71

Альоша

преди 1 година

Най смръдливата държава

70

Пацо

преди 1 година

В България има малко русофили които също стават за пушечно месо.

69

Анонимен

преди 1 година

Ако Байдън го импийчмънт го чака електрическия стол,за предизвикване на смут и война заплашваща целия Свят.И едва ли ще му се размине заради това,уче жертва американците заради собствените и на семейството си интереси.И на другите около него ще им накажат въжето.

68

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че резервата,който са мобилизирани,няма да са на фронта а ще са в тила за да подсигуряват всичко необходимо за да се устрои, утвърди и затвърди присъединяването на новите Републики.Т.е. за защита и функционирането на всички Държавни органи на властта.А най голямата истина е,че западните олигарси окрадоха руските такива и сега ги чака голям бой.Ако на вас ви откраднат парите и знаете кой го е сторил,при това разполагате с модерни оръжия,няма ли да му потърсите сметка за кражбата.

67

BatSot456

преди 1 година

Вярвах в Русия,в нейният народ,нейната армия,допреди няколко години.Като гледам последните събития,не знам какво да кажа.Не ви искам,вашият руски свят,вашият мир,Вашите ценности.Страх от мобилизация,дезорганизация на армия и държавен апарат,икономически колапс.Е сега ми отговорете(предвид мобилизацията),кой и кои са Хартиените тигри?Аман от вашетоСЛАВЯНОФИЛСТВО!

66

Октомври 2022

преди 1 година

ЩЕ СЕ ПОВТОРИ ЛИ ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ???

65

МОБИЛИЗАЦИОННИЯТ

преди 1 година

ПОТЕНЦИАЛ НА РУСИЯ Е 25 МИЛИОНА ДЕЗЕРТЬОРИ !

64

до 62 и какво ?

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ПО СВЕТА СА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, НО НЕ ИЗГАРЯТ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ! НАСИЛА МОБИЛИЗИРАНИТЕ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ДЕЗЕРТЬОРИ !

63

НАРОДНАТА ЛЮБОВ

преди 1 година

КЪМ КРЕМЪЛСКИТЕ КРАТУНЧОВЦИ ! За 1 седмица над 194 000 граждани на Русия избягаха с автомобили, велосипеди или пеша. Очаквам да чуя, че са преплували Беринговия и Южнокурилския проливи, Балтийско и Черно море.

62

УРА ЗА РУСОФИЛИТЕ

преди 1 година

КАЗВАТ, ЧЕ РУСОФИЛИТЕ МАСОВО СИ СТЯГАЛИ РАНИЦИТЕ ДА ХОДЯТ В РУСИЯ. МИ ТАКА ДЕ, СТИГА САМО "УРА КОПЕЙКЕ".

61

DaVinci

преди 1 година

До ПатриотОтивай да караш такси ! :)

60

и какво?

преди 1 година

Мобилизационният потенциял на РФ е 25 000 000 души.Ще бъдат пуснати да лазят и опоскват всичко наоколо като скакалци!

59

Анонимен

преди 1 година

вервате ли на мисирките - щото аз НЕ !

58

Анонимен

преди 1 година

Русия поне не затвори границите си, като крайна..

57

Анонимен

преди 1 година

А зеления ги набираше по улиците и заведенията..

56

Анонимен

преди 1 година

Това е раша затвор! Кво не е ясно?!!! Горките рашароби!!! ...унизени и без човешки права

55

Анонимен

преди 1 година

Няма такава Държава....доказано през годините.....

54

мокри сънища

преди 1 година

До: номер 60 То "многомилионно рускоезично население" има в цяла Украйна, има и в съседните държави, в цяла Европа, в САЩ и Канада, изобщо руската диаспора е огромна по цял свят. Това обаче изобщо няма никаква връзка с юрическия статут на никоя територия!В Канада има френскоговорящи, това не значи, че Франция ще нападне Канада с атомни бомби (каквито има)!

53

До мел гибсън

преди 1 година

Всичко зависи от мотивацията на човека- дали вижда смисъл в конкретната война.Освен това повечето войни се водят за интересите на ограничена група богати хора, защо да си дават живота бедните за тях?Нито в руската, нито в американската армия ще видиш децата на богаташи.

52

Украйна

преди 1 година

.................такава държава вече няма.............очаквам в още 2 области да има референдуми и те да станат част от Руската федерация..............Одеска и Николаевска област!!!