51

Всичко в тази

преди 1 година

Държава е зависимости,лобита,връзки...Нито един почтен и честен човек не можа да изкласи.Вдигни се София!А ти Люлин-град в града,какво спиш?Блок върху блока застрояват.Частните терени са си частни,но те продават и общински за застрояване.Около скромната ни уличка с ширина 3 метра се издига бетонен мастодонт.На главите ни се качиха.Слънце няма,въздух няма.Море от бетон и ламарини.Да изметем подкупната и крадлива пасмина!

50

Не разбрах

преди 1 година

До СаниИ?? Какво общо имаше коментарът Ви с темата? Или искахте да се похвалите? МОля, стойте си в Оборище и не пренаселвайте Младост.

49

ivanov

преди 1 година

корупцията е пряко свързана със сегашното лице изпълняващо длъжността кмет .Настъпило е времето въпросната другарка да напусне кметския стол и да и се потърси сериозна съдебна отговорност.За 12 години другарката превърна столицата в КЛОЗЕТ

48

Анонимен

преди 1 година

Всичко това идва позволено от районните кметове и архитекти коитo са избрани райононаселението по места!

47

?

преди 1 година

До АлексДа, така е. Но затова е измислена и въведена регулацията, за да има някакъв ред. Защото ако всеки прави каквото си иска и строи където и както си иска, виждаме какъв е резултата. Строителната мафия командва, защото срещу комисионни всичко се позволява. София се превръща в бетонна пустиня, но не защото частната собственост е над всичко, а защото най-сладкият бизнес е да продаваш кв.м. некачествени маломерни жилища срещу 1000% печалба. И общинарите доволни, и строителите доволни.

46

Алекс

преди 1 година

Според Конституцията частната собственост е неприкосновена.Всеки собственик на парцел е свободен да реши какво ще прави с имота си.Дали ще строи или ще го ползва за парк.Апартаментите на жителите на "Младост" навремето са построени също върху зелени площи.

45

Анонимен

преди 1 година

Единственото което ми липсва от онези мрачни времена е каква беше София когато имаше Софийско гражданство. Сега стана половин България с изгледи да стане цяла.

44

Димитър

преди 1 година

И защо никой от Младост не излезе да защити Иванчева която строителната мафия вкара в затвора показно и за назидание на другите.

43

Оле Леле

преди 1 година

Очаквайте скоро и в Панчарево

42

София умира

преди 1 година

До Йок ФандъкФандъковщината в момента краде като за последно. Малко време им остава. А пък ЗУТ е направен от архитекти за архитекти. Отстоянията са брутално малки, процентът зелени площи е колкото да не е без хич, играят се номера с "котата" и ....важен е "инвеститорът", който всъщност е поредният връзкар унищожител. И да, хора, моля не купувайте апартаменти в Парк Стейт Резидънс. Облъчването там е много силно, но крият за този факт.

41

Анонимен

преди 1 година

През 1975г. учих в София и един от преподавателите ми бе истински партизанин. Той казваше,че на 9.9.1944г. са били големи оптимисти, но и през ума им не е минавало,че София ще се разпростре толкова. По това време се изграждаше Младост-2.

40

Сани

преди 1 година

Моя приятел 2019 г. купи 4 апартамента в Младост на 900 евра квадрата. От преди това си има е три там. Всичко е под наем, само от наеми му влизат 5500 на месец. Гадно е там, ние си живеем в Оборище и за нищо на света не бих живяла в Младост. Скоро го търсиха моя дали продавал апаратамент от всичките в Младост, че давали 2200 евро на квадрат. Ние парите от наемите ги ползваме само за екзотични почивки и скъпа козметика. Освен това, моя приятел има и бизнес, свързан с общественоте поръчки, който

39

Анонимен

преди 1 година

Kaтo иckaт kъp ga вървят в Южния napk! Taм ca nycнaли oвци, koитo nacaт в rьoл...

38

Списаревски

преди 1 година

Тази работа със застрояването няма да спре - както е по Черноморието... Докато не се намесят двамата адвокати на хората, милеещи за зелено и нормално - МАКАРОВ и ВАЛТЕР!

37

мдааа

преди 1 година

искат си тревните площи за да паркират таралясниците си в тях .

36

Петко

преди 1 година

Това на снимката е Банишора, но редакторчето предполагам от скоро е софиянец. ;)

35

Йок Фандък

преди 1 година

Пример: скандално известният архитект Борислав Борисов / този с 37 имота срещу 13 лв. и миялни/ в момента се опитва да се сдобие с разрешение да застрои зелена площ междублоково пространство в Света Троица, окрилен от текущия мегастроеж на Гошо Гинчев в съседния имот /на мястото на ЧЕЗ ул. Симеон/ - Парк Стейт Резидънс. Хората ще купят, без да знаят за безплатния "бонус" - силно електромагнитно облъчване от подстанцията Боримечката!

34

Анонимен

преди 1 година

А защо не се съборят блоковете на протестиращите и тяхно място не се направят градинки ? Техните терени с какво са повече от останалите ?. Или логиката "Аз живея в Младост, и забавлявам на други да живеят там"

33

Анонимен

преди 1 година

Ами така ще е то! Докато си имаме Каскет за главен прокурор, строителната мафия необезпокоявано ще си върши безобразията на наш гръб! Гласувахме за Иванчева, защото тя беше реална заплаха за мафията, и Каскета веднага я неутрализира!Сега ще се появи друга "Иванчева" и Каскета и нея ще иска да унищожи! Ще му позволим ли?!

32

КАСКЕТА 2

преди 1 година

Гешефтурата пребори организираната престъпност ....