316

Зозо

преди 1 година

Незнам на кого да се молим да бъдат спрени главно тъпите,жадни,алчни,безморални,подли ,долни американци,след тях тези *** западняци,а тази зелена гъсеница малко й е да бъде размазана за да се озаптят.Само като го видя този с памперса дъртак слабоумен и получавам спазми в стомаха си. Колко нахален трябва да си за да разрушиш една държава и народ и върху разруха да се наслаждаваш на постижение...*** долни...

315

Реалист

преди 1 година

Ако този прословут преход беше направен от хора, които имат желание да поддържат и развиват предприятията и гледат за народа може и нямаше да ме на това дередже. Мисля, че социализма е направил много за нас, както и ние за него.

314

Реалист

преди 1 година

До 287 Най-важното ли беше правописната ми грешка? Другия път ще го имам впредвид. Заради едни граници изпираш капитализма. Защото и това, което ни говорят за демокрация, аз лично не го усещам. За 33 години прехода е ясен, пълен провал. Лошите социалисти направиха доста Работещи предприятия и сигорноста за населението, и сме в пъти по-добре от към недвижими имоти. Вярно чакаше се за кола, но това според мен е по маловажно от това да имаш жилище.? Нашите Капиталисти продадоха Държавата.

313

Реалист

преди 1 година

Или по точно до момента преди Майдана

312

Реалист

преди 1 година

Според мен нещата за Руснаците бяха добри когато спазваха всякакви развитие на нещата в полза на Запада,но повече визирам САЩ. Когато спряха да го правят и се противопоставиха нещата се променят. Европа и Русия до 2014 си бяха в доста добри отношения, докато не станаха толкова добри, че почнаха да пречат на бизнес проектите на САЩ.

311

Чичо Манчо

преди 1 година

Изключително нахалство. Не коментирам.

310

...

преди 1 година

Да, да, запада само руши и унищожава, запада е лош, за това децата на половината руски елит са на запад, за това е пълно с емигранти от изток на запад в търсене на по-добър живот, а не обратното, за това даже дъщерята на Путин доскоро живееше на запад, че даже женена за натовски офицер. Гроздето е кисело като е на високо, другарю Путин.

309

Куку

преди 1 година

И тоя човек управлява Русия??? Това е подигравка с една от великите сили! На този малоу...к не бих дал и вход в Люлин да управлява.

308

Анонимен

преди 1 година

Взе да ни писва от този Путин.... наистина човек остане ли на власт толкова време и изкукуригва и става даже опасен!

307

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ ДНЕС, ФАКТИ И ДРУИ СА СОРОСКИ САИТОВЕ

306

Петрова

преди 1 година

Нищо подобно - единствената държава в света ,която се готви и винаги е в състояние да възпламени света е днешна диктаторска Русия !!! Долу узурпаторите и агресорите ! Долу кървавите им ръце от Украйна !!!

305

Анонимен

преди 1 година

Путин, неговото обкръжение плюс руската олигархия разкрасиха огромните богатства на Русия, не Западът! За да могат да си купуват имения, яхти и футболни отбори точно там, на запад от Мордор. Западът си плащаше за всичко което купуваше от тях, не го крадеше от Русия, както някои тук се опитват да ни убедят. А за бедния руски крепостен мужик остана само самогонката пред телевизора. И пак да се кланя на Цар-Государ и да мре за него в друга суверенна държава!

304

РУСИЯ Е враг...

преди 1 година

....НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА--В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ИДВАЛА КАТО "ЗАВОЕВАТЕЛ" НА ПРОЛИВИТЕ И ЕВРОПА!!!

303

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се напише, каквото и да се каже, каквото и да се направи, помнете, случвало се е и преди. Хората забравят едно много важно нещо. Коя година сме, няма никакво значение, поведението е едно и също, младите искат да открият отдавна забравени неща.

302

ЗНАЕМ

преди 1 година

Русия е готова да нанесе удар по всяка страна ! Нали така многократно се хвалеше Путин ! Колко много пъти го заяви до сега !

301

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше войната с Украйна нямаше да разбера колко е силна пропагандата и дезинформацията на Русия. Как са ни обработвали и заблуждавали с клишета. От русофил в продължение на 50-55 години за една нощ станах русофоб. Путин сам нанесе вреда на Русия.

300

ан

преди 1 година

Абе дъщерята на този не живее ли в гадната капиталистическа Швецария?Лавров и Песков защо не пуснаха децата си на фронта за пример, а са в Западна Европа?Май глупаците са бедните? Но пред Бог всички ще сме еднакви....

299

П.К.

преди 1 година

Трезво и достойно да преценим изказаните мисли. Без външна намеса и внушения.

298

1

преди 1 година

Не само по страна, ами и по своите. Все пак няма за всички...

297

Гражданин

преди 1 година

Голата истина е, че ссср се разпадна не поради недостиг на танкове; хората в цяла Източна Европа искат да живеят с европейски стандарт, а не в руска деревня