14

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, като им отънее гз за газ пак ще я отворят. А тази зима ще по зимуват с елените на дядо им коледа. Колелото се върти.

13

Алекс

преди 1 година

Правилно решение.Концентрацията на ватенки винаги води до проблеми.Нет руский,нет проблем.И ние трябва да потърсим начин да ги разкараме от Поморие и Черноморието.

12

хахаха

преди 1 година

Айде честито!Кочинката леко полека се огражда и капсулира.Намирисва ми на революцийка май.

11

Сюлейман паша

преди 1 година

Време и Ердоган да спре да ги приема! Не им щем парите,все някак ще се оправим и без тях!Опропастиха семействата тука тия евтини руски бля...хи! Пльзнали из цялата страна като глутници и ни мьрсят хубавата дьржава!Даже и най грозния и смотан кюрдин от чукарите отдавна мина от кози и овце на бяла ,засукана,датлива руска мамашка!

10

Анонимен

преди 1 година

Туристи?

9

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното с тия руски дезертюри е фактът, че повечето бяха именно от тия пияни Z-аджии, които в нета искаха кръв в Украйна, обаче когато стана време самите те да ходят на фронта нещо ги хвана шу*ето руските пияници.

8

Мужик

преди 1 година

Правилно! Каква работа имат да ходят в лошия запад. Щом си роден в Русия значи си poб на жужето!

7

до 2...

преди 1 година

Финландия когато е била държава със собствена армия с най-добрия снайперист на земното кълбо, в руския колхоз още не бяха открили тайната на огъня. Всяка пролет като се стопи снегът във Финландия отнякъде под земята се подава разбития череп на някой руски болшевик.

6

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Руските колхозни пияници като толкова искат война, да ходят на фронта в Украйна, а не да бягат като ми*оци в по-надпреднали държави.

5

Анонимен

преди 1 година

"Правителството на Финландия обяви, че ще затвори границите на страната за руски граждани с туристически визи, съобщи Гардиън." ----------------------- Стига сте се излагали, пуснете още снимки и клипове с шефката на това правителство как се чекне!

4

Анонимен

преди 1 година

Лоши спомени и от фронтовата линия има руския мужик от финландците. Бая бой е ял болшевика там.

3

Анонимен

преди 1 година

Който минал - минал, Сана се облече.

2

анонимен

преди 1 година

Ако всички бягащи сега от диктаторския режим плюс техните семейства вместо бягството бяха избрали да протестират срещу сатрапа, то той отдавна щеше да бъде махнат и много от нещастия щяха да бъдат избегнати.

1

Адмирации

преди 1 година

Тая руска Республика, нищо не може да затвори! Скоро ще се върне при създателя си! Финландия не е съществувала като държава, преди Русия да я направи такава!