112

Анонимен

преди 1 година

Интересно, това е този, който отказа да предаде план за възстановяване, защото било работата на следващото правителство. Сега какво се е разбързал - да не би вече да е на власт?

111

Финансист

преди 1 година

Българите мълчаха докато управляваше България. Вече си просто един *** пожарникар. Последното е като пояснение за гласуващите за партията му. Честито на тези, които ще изплащат облигациите на третото му правителсдтво. Както и на тези от БНБ. Вече са започнали да си дават сведенията в евра, просто защото там такива няма.

110

Бургас

преди 1 година

Ами Бойко ние постоянно мълчиш като те видим.

109

Аз

преди 1 година

Тази д.олна м.утра от Банкя трябва да бъде изметена завинаги от България! След това ще бъдат необходими поне 10г. , за да се изкорени корупцията и мафията да отиде в затвора!!!

108

123

преди 1 година

Дано направят тройна коалиция с дпс и някоя патерица партия.Избир. активност гаранция ще е ниска, но тия дето не гласуват ще излязат на площадите.Или буци пак ще хване гората с жипката, или линч, барабар с карайдЪрЪ - то,и прасчо пеевски.

107

Анонимен

преди 1 година

А БУДА С ОМЕРЗЕНИЕ!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Лойко сложи феса.Днеска Дилянчо офицялно съобши,че се канят да управляват с депесарите.

105

ББ

преди 1 година

ти си страхлим пъдар на т.живков,гледах позорното ти участие при покойният Коритаров...призовавам ТВ-тата да го излъчат,неграмотност и глупост...селски тарикатлъци видях!в каквото и да вярваш...причини злини на България каквито може би само доган е причинявал,ще си платиш разбира се...САЩ идват приятели...виждат,че няма да се справим сами...ЕС е загубен ако САЩ не се намесят решително!!!

104

ББ

преди 1 година

опс,ти за убиец ли се кандидатираш?,не гласуваме за убийци,гласуваме за хора с визия,как България да продължи като силна,проспериращи и КСвободна Държава,все понятия които не познаваш...моажеш само да убиваш...уби майка ми и баща ми с пенсии от по 160 лв.за 40 г.стаж,с парите им возеше чалга момета със праветелственият,закри над 1500 училища,неграмотният лесно се манипулира и граби,с божков ограбихте хората лъжейки ги,че ще забогатеят през билетите ви,и него прецака,КТБ ограбихте с пеевски

103

Аноним

преди 1 година

Борисов България гласува за теб ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК

102

Нормален

преди 1 година

Дядо,отиди при Путин,пенсионирайте се и се отдайте на внучките си,дърти сте вече.

101

Реалист

преди 1 година

Предпочитам да ме управлява "***",но честен,отколкото мутра,която ограбва и рекетира народа и бизнеса.

100

Анонимен

преди 1 година

Хайде Баце, да вземеш да ни върнеш заграбеното от партийката ти и от теб , че да вземем и ние да се почустваме ЕВРОПЕЙЦИ! С европейски заплати и пенсии ! Ами от вас си останахме последни по доходи ! И колкото и да хвърляте вината по който си щете, истината е че от теб и от твоето управление сме на това положение! Не Кирчо ви е виновен за войната и инфлацията! А този, който помогна на Путин да нападне Украйна , като му построи Турски поток и то с нашите 3 милиарда! Е браво,а ти си мълчи!

99

Червена бабичка

преди 1 година

Тогава ...млъкваме,Борисов.

98

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

И аз съм част от създанието Ралица-Аноним. И аз съм част от магистралната герберка която иска да става кадъна на всеки тираджия.

97

Ралица

преди 1 година

Аз и Аноним сме едно и също създание страдащо от биполярно разстройство. Бойка кадъна каза, че ако се давам без пари на потенциални гласоподаватели и я изберат за баш баш кадъна ще ме прави главна кадъна на магистрала Тракия. И аз като нея ще започна пътя си от магистралната любов.

96

Анонимен

преди 1 година

Ефект на Дънинг - Крюгер - неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство...

95

Анонимен

преди 1 година

Иска ти се Бойко, да си мълчат за тебе, какви ги върши през цялото ти корумпирано управление, ама хората трябва да знаят. Идват избори.

94

КИРО=ПРО. СТИ. ТУТКА

преди 1 година

ТИ ГО ПЪДИШ, ТО ТИ ВЛИЗА В КРЕВАТА....

93

Бойко Глупака

преди 1 година

Отиваш си толуп.