КОПЕЙКИ ЗА БУМ-БУМ АКО СЕ РЕШАТ, КОЕТО РУСНАЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ДАДАТ. ОСВЕН ТОВА СЕДНАЛ ГЪ... - НЕ СЕ БОИ.

100

До 102

преди 1 година

Аз също искам войната да спре. Защо реши, че Украйна трябва да прави отстъпки за мир? Кое те кара да мислиш по този начин? Русофил? Защо Русия не се изтегли или Путин не дава?

99

Анонимен

преди 1 година

Хахахха виш им униформите зелена пижама и това ли е най силната армия на света?

98

Анонимен

преди 1 година

Значи *** прости неграмотни пияндури смърдящи вонящи съ русофилите и отиват на война защото вожда е казал а по богатите по образованите интелегентни обичащи хубави семеийства бягат не искат да умрат за путлераТе се прозападно ориентирани защото знает чъ от расия само смърт и беднос друго никога не е имал там

97

СПАСЕНИЕ ОТ РУСИЯ/ПУ

преди 1 година

"Не искам да се бия, но не мога да се крия завинаги, по-добре е просто да се изправя пред това, което идва"- изповед на обикновения руснак. Да, ама 400 000 са избягали през различни граници ..... това са подвижните руснаци.

96

Анонимен

преди 1 година

Абе какви пари? нали ковчега е безплатен и върви с нова Лада

95

Анонимен

преди 1 година

Лили Путин скоро ще започне песента: Нема пари, действайте. Нема пари, защото лошият Запад ни обяви война и парите свършиха. Свършиха, защото не бачкате и сте зле управлявани, руски мои братя.

94

Анонимен

преди 1 година

Войната фърля прах в очите на руските граждани. Чрез нея Путин ще се опита да замаскира поредния икономически и финансов крах на СССР/РФ... както искате я наречете тая територия.

93

Анонимен

преди 1 година

Песков-младши замина ли на фронта? Какво казват официалните руски медии? Според мен ще иде на фронта - ама друг път, като приказката с колелото.

92

Марто

преди 1 година

Русофилите няма да отидат на война,то е ясно....но да видим ти ще си дойдеш ли от Великобритания,Испания, Франция,Германия,Белгия, САЩ... ако се наложи да защитим Родината? Изобщо не мисля,ще ми гледаш сеира и ще пишеш от кене...да, докато бомбардираш Пътя.

91

Анонимен

преди 1 година

За много мъже, особено за онези вярващи в правотата на своите лидери, войната си е чисто забавление. Ако живеех в Русия и бях ерген щях да отида на фронта като доброволец, ама за тукашните "лидери" не бих мръднал прът. Ако някога се стигне до мобилизация на страната на НАТО ще откажа без да ми мигне окото.

90

Анонимен

преди 1 година

"Разочарован съм от родните русофили , нито един не видях да стяга мешката за към фронта. Хартиени тигри. Само на думи се хвърлят за лилипутин . Вие сте срам за за комунизма !" - А ти стегна ли куфарите, за да се биеш на страната на Украйна? Защо не си? Аз примерно искам войната да спре, дори и това да означава Украйна да направи отстъпки, но Запада не дава. Ако ти също искаш да спре войната, тогава разбирам коментара ти, но иначе критикуваш другите, а ти правиш същото. Странна работа.

89

Анонимен

преди 1 година

Разочарован съм от родните русофоби , нито един не видях да стяга мешката за към фронта. Хартиени тигри. Само на думи се хвърлят за Зеленски и укритата . Вие сте срам за ФАЩ -либерастията

88

Bili

преди 1 година

900 000 доброволци са подали заявки за армята...

87

redordead

преди 1 година

Загиналите руснаци във войната ги чакат 100 чисто нови перални в съветския рай!

86

Алекс

преди 1 година

Само най- *** и пропаднали алкохолици ще отидат да се бият в Украйна с надеждата да довлекат някоя пералня или тоалетна чиния.Хората с малко мозък в главата напуснаха путинския рай.

85

Ха ха ха

преди 1 година

И като се замисля, в основата на всички конфликти стои само един миротворец, с повече от 1000 военни бази по света. А това си е просто една краварска страна.