21

Владо

преди 1 година

Пак дефектирал двигагел. Некачествен ремонт. Този път Беларус. Миналия Русия. Това е саботаж. Миналия път умря човек. Днес късмет.

20

Анонимен

преди 1 година

айде, диванните експерти по военна авиация, заседнали кораби и геополитика взеха да бълват бисери.... нали се сещатв Любо Пенев как поздравява със супата

19

Статистиката

преди 1 година

Нашите ВВС в последните години имат толкова инциденти, колкото и полети(по-скоро опити). Успеваемост:0%. Тази статистика на някого не му ли говори нещо?!?

18

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно пилотска грешка заради малкото нальот който имат пилотите ни.

17

Точно така Но10

преди 1 година

Но10 е казал цялата истина. Единственото предназначение на тези музейни самолети е да може от дъжд на вятър пилотите да записват "часове във въздуха", което им носи някоя друга звездичка на униформата, и някоя друга хилядарка към месечната заплата.

16

Бай Дрън

преди 1 година

Ванка, то май трябва да се сърдиш на Добри Джуров, хаха.

15

ИВАН

преди 1 година

ЗАЩО КАРАКАЧАНКАТА НЕ БЕШЕ В ТОЗИ САМОЛЕТ, ЕХХХ

14

Бай Дрън

преди 1 година

1990 година над Летница се подпали самолет Л29 по спомен. Инструкторът и курсантът загинаха. Говореше се, че са искали да излязат извън града и тогава да катапултират. Само че на единия фанара не се отваря, на другия парашута се запалва. Това, че трябвало да говориш с командира преди да катапултираш е пълна глупост, както повечето военни глупости.По добре жив, отколкото да угодиш на някоя писарушка.

13

Виктор

преди 1 година

Живея в село Безмер. Пилотите ги пускат да летят има-няма веднаж месечно. В деня на полетите идва и цирка. Почват едни 'забавни' прелитания ниско над къщите в селото,буквално на 10-20м. Вчера сутринта ги псувах пак. Е наиграл се е. Хубаво е че е паднал в авиобазата, а не е разбил няколко къщи/ семейства.

12

Анонимен

преди 1 година

До 10 Имаме много повече от 2,5 самолета.Миг - 29 са 12броя,Су-25 вече 13 броя.Има и други консервирани за всеки случай.

11

Да бе!

преди 1 година

А сега, както предишния път изпратете незабавно черната кутия на катастрофиралия самолет в Русия...

10

Сахар

преди 1 година

Винаги съм се чудил защо се води, че имаме военновъздушни сили с 2.5 самолета, а то било, за да може да се возят по 1 час гозишно дъртите *** и да получават 2 бона месечна надбавка.

9

ДСД

преди 1 година

АЛО !!!Направете 3-4 батальонни групи по натовски образец + силно ПВО+ няколко фрегати.........и СТИГА ЗА МАЛКА И БЕДНА БЪЛГАРИЯ....НАРОДА БОЛЕН И ГЛАДЕН ТЕ ТРОШАТ ПАРИ ЗА САМОЛЕТИ..ЗА 4-5 ГОДИНИ КОЛКО ТЕХНИКА ЗАМИНА ЗА СКРАП...

8

Анонимен

преди 1 година

Боже ,каква щайга.Честно някой е дал милиони за ремонт на това???

7

то е една армия...

преди 1 година

Страшна работа, остава и да не е открита.Нали самолета се е разбил в поделението. И сега какво като е открита?

6

Анонимен

преди 1 година

"Около 14.00 часа при заход за кацане пилотът катапултира" ..................................... Задействането на катапулта на самолета не е като да включиш мигача на колата. Преди това трябва да докладваш на ръководителя на полета за възникналия проблем/проблеми, да направиш опит за нормализиране на ситуацията и, ако нищо не помага, да насочиш самолета към празно, свободно, глухо място, да получиш заповед за катапултиране и да го направиш.

5

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Ремонтът е извършен в БЕЛАРУС 2020 г.!По Договор от 2018 г. срещу 42 000 000 ЕВРО народна пара!ДС агентинът ИВАН КАРАКАЧАН да даде обяснения!

4

Анонимен

преди 1 година

Баба ви Корналия Нинова нали ви каза, че на нас самолети не ни трябват. Това което трябвало е да издържаме със социални плащания оня етнос.

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 Оотдавна руснаците се изказаха по въпроса..,,Загуба на пространствена ориентация на пилота", демек пилота е виновен. Те нашите през деня се трепят със самолети какво остава през нощта.

2

Анонимен

преди 1 година

абе ко стана с кутията на изтребителя дето се разби в морето миналата година? от русия шо мълчат