47

анализатор

преди 1 година

До: номер 53 (Адмирации) "Време е за референдум и в Болгария! Болгарите също искаме да сме част от майка Русия!"Много ли те сърби да ходиш в Украйна да се биеш с украинците?Или по-скоро да си дадеш живота за Путин, да бъдеш убит от украинците?Вярваш ли че душата ти ще попадне в Рая като те убият? Путин каза ясно: Само той ще иде в Рая!

46

Зозо

преди 1 година

Какво става във Филаделфия не разбрахме

45

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер в първите една година е мислил че светът е в краката му.Но само след 5 години знаеме къде е наврян.И страната му изпепелена и изравнена със земята.Защо руско- питеците са толкоз първични .Да , първични.Защото първични означава първосигнално.Вярват на онова което виждат.Тук и в сегашни време.Путин вече бил победител....

44

Анонимен

преди 1 година

Путин така утре може да обяви, че Русия анексира Марс, това съвсем не значи че е руски!Тия руснаци бетер от македонците станаха, още не съм чул легендата за "древните руснаци" и как всички сме произлезли от тях!!!

43

Анонимен

преди 1 година

До 50...А ти защо си мислиш , че оръжията се продават само за патрул и колекция Нима...Оръжие се създава само за продажба???...Ти ме срази!!...Признавам предавам се!

42

Адмирации

преди 1 година

Време е за референдум и в Болгария! Болгарите също искаме да сме част от майка Русия!

41

Анонимен

преди 1 година

90процента от населението са руснаци - това което се случва е абсолютно закономерно

40

препърс

преди 1 година

Икономическо иго ЕС,тепърва почва разпада на европейските щати,няколко милиона десетки бежанци чакат в Турция и Северна Африка,скоро очаквайте дудумки на Южен поток,норвежката тръба и големите за втечнен газ в Холандия и англия.големия бизнес се изнася от ЕС,посока Америка ,студ,глад,граждански бунтове и етническо напрежение и да благодарите на съюза САЩ Русия

39

Анонимен

преди 1 година

Едно е да продаваш оръжие, друго е да го подаряваш за да се бият с някой и да го насърчаваш да го прави. Да доставяш разузнавателна информация и обучаващи.

38

препърс

преди 1 година

Над десет трилиона се оценят природните богатства в Донбас,освен това Запорожие и Херсон са житниците на Украйна,освен това водните ресурси също не са малко.Така че тази война си е чисто икономическа и стратегическа ако след време се превземе Одеса ,тогава Черно море става вътрешно езеро на Русия и Турция,защо не споменавам България и Румъния,защото границите така ще се прекроят че идея си нямате и всичко е с удобрението на големия батко САЩ,те благодарение на Русия поставиха под икономическо

37

Анонимен

преди 1 година

"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на гасувалите на референдумите територии *** Новорусия към Руската Федерация", заяви говорителят Дмитрий Песков. Утре Украйна на практика престава да съществува.

36

в кремъл

преди 1 година

Къде се е крил Хитлер че още е жив.

35

Анонимен

преди 1 година

До 43....Умнико...Искам да те попитам ...от колко години България ,и не само,изнася оръжие за страни които са в конфликт по между си.Значи ли , че по твоите размишления България е във война с определена страна.И не само България.Всички го правят.Включително и Русия...Е , кажи сега , защо смяташ , че щом Натовска страна предлага оръжие на Украйна за своята отбрана е във война с Русия?

34

До Анонимен 32

преди 1 година

Спри дрогата момче,САЩ са най-голямото зло съществувало някога,мислят се за господари на света!Сега Путин ще им покаже на САЩ и ЕС кон боб яде ли и турчин в джамия пърди ли.СЛАВА НА РУСИЯ, СЛАВА НА Путин и бог да пази България!!!

33

Сосидж

преди 1 година

Да се разбира ли, че останалата част вече може да влиза в НАТО?

32

Анонимен

преди 1 година

До 41...иимаш нужда от помощ.И тя се нарича поука на място.Отиди в Русия.Поживей като обикновен гражданин в панелка в отдалечен край на Русия.На тяхната заплата .И така ще получиш необходимата помощ.Няма как с думи да ти се обясни колко си грешен и на крив път.

31

Анонимен

преди 1 година

Защо е целия този т*п театър? За света това са окупирани територии и си остават такива.

30

Анонимен

преди 1 година

До 30....И да намеря устава и да ти цитирам устава дословно на ООН ти пак няма да си съгласен.И Путин го е чел ..и какво.Нима това което казвам или пиша достъпно не го разбираш.Що значи.Че за да възникне Втората световна Война има причини и последствие и поука.А тя казано на кратко е ...анексирането на чужди територии като самостоятелен акт е забранен..Защото по тая причина е възникнала Втората световна война..Какво още не ти е ясно?

29

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! От утре всеки ден ще е срам за Русия как Украйна я мачка по фронта :)

28

Анонимен

преди 1 година

Путин на въжето