68

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ще се самомобилизирам да избивам гласоподаватели на ПП и ДБ

67

Аз есмь царь

преди 1 година

В Русия има повече грузинци, отколкото в Грузия. Те основно бягат. Как Лермонтов "избяга плахи грузинци"

66

Върни по рлан

преди 1 година

На желаещите да се мобилизират за Украйна, БСП ще раздава безплатни тампони, а Възраждане безплатни дамски превръзки. Тампона се поставя във входното отверстие а превръзката в изходното отверстие на огнестрелната рана, така смъртността сред мобилизираните се свежда до нула, даже до две нули.

65

Анонимен

преди 1 година

Москва да отвори наборни служби на Позитано и в централата на Израждането на България. Ще натоварят поне 100 автобуса с мобилизирани.

64

Жоро Сороса

преди 1 година

А нашите русофили са се скрили в миша дупка и пишат в сайтовете от vpn щото ги е страх да не ги погнат за рубладжийство.

63

Анонимен

преди 1 година

Давайте, давайте. Колкото повече бягат / а те са грамотната част на населението/ , толкова по рано ще започне стартирането на лавината. После ? и Господ не може да им помогне, ама света ще се отърве от комунотумора

62

Анонимен

преди 1 година

Брей колко смелчаци имало тук :)))

61

Перчо

преди 1 година

От такива,които бягат и такива с наведени глави ние прекарахме 500 години в нищото.Кой както иска да го разбира,всеки има свое мнение и разбиране за историята.

60

Кори

преди 1 година

До Мишо, кой решава за газа? Познай от един път. Не решава софинформбюро, совнархоз, советски комсомол, сбербанк или серьожа. Решава Сименс! Няма турбини, няма износ и газа ще си го мажат на филии, не го ли продадеш, все едно го нямаш. Москва е толкова зависима отвън, че чак е невероятно. За всичко зависят! От белилото за хартия, до медицинската апаратура. Те щели да "спрат"?! На тях ако им спрат, аспирин няма да имат.

59

?

преди 1 година

Е те все пак повоюваха и с Грузия. Та и там ги мразят.

58

До Мишо

преди 1 година

Ох родна русофилска мъка :))))

57

Мишо

преди 1 година

И ко надъхахте ли се!? И след 100 годин русия ще си е там където си е, и след 200.......Пълзят напред назад някви хора, други 20 човека платени безделници с плакати и пресата всичката случайно там. Надъхвайте се. Скоро за всички от сърце свежи, топли сметки за ток и парно. Между другото за скъпия ток можете директно на Бербок да се обадите! Не, че ме разбирате какво искам да ви кажа. Ама микрокредитните организации вече ви очакват, запазихте ли час?

56

321

преди 1 година

Путин скоро ще огради Русия с бодлива тел и ще се стреля на месо по напускащите. Добре дошли в руский мир.

55

76654

преди 1 година

Нека никой не се заблуждава, що за хора са тези, които искат да напуснат Русия, преди да са мобилизирани. Мнозинството от тях подкрепят Путин, просто искат някой друг да свърши мръсната работа. Ако т. нар. "Специална операция" беше успяла, тези същите щяха да преливат от патриотизъм, да се перчат в чужбина като големи победители и да се напиват по време на празниците. Съседните държави трябва да ги интернират в някакви лагери, като след войната те да участват във възстановяването на Украйна.

54

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България .И се чувствам част от Русия....Снощи сънувах , че се провеждат референдум в България.Мислех си, дойде дядо Иван.И като се приближавам по наблизо ..гледам..А! ? ..Що е това..Турското знаме и полумесец.И после ...не е за деца под 1 8 години за онова що ми се случи....Болката е голяма..И моралната!

53

Анонимен

преди 1 година

Утре Русия ще поресне с толкова, колкото ще намалее Украйна. Ко да прайш

52

Анонимен

преди 1 година

Напускащите страната да бъдат незабавно заместени от наши копейки :-)

51

Unknown

преди 1 година

Аз харесвам само Рускини , ако ме разбирате... :)

50

Китай и Индия

преди 1 година

все повече се отдалечават от Раша. Просто защото приятелството с една фалирала диктатура носи само негативи. И Китай и Индия са изцяло зависими от пазарите в Европа и Америка. Стокооборота м/у САЩ и Китай и поне 100 пъти по-голям от този м/у Китай и Раша.

49

Анонимен

преди 1 година

Всички мразят руснаците, само тук им се възхищават. Даже Китай не ги понася, ама там е друго