295

ТО ТЕ ИСКАТ

преди 1 година

ТО ТЕ ИСКАТ, АМА ЩЕ ИМ СЕ ДАДЕ КАКВОТО БЪЛГАРИЯ МОЖЕ. БЪЛГАРИЯ- ПОРАДИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПАГОНЛИИ, КОИТО ОТКАЗВАТ ДА ДАДЪТ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА- Е КАТО ГОЛ ***. ЛЕКО ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ДАДЕ. ТАНКОВЕ- С. МАКЕДОНИЯ ДАДЕ ВМЕСТО НАС- ДАДЕ НА УКРАИНЦИТЕ НАШИТЕ ТАНКОВЕ КОИТО И ПОДАРИХМЕ.

294

До 335

преди 1 година

Пишеш така, защото не ти е до смях, платено путинче. Украйна ще влезе в НАТО. ))))

293

Анонимен

преди 1 година

Смешно е дори да се чете. България отказала да праща оръжие на Украйна. Вероятно отново ни канят директно да се включим в чуждата война. Иначе българският бизнес с оръжие пак си върви през посредници...Голямата война е неизбежна, а България не разполага с държавници, които да отстояват най-важното - неутралитет.

292

Този с

преди 1 година

устата на *** не беше ли секретарка на Радев преди да го направи министър.

291

Ива

преди 1 година

*** на льотчика изпълняват указанията от Кремълската хунта!

290

Вън

преди 1 година

окраинците!

289

И правилно

преди 1 година

Браво на министъра!

288

Анонимен

преди 1 година

Украйна да си иска оръжие от тези, които я държат: САЩ, Англия (ВБр), Полша, Италия, Франция, ЕК - Урсулата и Борел. Не е необходимо Зеленски да досажда на другите евопейски държави, които останаха почти без военни запаси заради Зеленото актьорче

287

До 311

преди 1 година

Митрофановските мишка пак се изказва компетентно. Ква резолюция, кви пет лева? Да си разменяме хартийки, докато агресорът си плете кошницата? Има си компетентни хора - дипломати, които нямат нужда от акъла на путинистка. И пак крещиш. В тази война не сме с Путин. Той ни обяви за вражеска държава, прави ни номера и нарочно мобилизира сънародници. Този твоят лудньо и неговото КГБ ден през ден самоубиват неудобни и несъгласни с и-дио-та хора. Умираш от страх да не победи Украйна, а? Ще пратим, нъц!

286

Анонимен

преди 1 година

Много ми е неприятно да говорят от името на България.Това е служебно правителство.Защото и аз, и вие сте България.Но нас никой не ни пита.Един архаичен кабинетен ретрограден случайник говори от името на България без да се замисли, че информация за нас няма, никой не ни е питал, защото няма и да ни пита, знаейки мнението ни, не е сигурно, че българите получават истинна информация. Споделят отговорност, но да знаят, че е тяхна, а не на всички българи.

285

Анонимен

преди 1 година

Моите уважения ,но като видя прошарените глави от ген.щаб-а и МО на страната и лошо ми става .Защо нац. ни сигурност продължава да е в ръцете на възпитаници на `развития` соц. - нали ги виждаме в Украйна какво са : остарели военни доктрини,морално остаряло оръжиея,поголовна корупция,липса на елементарна поддръжка и профилактика на техниката ,неадекватни спрямо начина на война 21 век.

284

жорето

преди 1 година

Абе Мике, ти преди 100 и кусур годин къде беше, та ти тогава и в ташаците на турчина си не бил

283

gosh

преди 1 година

Ами да ни го изпратят оръжието, отдавна сме си го платили, сега доплащаме, обещай ми светло минало /песничка - пояснение за Днес/

282

Торлака

преди 1 година

Рипай Пейо, рипай, оти Емо Мъжа нема да те спаси от кабинето у кофия

281

Анонимен

преди 1 година

Този е четирихилядник. Но понеже е министър в момента може да е четиридесетхилядник.

280

Анонимен

преди 1 година

театър,просто скоро и на нас ще трябва да ни пращат оръжие "съюзниците"

279

Анонимен

преди 1 година

Хубаво , че няма да си министър още много ....

278

мноо тъпаци тука

преди 1 година

защо да им даваме оръжие,след като НЕ плащат???не стига ,че им взехме дембелите да ги храним,крием ги от фронта,сега и оръжие,дето ГО НЯМАМЕ...

277

Анонимен

преди 1 година

Очаквано, на власт са хората на путиниста Радев. Каквото и да говори той пред медиите.

276

dffds

преди 1 година

До АнонименЩе гласувам за дебелата алчна Корления, само в друг живот.