15

анонимен

преди 1 година

До До:СПОКОЙНО ТОЙ ЩЕ АБДИКИРА ПО ЗДРАВОДЛОВНИ ПРИЧИНИ И ИЗНЕНАДА УИЛЯМ НЯМА ДА Е КРАЛ А ТАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ХАРИ. КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА.

14

До: 10

преди 1 година

Извинявам се за некомпетентноста ми,но не знаех че това е Принцеса АН.Обаче както казах по-долу,от нея ще очаквам удар с нож в гърба на младите Принцове.Или казано по нашенски,дъртата флигорна ще се опита да пробута децата си на предна линия за Крале и Кралици на Англия.Абе приказка с неочакван край.Най-малко 10 години ще се вихрат бури и скандали в царският двор.Или докато поне Папате не се океже Гей.

13

После

преди 1 година

Нямало пирамиди, фараони... И пажове.Номера е кой от кого е по - голям Крал.Който е най-много Крал си има и Кралица. И двамата притежават след църквата най- много земи реално.

12

777

преди 1 година

С нетърпение очаквам тоалетна хартия с ликът му!

11

До долния

преди 1 година

То май камилата го язди вече толкова години, както гледам, не той нея. От една разведенапарантия, стигна до кралица-камила, благодарение на един аамак.

10

Анонимен

преди 1 година

Не носи корона и язди камила.

9

Анонимен

преди 1 година

До 5. "Оная с белия каскет" се казва принцеса Ан и е единствената дъщеря на покойната кралица и сестра на "Чарлито". Май си е съвсем наместо в семейните снимки?

8

скъпа

преди 1 година

Ооо, дано логореята на майка му не е наследствена, че скоро пак да сменят лика на монетите:) Нелечима е:)

7

Сестерций

преди 1 година

А с общоизвестните Хари и Мегън кога?

6

Анонимен

преди 1 година

Горкия се беше уплашил, че оная дрътата гущерка ще го надживее....Радвай се дъртако, оти след некоя и друга годинка и тебе, чЕ те разнасят цЕл ден с каруцата из лондон.

5

JJIvanov Geolog

преди 1 година

Внимание засега да не се сменят банкнотите.Обсебенис наркотици и обемно обсебващи оръжия дизайнери и експерти последните години произвеждат банкноти с тежко терористични дигитално холограмни оръжия вградени. Вижте банкноти от последните години вкл тези от 50 лева в БЪлгария. От Великобритания и от САЩ.ИМАт даже вградени черно чумни генератори и активатори..Ползваните банкноти на острова са с лечебния лик на Елизабет Втора.

4

Star

преди 1 година

Оная с белия каскет до Чарлито как се казва? Толкова ли е важна че няма снимка от фамилията без нея.Нещо ми намирисва на преврат във Английският Кралски Двор. Младите момчета се смразиха заради слухове и конспирации,кой от кой баща е заченат.Ще има циркове със години за напред.Ако предчуствието не ме лъже,във надпреварата за Трона ще се намесят хора извън Фамилията.Ще става интересно.Потеклото на Принцеса Даяна ще е по=важно от наследника Чарли.Въртят се някакви афери със колониите в момента.

3

До 3

преди 1 година

А кого по- точно са убили/ самоубили/?

2

Анонимен

преди 1 година

Гаврош.

1

Анонимен

преди 1 година

КРАСОТА