401

Анонимен

преди 1 година

ПП ЯДЕ ЖИВО МЕСО ОТ ИТН.

400

Факт

преди 1 година

Сега.. може да си говорите всичко, че ГЕРБ ще са първи, Възраждане щели да са втори. Каквото искате си измисляйте. Факта обаче е един - САМО ПП има масова подкрепа. ПП ЩЕ Е ПЪРВА СИЛА. А вие си говорете каквото искате. Много хора ще излезем СПЕЦИАЛНО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПП - КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ.

399

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.........партиите на сорос имат 50%........... Хахаха, а партиите на Путин имат 10%. Кеф....... :)))))))))))))))))))))))))))

398

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли колко хора имаше в подкрепа на ПП, когато ИТН-ГЕРБ-ДПС ги свали? Умножете по 10-15 и ще разберете реалните гласове на ПП - 600 хиляди и отгоре.

397

Анонимен

преди 1 година

Аз бях за ИТН, но след като ИТН се съюзи с ДПС и ГЕРБ, вече съм от ПП.

396

Ако са първи

преди 1 година

Само ако се случи ГЕРБ да са първи ИЗБОРИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ веднага ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛИ НОВА ДАТА ЗА НОВИ ИЗБОРИ.

395

Анонимен

преди 1 година

Прогнозата за ПП е умишлено намалена с поне 10 пункта.

394

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да ми коментирате, Възраждане още не са били във властта и не са компрометирани, за разлика от всички други, които качвайки се на коня тотално се *** до ушите, и най вече ИТН и ПП на младите *** дда лче тааааа.. така че да дадем шанс и на Костя !

393

Победа ПП ПП!

преди 1 година

Разочарованите избиратели на ИТН ще се влеят в ПП. Защо никой не го отчита????

392

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.......Феновете на Путин в България са много........... Хахахахааааа, хапчетата веднага. Ще се видите в неделя колко сте - 10% Иначе много крякакте, ама файда йок. Българите си искат пътуване и работа в ЕС, а не руска губерния като Беларус. Понел?

391

Лешояда Костя

преди 1 година

Възраждане къса и яде живо месо от ГЕРБ.

390

Анонимен

преди 1 година

За да завладее части от територията на Украйна, Русия води изтощителна война и дава хиляди жертви....За да завладее България, дори не трябва да води война - просто си плаща на определени партии и журналисти и всичко е ок! Пред фактите и боговете мълчат. Факт е, че откакто имаме служебно правителство (на президента), БГ е отказала военна помощ на Украйна и най-вероятно са възстановили руските посланици, които Петков изгони.

389

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за ГЕРБ получаваш ремонт на ремонта, кражби на на държавния бюджет, най-ниски доходи в цяла Европа, най-висока смъртност в ЕС, най-нагло поведение на политиците им, промяна на закони в ощърб на народа, подигравки с пенсионерите, вдигане на глоби десетократно!

388

Коалиция ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС.

387

национални ПРЕДАТЕЛИ

преди 1 година

До днес 100 000 руснака са избягали от родината си само в Казахстан !!! А у нас про-руски чекиментовци със зъби и нокти драпат да ни намърдат в Путинска Русия !!! Наистина *** на ценностите и морала !!! С Копейкин към Сибир и Евразия !!!

386

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ купуват каквото могат, а всички чалгария, отидоха при възраждане, явно толкова си можеме. Още дълго ще сме най-бедната в Европа и най-бързо изчезващата нация в света, а ако не му дойде акъла на Българина и ще изчезне.

385

Анонимен

преди 1 година

Системата е сбъркана в България. Не трябва да сме парламентарна република, защото се размива отговорността и именно затова партиите се възползват от системата и крадат от всички граждани.

384

Иска ми се...

преди 1 година

ГЕРБ 158%, Възраждане 78%, ДПС 55%, ПП 1.02%, ДБ 0.02%.

383

РЕАЛНОСТТА..

преди 1 година

СЛЕД ГАФОВЕТЕ НА КИРО - ПП ВЕЧЕ СА НА 4-ТО МЯСТО.....

382

Анонимен

преди 1 година

Феновете на Путин в България са много и винаги ще бъде така.Той се изправи срещу световният ред и евроатлантическите ценности.Дефакто Путин се олицетворява с това.Понеже най близката до Русия партия в България е Възраждане в неделя ще получат голям резултат.