46

Анонимен

преди 1 година

До Русобил 4 Правилно е да се каже: Всички Русобили са дебели.

45

До 50

преди 1 година

Само да я получат...

44

До

преди 1 година

Само да я получат...

43

Реалист

преди 1 година

Преврат му е Майката. Тия там са от 1917-та. Време им е да си ходят по селата.Кой от където е. Путин никой не го знае от къде е ! Хората по света се интересуват от личноста на президента на на-голямата държава в света,а нашия вика ,,я съм от КГБ,за мен нищо не трябва да се знае". Руснаците дори не знаят този човек кой е.От къде се е появил дори.Изведнъж се оказа че е бил шефа на КГБ-то. На 25-години шеф на КГБ ??? Лъжат народа като малко дете в Русия,разчитет на чистите руски сърца мрусниците!

42

Анонимен

преди 1 година

Още първият параграф демонстрира пълна неграмотност! Как ще останат семействата на мобилизираните без пари, когато всички мобилизирани се смятат за войници на договор и им се плаща заплата, плюс надбавки и премии за участие в бойни действия. И тази заплата, даже без надбавките често е по-висока от заплатата, която е получавал човека на цивилната си работа. Авторе, двойка с минус!

41

Анонимен

преди 1 година

Всички дето пишат лозунги по опорки и срещу пари не са умни и са мързеливи.

40

Анонимен

преди 1 година

Все едно не влизам от години във форумите. Лайковете са фалшиви и са в полза на умишлено пуснати трролове които пишат срещу Русия и Европа в полза на САЩ.

39

Анонимен

преди 1 година

Колко много лайкове са си сложили американците през нощта. Все едно сме в Америка. Предателството няма да помогне на никого. Да се пускат умишлено американци да моделират общественото мнение с фалшиви лайкове. Това е нечестно спрямо България .

38

Анонимен

преди 1 година

Войната не е за Украйна войната е за Русия. Руския народ трябва да се защити защото Запада иска да го колонизира и да заграби богатствата му за без париРуските войници трябва да защитят единството и независимостта на Русия.

37

ИВАН

преди 1 година

До ?НАЛИ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО НЯМА ДА ПЛАЧЕ?! А ПЪК ТИ РАБОТИ ЗА 400 ЕВРО НА ЗАПАДНИЯ СИ ГОСПОДАР, ПАЗАРУВАЙ ОТ КУФЛАНД ДА ИЗНАСЯ КАПИТАЛИТЕ НА ЗАПАД И СИ ДАВАЙ ЗЛАТОТО НА ДЪНДИ ДА ГО ИЗНАСЯ!

36

Gorskio

преди 1 година

П.у.тлер постига целите си, независимо от броя жертви, които дава разкапаната му армия... На кого му дреме за необходимите жертви - нали освобождава и присъединява нови територии...

35

ИВАН

преди 1 година

ДЕЗЕРТЬОРИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА! ПУТИН НЕ Е БОЛЕН! ТОЙ ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ, НЕЗАВИСИМО КАКВО КАЗВАТ ЗАПАДНИТЕ ***!

34

Анонимен

преди 1 година

Ако да е крехка икономиката, как тогава безработицатаие ниска? Урсула казваше преди пет месеца, че руската икономика колабирала. Ако да е така, защо нямат дефицит и инфлация? Ами европейската, защото е пей сърце, налива в Украйна, дето също е пей сърце. Пропагандните кокалчета не вървят, искаме погром на тези, които ни добутаха до тук. Урсули, Джонсънюци и дементици.

33

ьяяь

преди 1 година

Да се махат всички руски умно-красиви десни, на това му се вика почистване на плявата

32

Анонимен

преди 1 година

Нямаше да бягат, ако имаха някаква военна логистика и разузнаване! Но много руснаци видаха как св разхищава човешки ресурс и затова не желаят да участват! Пдобно на България от която без военно положение бягат годишно мад стохиляди годишно! Този път избора ще е Възраждане!

31

Типично

преди 1 година

за с+рашките! Вместо да решат проблема вкъщи, те го пренасят през граница. Къде с война и агресия, къде с бягство. Сбъркана генетика, грешка на природата.

30

Анонимен

преди 1 година

Велика Русия не се нуждае от мозъци!

29

###

преди 1 година

От времето на Ленин (един от масовите убийци) до сега болшевиките винаги първо избиват умните и можештите, щото след това алкохолиците се управляват по лесно!

28

Анонимен

преди 1 година

Ако такова нещо се беше случило в България, не ми се мисли!! Добре, че не се родих в Русия!! Насила да те пращат да се биеш и умираш в една война, която не е твоя и не искаш да ставаш убиец, заради комплексите на един психопат. И то особено ако си беден и не можеш да се откупиш....все едно е решил да се отърве от бедните и възрастните.

27

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея 2. На кой му пука? Сами си го направиха това болшевиките и з р у д и.