172

Икономист

преди 1 година

Нека отноно да го арестуват Борисов, за да си спомни кое правителство емитира облигационен заем на България за 16 милиарда евра. Ще му подскажа, че тогавашния министър на финансите беше Владислав Горанов. Такива са българските финансисти. Вземат заеми, а искат някои други да им ги изплащат. Тези неща останаха в историята на миналия век и управленията на Тодор Живков и приятелят му от БКП Бойко Борисов.

171

Клошар

преди 1 година

ДАВАЙТЕ ТЕЖКОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРИТЕ.....КЕ ГЛЕДАМЕ КАТ СИРАЧЕТА..ПРИ РАЗДАВАНЕТО НА БАНИЦАТА....

170

Анонимен

преди 1 година

Отвратен съм от това човече и се питам кой лансира този кух балон с очевидни "хлопащи дъски" в политиката. За него доброто възпитание, морала и зачитането на реда са нищо. Той лъже и то страшно много лъже. Та той излъга президента подписа невярна декларация кълнейки се в конституцията, после излъга и народа като обеща че ще ни направи по богат а ние обедняхме...

169

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

ГЕРБ-СДС MAX 65 - МОЖЕ САМО ДА НАМАЛЯВАТ; ПП - 48 - МОЖЕ САМО ДА РАСТАТ; ДПС - 29 БЕЗ ТЕЗИ В ТУРЦИЯ - АКО ГЛАСУВАТЕ МАСОВО ПАДАТ НАДОЛУ; ВЪЗРАЖДАНЕ - 27 С КЛИЗМА - МОЖЕ САМО ДА НАМАЛЯВАТ; БСП - 29 - МАСОВОТО ГЛАСУВАНЕ УВЕЛИЧАВА РЕЗУЛТАТА; Бълг. ВЪЗХОД - 12 ТВЪРДО В ПАРЛАМЕНТА; ИТН - 12 СЪС СУПЕРКЛИЗМА: 80%АУТ/20%ВЪТРЕ. АКО ИТН НЕ ВЛЯЗАТ: ГЕРБ-СДС - 68; ПП - 51; ДПС - 30; ВЪЗРАЖДАНЕ - 28; БСП - 30; Бълг.ВЪЗХОД - 13. БЪЛГАРИНО НЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО - ГЛАСУВАЙ С РАЗУМА СИ И МАСОВО !!!

168

Анонимен

преди 1 година

КирчоПешкирчо тулумбите им загоряха, а казват че вносна сладкарка запозната с мъжките анатомии на Борето с облещени очи в тавана отшприцва и пече длъги и дебели тулумби дорде Кирчо в колиндора си пипа пешката преди да каже на куку ПеПуняка какви конски ходове прави в шахматния полигон на оная улица,в оня вход, на оня етяж фъ оня аХпертъмент с женьошка му

167

Анонимен

преди 1 година

Как да каже съдът, че Борисов е невинен, като дори няма ДЕЛО, бе! Кире - Ако не си правист, ама малко или много, като бивш премиер и кандидат за такъв, трябва да имаш понятие от тея неща!

166

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петкое е най- простия български гражданин. Срам, срам, зашийте му два шамара с опакото

165

Бай Кольо

преди 1 година

Съдът не казва,че Борисов е невинен,но не казва и че е виновен.Поради ,това че има незаконен арест без доказателства.

164

Реалист

преди 1 година

Кики, с вашият Харвардски плам , ООН ни извадиха от списъка на "Развитите държави"! Единствени от целия ЕС! По-голямо сриване на държавата имаше само при Жан Виденов, но вие твърдите че сте имали още потенциал и сте искали да продължите!!! Ужас!

163

Анонимен

преди 1 година

АКО МАШИНИТЕ НА МАДУРО ОТНОВО ИЗБЕРАТ КИРЧО ЩЕ СТАНЕ МНОГО ЛОШО!АМА МНОГО ЛОШО!

162

Анонимен

преди 1 година

Таз друсалка след 02.10 ще е в историята като много лош пример за премиер!!!!!!!!!!!

161

Анонимен

преди 1 година

А какво казва бе Кирчо? Нищо, абсолютно нищо. Само внушения от леко предрусали психари:)))))))

160

Анонимен

преди 1 година

Киро ги закопа! Айде към банкя да берете мушмули!

159

Хи хи хи

преди 1 година

Абе Киро я кажи защо излъга за да станеш министър .....заедно със Президента ???????

158

Ми......

преди 1 година

Простотията не ходи по гората .....идва при Киро !

157

Кироооо Кироооо

преди 1 година

Защо излъга Българския Народ ?Втори път няма да можеш !

156

Киро отивай си !

преди 1 година

НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ !!!!!

155

Аааааа не !

преди 1 година

Кирчо никога не лъже .....лъже КОНСТИТУЦИОННИЯ съд , че го оклевети и изложи ? То Кирчо от къде да знай на коя държава е ЧЛЕН или ГРАЖДАНИН ????Той знае само как да подпира парапета със оная .....как се казваше ......ЛЕНА !!!

154

Чиба, ве!!!!

преди 1 година

До Туто Добре,че ги осведоми!Зъбите им затракаха от страх..Ще Ви мачкаме тотално на изборите! Мъртавци!

153

Анонимен

преди 1 година

Давай Кирчо, тези не разбраха , че колкото повече те плюят , толкова повече ни стимулират и нахъсват да гласуваме за ПП ! Който се смее последен, се смее най-добре!