153

Анонимен

преди 1 година

ЕРДОГАН И АЗЕРБАЙДЖАН АНЕКСИРАТ АМА ЗАПАДА СЕ ПРАВИ НА КЬОРАВВВ

152

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД КАТО ОСВОБОДИХА КОСОВСКИТЕ АЛБИНЦИ ТЕ ЖИВЕЯТ ТРИ ПЪТИ ПО-БЕДНО Т ПРЕДИ ТОВА ПОД СРЪБСКО РОБСТВО... АМАН ОТ ОСВОБОДИТЕЛИ ЯНКИТА.

151

1984

преди 1 година

Когато тормозиха и унижаваха сръбския народ и правиха гаврата с Косово си мислеха че ще командват вечно и само те щи нарушават международното право... сега гледат, бъркат си в носа и отстрани подсмърчат, изхарчили десетки милиарди за майдан и оранжев преврат ...Връщайте Косово на Сърбия, махайте си Бондстила, махайте си минните окупаторски концесии в Косово на мина Йезерина и другите концесии и тогава искайте да се спазва международното право.

150

Анонимен

преди 1 година

Протестни ноти до Русия и Украйна да демобилизират българското малцинство... нито капка българска кръв в тая тяхна братоубийствена война. НИЕ СМЕ МИРОЛЮБИВ НАРОД И НЕ СМЕ БРАТОУБИЙЦИ. ВЪН НАТО ОТ УКРАЙНА, ВЪН РУСИЯ ОТ УКРАЙНА. КАКВИ СА ТИЯ АНЕКСИИ... ДА НЕ СМЕ ПЕТНАЙСТИ ВЕК...

149

Мачкай Вова

преди 1 година

Ами че тя тая земя е руска бе !? Няма такава измислена държава украйна ,да се сещате за някой техен цар !? Не, защото туй е изкуствено създадена държавица . Путин просто прочисти тая територия от ф***шистките скотове ! Айде в скоро вреде да си пожелаем и да унищожи и сащ : )

148

путьо късия

преди 1 година

може и да НЕ посрещне юбилея.....дано

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152Китай вероятно ще анексира Хавай и Аляска!

146

Анонимен

преди 1 година

Путин като юбиляр , сигурно ще си добави и област Одеса!

145

Анонимен

преди 1 година

руски глупости крал нямат на края ще дават и белгородска и воронежка области като компенсаций

144

Честито! Хубаво!

преди 1 година

По-бързо да става това, за да се приключи с Европейската поорнография от санкциите, които действат от ЕС срещу ЕС.

143

ЩОМ МОЖЕ

преди 1 година

ЩЕ АНЕКСИРА, МОЖЕ И ДО БРЮКСЕЛ ДА АНЕКСИРА :) НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ :) МУУУУУХАХАХАХАХАХАХА БУУУХАХАХААХАХАХАХАХХААХДЖЕНРЪРОПОДОБНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО СПРАТ АХААХАХАХАХАХХАХАХАХ

142

Анонимен

преди 1 година

В Путиландия не могат собствената си *** да оправят,още територии искат.Ами и Луната да анексират и там ще създадат бл.ато.

141

Анонимен

преди 1 година

Китай трябва да направи един референдум в Сибир ,за присъединяване към Китай.Сигурно 99% ще са ,,За,,

140

Винаги е имало

преди 1 година

такива заблудени като "Глиги". Какво въобще ни засягаше тая война, че да вземаме страна? До момента само губим от позицията си. Кога ще ни излезе печалбата от тази "инвестиция"?

139

българин

преди 1 година

Абе защо не пишете нищо за заливането с червена боя на руското посолство в София бе??? Вярно ли е, че самата посланичка Митрофанова била лично залята с червена боя от Глиги? Браво, това се вика истински българин патриот, а не продажниците на Костя Копейкин! Ще гласувам за партията на Глиги!!!Да се освободим от мечешката прегръдка на Руската империя!!!

138

Анонимен

преди 1 година

За рождения ден на Путин му пожелавам един масивен инфаркт.

137

Да изселим

преди 1 година

Бялата Златка от България!

136

Анонимен

преди 1 година

Що ни занимавате с азиатски извращения? Той още мобилизацията не е приключил, щял да анексирва за 5 дена... аман от простотии! как ги измислате!

135

Анонимен

преди 1 година

До 145Навремето *** дадоха 100 х. души жертви при трите щурма на Плевен,))))))Няма такова нещо, загубите на Русия са 15 хиляди за цялата война на Балканският фронт, всички други приказки са русофилски омавания.

134

Гаварит Масква

преди 1 година

Навремето *** дадоха 100 х. души жертви при трите щурма на Плевен, преди да дойде пенсионирания Тотлебен и да види пиянските им изпълнения. Всичко е било пак заради рождения ден на императора. Нищо не се е променило