54

Мъдреца

преди 1 година

Шанса да успеем като свободна и европейска държава е да гласуваме за десните партии като Демократична България или за Код на Петър Москов. Всички останали партии в кошчето за ***. Не може да се гласува за партии и лидери които искат да завличат България назад в миналото и да ни набутват в лапите на алчната, ненаситна, корумпирана и агресивна Русия. Това е срам и позор за хилядолетната история на европейска и натовска България .

53

Мъдреца

преди 1 година

Шанса да успеем като свободна и европейска държава е да гласуваме за десните партии като Демократична България или за Код на Петър Москов. Всички останали партии в кошчето за ***

52

Антонии

преди 1 година

Все още има невежи и простовати българи защитаващи Агресивна Русия. Въпреки сто процентовата вина на руснаците за войната която водят срещу свободна и независима Украйна. Избивайки цивилното население и окупирали, част от Украйна. Такава наглост и цинизъм го може само Русия, а тъпанарите въпреки хилядолетната история на България продължават да се държат като руски лакей и слуги защитавайки я.

51

ДРАКОНА СЕ УСМИХВА

преди 1 година

"Русия не изгаря, а съхранява под земята непродадения газ!" ха така, под земята и да си остане завинаги !!! ОСВЕН АКО КИТАЙ НЕ ГО ИЗКУПИ НА ЦЕНА ПОД СЕБЕСТОЙНОСТТА. ЗАСЕГА РУСНАЦИТЕ СА НАМАЛИЛИ ЦЕНАТА С 60% ЗА КИТАЙ.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46. Не е тъпо, защото газа в Русия не се вади от недрата, а сам си излиза от блатистите местности, те само го улавят. Затова, често се запалва, когато концентрацията му нарасне. Руският газ е много по-евтин от американският, за който разходите за добиване са големи. Освен това, руският газ не се втечнява, а се съхранява в газообразно състояние, така се и транспортира, по тръба. чете бе хора, четете. И не вярвайте на всичко.

49

Анонимен

преди 1 година

Русия била нахлула в украйна и това било недемократично. А преди това когато русия искаше да се спазват човешките права в украйна да не се убиват и изгарят хора къде беше тази демокрация. Когато русия искаше да седнат на масата на преговори къде беше демокрацията къде беше тоя запад америка които сега реват и взривяват материалните блага създадени от противника те не използват ли абсолютно всички икономически и физически методи за да ги превръщат в оръжия срещу русия . Значи западното може !

48

Герги

преди 1 година

До Лъже Къде прочете за жужака бе .... пише че е базирано на наблюдения от космоса. Ама не моиш се изпика без да споменеш ***, нали?

47

Христо Христов

преди 1 година

А това е грешка - трябва да го горят всичкия на границата с прибалтийските републики и финландия, та като го гледат от другата страна да им е светло и топло през зимата.

46

Смислов

преди 1 година

Значи.. извличат компресирания газ от земята, по-сложна и скъпа технология, и след това... пак го компресират и вкарват в земята... гениално, как до сега другите са се сетили за това, руснаците отново са лидери в иновациите.

45

НАЙ-ПОСЛЕ

преди 1 година

Мисля че всички държави вече са доволни от положението ! Нито Европа нито Русия искат руски нефт и газ за Европа ! ! ! ! ! ! Всички получиха желаното ! ГОТОВО !

44

Запознат

преди 1 година

Леле, мале... ми сега, знаете ли колко от служителите в хранилищата пушат? Не ми се мисли... енда цигарка и цял живот умрял... язък за хубавия газ.

43

не

преди 1 година

льжи бе никои нищо не ти даваима6 си то4но нищо

42

Офф

преди 1 година

Не ми се мисли, ако има някой пушач там...

41

споко

преди 1 година

Българина е оцелял през вековете без газ и нефт сега си имаме Нинова тя дава всичко.

40

Анонимен

преди 1 година

Русия не изгаря, а съхранява под земята непродадения газ - Осъзнавате ли колко тъпо звучи това- Вадят го изпод земята и за разнообразие го набутват на друго място компресиран под земята.... трябва хич да нямаш мозък да си мислиш че това е истина

39

Анонимен

преди 1 година

Чудесна новина(цел).

38

Анонимен

преди 1 година

Това от държавата която произвежда Лада

37

Курти Куртев

преди 1 година

Не гледайте в канчето на имащия !!!! Има си газ , ще си го прави каквото си иска !!!! Да му мислят тези , които нямат ни газ , ни нефт , ни въглища , ни дърва нито нищо ...Но имат Фон Лай.нен и кукундрели ...Дядо ви БайДъньо и компания си умират от кеф ...Прекараха Европа за пореден път ....А сега , честито :) :) :)

36

Я па ти..

преди 1 година

До Петров 19 Руснаците не са правили никакви мизерии у нас , само дето съсипаха хубавата ни държава и още не можем да се оправим.

35

Я па ти..

преди 1 година

До Стефчо-тариката 15 Руския петрол от Татово време оцветен ли е ? Откраднал си го от държавата.Така ли е ? Така е ..