119

Анонимен

преди 1 година

Важното е никой да не гласува за Възраждане. Че утре с парите на Русия бързо ще завъртят една пропаганда колко хубаво ще си живеем извън ЕС и ще направят референдум. А пенсионерите дето си спомнят с умиление за комунизма набързо ще им се вържат. Нещата ще се случат толкова бързо,че няма и да се усетите как ще ви изиграят

118

Джордж Оруел

преди 1 година

Не слушайте платените ***, които ви призовават да не гласувате! ,,Няма да гласувам, всички са негодници и мошеници!" -- тогава ще ви управляват негодници и мошеници, избрани с гласовете на купени, манипулирани и зависими хора. Най-добрата защита срещу това е високата избирателна активност! Дори и да не харесвате никоя партия, изберете ,,неподкрепям никого"; това е истинският отрицателен вот!

117

До Веселин 711213686

преди 1 година

Е да де, ама с такива като теб няма как да се промени системата.

116

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите гледам всички олита все за ПП гласвуват

115

Анимонент

преди 1 година

Излизайте и масово да подкрепим Асен Василев - номер 9 ПП

114

PP

преди 1 година

Киро подпипа Ленчето под парапетчето, а Лойко подпипа Мата Хари под макарите.

113

Анонимен

преди 1 година

От днешните политици бих гласувал единствено за Зеленски, ама го няма в листите.

112

Честита победа!

преди 1 година

Пак ги бихме и то още от сутринта. Няма много гъби в гората но разходката през есента е красива. След обед може да пробваме рибата дали кълве.

111

До гласуващите

преди 1 година

Крайно време е да признаете пред себе си че сте пълни празноглавци.

110

absurd

преди 1 година

Гласувах за Възраждане

109

Гласувах

преди 1 година

защото преди това Отидох на Пазар и Прясното Мляко, което купувам беше Увеличено с още 40 стотинки, за само 2 дена, когато предишно купувах! От Магазина - Право в Урната за Наказателен Вот!! Цените вече са наистина - НеПоСилни, а още дори Зимата не е Почнала!! Също да Добавя - може да е Случайност, но вече има цели Празни Рафтове в ХиперМаркета, в който Пазарувах...

108

Анонимен

преди 1 година

Искам на спечелилите да им прочета предизборната програма след 6 месеца и да ги попитам какво от тази програма изпълниха?

107

Анонимен

преди 1 година

Който и да спечели, всички искат да грабят и да се уреждат на министерски постове и тях си и родата. Това е схемата. Никой не го е грижа за народа.

106

Анонимен

преди 1 година

Гласувах. Ако и този път нещата в тая държава не се подобрят поне на малко в положителна посока - това ще ми е последното гласуване въобще.

105

Анонимен

преди 1 година

да се намали броя на депутатите, населението е намаляло

104

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересуват избори.Интересува ме цената на пелетите КЕВР да намали.Защо само на газта, а?!

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138 "Време е за Възраждане!" Възраждане са за подкрепа на руския тероризъм. Все едно казваш "време е за руския тероризъм в България".

102

Анонимен

преди 1 година

До Сссссс Ние с теб не спорим тук, тъй че е ясно колко ти е интелигентността, щом не можеш да направиш разлика между уточнения и спор. Аз пия кафе сутрин след като съм гласувал и имам време. А ти ходи където имаш работа, наистина не си губи времето ако те чака такава. Интересно, че по морето яко сте станали путинисти. Явно бизнеса сте си го вързали яко с руските навлеци и вече яко ависите от тях. А уж живеете в България :)))

101

!

преди 1 година

Аз се колебаеха дали да гласувам за ДБ но за 7 месеца те не направиха най важното, затворят посолството на раша, да направят мобилизация и да обявят война на рашастан. За тези страхливци от ПП и ДБ няма как да гласувам. ГЕРБ и г-н Борисов ще ни поведе към нормален европейски начин на живот.

100

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!