15

Анонимен

преди 1 година

Тия са мъртви души 1 милион не съществуват. Умрели са. Не разбрахте ли

14

Факт

преди 1 година

Да видим фактите. Избори 2017 година - намерени бюлетини в урните - 3682493 броя, от тях 169009 са недействителни, което е 4,59%. Избори 2311528 гласа общо от 2059063 гласа от машинно гласуване и 252465 гласа от хартиен вот. Недействителните гласове са 3909, което е 0,19% от гласовете, много по-малко от 2017. За какво 3% преди и сега говори този?

13

Ахаааа....

преди 1 година

"Притесняват се хората, особено възрастните. Кой вижда, кой недовижда, треперят му ръцете"-------ИНАЧЕ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНКА Я ВИЖДАТ И ТАМ НЕ ИМ ТРЕПЕРЯТ РЪЧИЧКИТЕ!!!

12

Статистик

преди 1 година

НСИ да вземе най-накрая да обяви резултатите от преброяването миналата година. Какво ги кътат тия данни, неудобно ли е за някой

11

Анонимен

преди 1 година

Бойко държавника добре е управлявал, един милион по-малко, а младите не могат да си напишат името. Просто да се чуди човек, как някой би си помислил да ги върнат в парламента, пък камо ли и първа сила. Ето защо сме дъното на дъното

10

Стефан

преди 1 година

Как може българският народ да е толкова глупав не знам. Да подкрепя ГЕРБ и ДПС, като не гласува.

9

Лудост

преди 1 година

В света на лъжата, измамата, интереса и парите не бих гласувала за никой. Само за Господ ако слезе на земята, ако и него не го е хванало страх от човешкото безумие.

8

Анонимен

преди 1 година

Къде са тези недействителни гласове при машини. Това са само грешки на ЦИК РИК или СИК, които са неграмотни не може да смятат и се чудят как ще оправдаят заплатите си че машините ги правят ненужни.

7

Анонимен

преди 1 година

И тия които са останали гласуват 70 % от чужбина. България е приключила като държава а е зона на НАТО, която се контролира от САЩ.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоа па, Стоилов ли си къф, я бягай да береш джоджен някъде, хора които са дотолкова неграмотни, че да не могат да натиснат три копчета, не само че не трябва, ами дори са вредни за изборите.

5

Българина

преди 1 година

след още 15 г в ЕС и НАТО с още 2 млн ще падне по миграционни причини. България приключва никой да не си прави илюзии, в природата има и необратими процесии, това е положението свиквайте с тази мисъл. Можете само да изберете децата ви къде да чакат мизерния край, тук или чужбина

4

Ало Грао

преди 1 година

Къде са резултатите от преброяването? Удобно ще бъдат поднесени след изборите Всеки без валидни документи за самоличност лична карта или паспорт не трябва да е в списъците Много от наште измряха в чужбина а тук никой не знае...

3

Сократис

преди 1 година

Значи унищожаването на България върви по план!

2

Анонимен

преди 1 година

Интересен парадокс е фактът,че бойковия електорат ходи да гласува управлявайки автомобили,но не може да прочете какво пише на монитора, защото е неграмотен. Как има книжки , никой не знае.

1

Зевс

преди 1 година

Избирателите може да са паднали, ама имащите право на глас са повече от цялото население на страната, то и заради това данните от последното преброяване още ги крият ;)