22

Бай Дрън

преди 1 година

А после, ние сме били давали паспорти на македонците...

21

А кога и кой

преди 1 година

Ще осъди есес за геноцида над хората си,за извратената им медицина с ковид,сега войната която пак е заради тях,цени и бежанци това е една НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ!ПУ МАМА ВИ И ПУМИЯРСКА ЗОЛБНА И ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПРОПАГАНДАТА ИМ!!! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ЗА ИЗДЕВАЛТЕЛСТВАТА ВЪРХУ НАРОДА ОТ СТРАНА НА ЕСЕС И ФАЩ.ТЕ НИ НАПРАВИХА ЦЕНИТЕ ДО ТАВАНА НА ВСИЧКО НЕ ПУТИН ***

20

Анонимен

преди 1 година

Кой твърдеше, че това било съюз на суверенни държави?

19

Лудост

преди 1 година

Накрая в ЕС и Европа няма да остане един нормален европейски християнски гражданин. ЕС и Германия са един троянски кон и предатели. Всичко идва тук ама ние къде да избягаме. Не искаме да сме роби на всички и всичко. Стига. С тези простотии предстоят или още войни и връщане в праерата или велики народни преселения. Логичното продължение на безнаказаността и липсата ни права който се отнемат от всички институции.

18

Някой

преди 1 година

Аз пък искам да съдя ЕС, Германия и България ама нямам такива финансови средства и адвокати. Затова се моля Господ да слезе да съди.

17

Как да го бъде ЕС

преди 1 година

Нали от Европският Союз искат инвеститори и специалисти и работници от Азия? Трябва да им осигуряват паспорти иначе няма как.

16

Анонимен

преди 1 година

Този път ще гласувам семейно за независимостта на България - Възраждане!

15

Неграмотници

преди 1 година

Едно изречение не можете да сглобите некадърници. . . . . България също беше призована да прекрати тази програма, като това бе направено през април.. . . . Какво бе направено през април бе неграмотници? България прекрати програмата през април или беше предупредена през април

14

Бай Илийчо

преди 1 година

ЕС ке падне още таа зима!

13

Анонимен

преди 1 година

Троянски коне в ЕС. България дава паспорти на кривоглави турци и шиптари, осигурявайки им свободен достъп до свободният европейски пазар.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Ти май не си наясно че ЕС има територия дори в Южна Америка и по океаните. Тръгнал за острови в Средиземно море да се хваща.

11

дон 13

преди 1 година

Какви ги дрънкаш,Чомбе?!Случайно влязох в този сайт и ми направи впечатление вродения ти kрeтенизъм и пълната ти духовна тъпoта.Кажи си зодията за да получиш пълно инфо за бъдещето си..Офертата е само днес!!

10

Анонимен

преди 1 година

Географски остров Малта, Гозо и Камино се намират в Африканската територялна плоча. Не в Европа. Също като Кипър, който по-скоро е в Азиятския близък изток, а не в Европа. И двете островни държави са бивши Английски колонии. Дори автомобилното движение там е ляво. Точно като в Англия

9

До Анонимен10

преди 1 година

Ще зарадваш близки,роднини и познати,ако се метнеш през балкона!Коя зодия си Чомбе?

8

Анонимен

преди 1 година

Дразни ви ЕС? Не понасяте демокрацията? Палиш джапанките и към блатная.

7

Анонимен

преди 1 година

Смърт за ЕС ! Докога ще търпим да унищожават народа ни, държавата ни, семействата ни тия либе.ра.стки ***?

6

Хаха

преди 1 година

Хората са предприемчиви. Цяла държава са си построили с парите от продажбата на Европейски паспорти.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя скапан ЕС страшно започна да дразни!

4

Анонимен

преди 1 година

Ходих в Малта това лято. Изключително приятно място. Хората, които живеят там изглеждаха щастливи. Направи ми впечатление, че стават супер рано и непрекъснато са активни, дори уикенда от ранни зори. Хората изкарват пари от туризъм, населението им на цялата държава е малко повече от Бургас. Щом са решили да привличат и така пари, си е тяхна работа. ЕС иска да посегне дори и на тази малка, щастлива и топла държава.

3

Тираджията Z

преди 1 година

Аматьори.Да вземат пример от нашия шишко Каракачамбо където ги продаваше по 5к парчето.50% за ЕС 40 за Б.Б. и 10% за него.