46

Анонимен

преди 1 година

до 51- ПИШЕЩИТЕ РУСОФОБИ ТУК СА НЕ"ЛИ, Е" Л", КА И КОМПАНИЯ. НЕ СЕ ЧУДИ. МЕН МЕ БЛОКИРАТ ПРЕЗ ДЕН.

45

Анонимен

преди 1 година

До администратора! - малко "коментари" си написал. Надницата трябва да вържеш, надницатаааааа.

44

Анонимен

преди 1 година

47-А ЗАЩО ПРОПУСКАШ ЗЕЛЕНИЯ ЖАБОК КЪРМИТ-167 см.

43

Анонимен

преди 1 година

52-във този сайт е влязъл един единствен администратора му, и БЪЛВА коментари да се мисли че е доста посетен. Коментарите абсолютно всички са си техни.

42

Анонимен

преди 1 година

До русофобите. То човек и да се чуди какво да ви каже. Когато ви кажат истината за това колко сте зле блокирате хората. Ругаете си тука а като вземе някой да ви влезе в тона го блокирате. Иначе как да си обясним странната липса на опозиция в този форум. Самозалъгвайте се. Така обаче няма да стигнете до никъде. Фактически просто настройвате хората срещу себе си.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45. Изглежда пак сте блокирали IP адресите на повечето хора и сега тука се вихрите шепа откачани русофоби. Бъркате така само отблъсквате хората които се колебаят чия страна да вземат.

40

тир

преди 1 година

о да само руските окопи... ъ пътища де ...ми либсват и само от там минавам за по напряко през тайгата )))))

39

Аз есмь царь

преди 1 година

До АнонимныйВиждали ли сте пътищата в Русия при Путин? Това не е нито България, нито Украйна. Отлични пътища в Русия.

38

Аз есмь царь

преди 1 година

Коректно. Отдавна трябваше да го направя.

37

Анонимен

преди 1 година

Ниските мъже трябва да се затварят в резервати за такива, малко ли войни направиха само от комплекси - Наполеон, Хитлер, Ленин, Сталин сега и този гном всичките под 170см

36

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще подпише указа Къпутин!:))))))))

35

Анонимен

преди 1 година

Тю да му се невиди, тъкмо щях да закарам на Путин един ТИР с мобилизирани русофили от България и сега не знам какво да ги правя,освен да ги карам директно на фронта в Украйна за спешна утилизация.

34

Анонимен

преди 1 година

Едно време като отвориха границите на България си говорехме че ще останат само ромите,татака и в Русия ще останат само Вовата с генералите му

33

Я па я..!

преди 1 година

Голям удар със западните камиони.Така им се пада на тези камиони.Заслужават си. И вървят. И вървят..

32

Кико

преди 1 година

Хитлер и Ким Ир Сен,остават много назад! Джуджето- полудя!

31

Lina

преди 1 година

куку - руку. Взе ли я вече Украйна, нали за 5 дена щеше, а мобилизираш цивилни. Хайде , че още парчета земя има за завладяване, т.е за " освобождение".Миже един референдум с автомати и в Молдова, и готово. ръшша ще се разрасне - мечтата на хит.лер2

30

Анонимен

преди 1 година

Че то с пътищата в ръсия никой няма да минава и без това

29

Анонимен

преди 1 година

Вова имам предложение. Така и така като гледам натам сте тръгнали ми не се заниамвай с глупости ми почвай да строиш една много висока стена между Русия и цивилизования свят. Така едно 100 метра с бодлива тел отгоре. И без това ако не са новините дори не се сещам, че Русия съществува.

28

До Укро феновете

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. По добре вижте какво е положението в Гейропа и България. В Русия няма да останат без камиони хранителни продукти горива пшеница азотни торове боеприпаси самолети...и така нататък. Сега по добре ли живеете от преди година ? А като плюете Русия дали ще заживеете още по добре !? Проблема не ви е Русия а безумната политика на Европа. След Зелената сделка Ковид карантини Санкции срещу Русия Откази от руски газ и нефт Война срещу Русия...Урсула убива икономиката на Европа!

27

Black Sea

преди 1 година

До 33. И какво те дразни в това че името е на латиница? Текста на занзибарски ли е? Видно е че поназнайваш какво означава Black Sea. Откъде знаеш значението. Нали си патриот? Българският ти стига. Намирисва на родоотстъпничество. Я да те питам защо пък твоето име е Анонимен. Не може ли нещо по така като сПутник да кажем? На кирилица е. Не е измислена от руснаците ако не знаеш.