153

Емо

преди 1 година

Абсолютни клишета се говорят - повторената 1000 пъти лъжа, че няма пряка военна опасност за България не е вярно. Държава със слаба или никаква армия е винаги под военна заплаха, ако и да не е пряка, тя винаги е съществуваща. По-слабия винаги е в опасност. Мисля че лудия в Кремъл ще заповяда използването на тактическо ядрено оръжие. С това ще започне и унищожаването на Русия, тъй като икономически тя не може да е във военен конфликт с почти целия останал свят. Ресурсите решават всичко в войните.

152

Бой на Рашките

преди 1 година

Когато Русия бъде разрушена и престане да съществува,какво ще пишете тогава продажни ***!

151

очевидец

преди 1 година

Хора! След половин година война Русия стигна по суша до Крим и отряза достъпа на Украйна до Азовско море. Взеха си го и това е! Ако решат и до Румъния ще стигнат през Одеса! Страдаме ние, европейците. Задокеанските владетели се чудят къде да си вложат кинтите от колониален империализъм! Европа им е като игра на Монополи,тука купуваме Украйна, тука плащаме наем на Руснаците! Тази война е провалът на димпломацията на 21-ви век!

150

Анонимен

преди 1 година

Няма 5 сценария, винаги сценариите са само 2: или Украйна губи или Русия печели.

149

???

преди 1 година

ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ РАЗПУСНА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР...НАТО продължи да съществува??Западняците пак прецакаха Русия и бившите соц. страни!!!Или така поне изглежда.............но играта продължава!!

148

Анонимен

преди 1 година

Малко история до ***. Украина не вьрна земите на Руссия от1991 година. Сега Руссия ще ги вземи. Някой чул за референдум в югославия. Не.... Някой чул за Косово. Не.... Нато и Европа реши че може да раздели югославия. Може да направи Косово. За тях няма санкции, няма наказания. Сега Руссия реши да вьрни своите законо руски земи Киев, Харьков, Донецк, Луганск, Полтава, Херсон, Одесса, Николаев, Запорожье, Крым. Всичко е руски земи. България може да поиска от румь ния доброжа.

147

Toни

преди 1 година

До Анонимен 149Да допуснем че съм в грешка и тоя плъх не е диктатор.Защо бягат тогава руснаците?Само не и опорката че това са хора от малцинствата в РФ.Ако ги махнеш тях не знам от РФ какво ще остане.И като си толкова отворен та аз да ти доказвам очевидни неща,що не се направиш на още по умен и ти не ми докажеш че Путин не е диктатор.И прецени много правилно отговора си-кого всъщност защитаваш-Путин или Русия?

146

До 148

преди 1 година

Ти етнически българин в Украйна ли си? Много ги разбираш нещата! В ЧабуРаша нищо няма да се развие следващите 100 г., освен радиацията

145

До 149

преди 1 година

Ти на ня колко ракии си, та словоблудстваш? То и северно корейците на 99'99% поддържат ким чен ой ...муахаха

144

До Сюлейман лъжа

преди 1 година

Е па ти като си въЖльо, а аз съм милионер що не ми дадеш децата си да ги направя хора в елитни университети? Клооун

143

Анонимен

преди 1 година

То, че РазПутин е малоуУмен отдавна стана ясно! Но абсолютното доказателство ще е да треснеш АЕЦ Запорожие или атомна бомба на 100-200 км от границата си и след 10-20 години да измрат десетки милиони руснаци от рак. Дреме ме му на дедо Джо, дето е на 10 000 км! Дървото ще го ядат украинците и руснаците и такива балами като нас дето сме наблизо! Добре, че идва сезона на туршиите, а не на марулките

142

Сюлейман паша

преди 1 година

Това за еничарите си го вдянал в главата от книгите от тошковото време!Ако разлистиш османските архиви и западните исторически факти ще видиш,че повечето давали доброволно децата си за еничари.Там имат бьдеще,авторитет,ранг,шанс да се издигнат до паши,везири,до най вьрхови дьржавни постове!Все още не може да се отьрсите от измислените легенди и митове като ,,балканджи йово" и ,,три синджира роби"!Жалко,че ще умрете с промити мозьци!

141

Анонимен

преди 1 година

До Toни: Сега остава да докажеш, че Путин е диктатор, но едва ли ще ти се отдаде. За сведение, руснаците в огромната си маса поддържат Путин. Тия дето ни разказват за тях по медиите са в нещастно малцинство. Ако руснаците в нещо обвиняват Путин, то това е в излишна мекота и любовта му към сложни комбинации. Но му прощават, защото знаят, че това е от миналото му в КГБ. Подозирам, че следващият след Путин, ще е родом от Донецк и ще е далеч по-праволинеен.

140

Анонимен

преди 1 година

А най-смешното и парадоксалното е, че в новоприсъединените области украинският език и култура ще се развиват далеч по-добре отколкото в Украйна. Етническите българи в Украйна също гласуваха на референдумите (за което нашите медии мълчат) и гласуваха "За".

139

кратко и ясно

преди 1 година

а къ..в референдум ? там едно дърто хю....мне дето незнае на кой свят е потписало хартийка То и аз мога да потпиша една за присъединяване на град москва към Танзания .... Има една и съща стойност

138

Сандо

преди 1 година

Това не е политолог

137

Анонимен

преди 1 година

има и още сценарии, които не им се иска да ги казват но са най-реалистични. путин мобилизира украинците които са се крили по време на референдума и ги праща срещу украинците на зеленски. да видим кой кого ще освободи. от едно време турците са прилагали тази тактика като са взимали момчетата на поробените страни и са ги превръщали в ЕНИЧЕРИ

136

Toни

преди 1 година

До българинАко не си разбрал-да.Не може българин да застава на страната на диктатор(уточнявам-не на страната на Русия)Ти сам слагаш Русия и Путин в един шаблон

135

България ТурскиКенеф

преди 1 година

Не случайно в Европа имаше арт инсталация, която представяше картата на България с турски кенефии с клекала. Така че България е НУЛА по важност и значимост в Международната политика.

134

българин

преди 1 година

защо ми блокирате втори коментар.Защото съм на страната на Русия?