10

Анонимен

преди 1 година

Когато Марк Помпео дойде в Бг под оперната им територия, освен че ни чете "конско",каза накрая:-" Ми вие имате газ, защо искате от нас.Дефакто ни показа изпадат среден пръст между свити показалец и безименен. Толкова за американсканската газ.

9

Анонимен

преди 1 година

Когато Марк Помпео дойде в Бг територията освен че ни чете "конско",каза накрая:-" Ми вие имате газ " защо искате от нас.Дефакто ни показа изпадат среден пръст между свити показалец и безименен. Толкова за американска ската газ.

8

ники

преди 1 година

Абе кой те трови със шистов газ?! Технологиите са много по-напред от тия глупотевини, които ги говорят като опорки. В днешни дни фракинга се прави с чиста вода, ВОДА. Точка!

7

пишман експерти

преди 1 година

Стига с тоя шистов газ. Нали си имаме и злато? Случайно да е поевтиняло?? С шистовия не стига, че ще ни тровят, ами ще е и на "пазарни" цени. Не, мерси!

6

Майк Помпеио

преди 1 година

До анонимен Не ви разбирам това българите потребявате 3 млрд. кубика газ на година а седите върху 500 млрд., явно предпочитаме да ни изнудват или някой е взел едни пари да не си разработваме собствените ресурси.

5

Анонимен

преди 1 година

Казано с други думи 30-40% надценка като комисиона! Еейй, Киро, вземай си куфарите и да си ходиш с еднопосочен билет в Канада! Такава мизерия ни направи с този свой отказ от заплащане в рубли и изгонването на 70 дипломати, че заслужаваш затвор за действия, подронващи сигурността на държавата, а не участие в парламентарни избори! Тази ваша USA с престарелия президент пощури света, а вие май че се оказахте негови апостоли, по-просто казано - негови маши!

4

Анонимен

преди 1 година

Про100Киро ликвидира договор с производител, за да премине на по-изгодни договори със спекуланти. Умен бил и мислел за народа.

3

анонимен

преди 1 година

/...че най-важното в момента е собственият добив на шистов газ ....", няма да дупчите, аман от разрушители

2

Край

преди 1 година

Ако ще слагате таван на цените - сложете го по-ниско за да ни е по-евтинко. Може да сложите и таван на цените на сиренето, на кебачетата и на бирата. Ама да е нисък та да си къркаме за безпари.

1

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам - правителството на Радев орева държавата, че предишните взимали газа от посредници и колко било лошо това, а сега прави същото.