83

Анонимен

преди 1 година

Още малко и ще повярвам на САЩ. Те са отговорни за ставащото и на фронта и провокациите, диверсиите.

82

Руснака

преди 1 година

А не бе, не били ФАЩ. А кой? Русия да си спре ... продажбата на природен газ ли? Айдеее стига тъпотии! Това го направиха за да си продават втечнения газ с танкерите на Германия! Смятайки това, наистина удряйки по цел с значение от национална сигурност, то това си е акт на война!

81

т.е

преди 1 година

от САЩ: още не сме изфабрикували "доказателствата", че Русия сама си взривява газопровода. Знаем, знам..

80

Анонимен

преди 1 година

Скрийте се бе копейкаджии! Бегом при путин за пушечно месо.Отлична новина за патоците!СЛАВА УКРАИНА

79

Алооо

преди 1 година

До Алооо От САЩ: Демек ще си мълчим докато не ни хванат !!!

78

Алооо

преди 1 година

От САЩ:Демек ще си кълчим докато не ни хватат.

77

Войни и саботажи....

преди 1 година

ТОВА СА САЩ!!!!!!От тая война печели основно САЩ, а те са именно провокаторите на войната,както знаем дори не се крият и гласуват милиарди за укро-нацистите,сложени там от тях..начело с професионален шут..САЩ печелят от продажбата на скъп шистов газ,за който преди войната нямаше пазар.. печелят от масовото изнасяне на производства от ЕС към САЩ,поради високите цени на енергия в ЕС,благодарение на американските помии.. САЩ нямат инетрес ЕС да получава евтин газ от Русия, и това е ОЧЕИЗВАДНО!!!!

76

ха ха

преди 1 година

Опп ппааа на мястото на взривовете е имало руски бойни кораби и подводници Ще стане май като холандския пътнически самолет Рашките пак нагазиха лука

75

Анонимен

преди 1 година

Едновременни пробиви от три тръби. Чиста случайност ще да е.

74

Анонимен

преди 1 година

Е сега пък саботаж, глупости. Просто пасаж от раци е мигрирал и тръбите са им пречели, та са си направили път през тях ( Британските учени го разкриха ).

73

Чл. 5 от НАТО

преди 1 година

Според чл. 5 от договора с НАТО, ако се докаже, че тръбата е взривена от американци, с това те обявяват война на Германия, като унищожават жизнено важна за страната инфраструктура. Страшно е смешно да ги гледам напудрените бюрократи какви словесни салта правят да оправдаят господарите си отатък океана.

72

Случайност или...?

преди 1 година

Дни преди експлозията, американски кораби от т.нар. "амфибийна флотилия", (която се занимава с откриването на вражески подводници и взривяването им под водата, както и за минирането на морски участъци) и водени от USS Kearsarge (най-големия кораб на флотилията извесетен с това, че част от екипажа му са подводни командоси, експерти в експлозиите) се бил забелязани в Балтийско море на около 30 км. от мястото на "инцидента". Дали някой ще попита братята американци какво тоно са правили там?

71

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме построили Южен Поток САЩ нямаше да посмеят да взривят тръбите в Черно море.

70

Анонимен

преди 1 година

С Германия е свършено.

69

Мнение от БГ

преди 1 година

Мисля че е време Руснаците да отрежат едни оптични кабели между Европа и САЩ

68

Анонимен

преди 1 година

На война като на война - целта оправдава средствата.

67

Анодер Трол

преди 1 година

До *** - Ти изпусна най- важния заподозрян в картинката - Агент 007 от Великобритания!

66

Тролове

преди 1 година

Ако се замислим, кой печели от този саботаж ?Не са Дания, Швеция, Балтийските държави... не е Германия, не е Европа. Остават Русия или САЩ.Ползите за Русия нещо не ги виждам, а вие ?

65

anonimen

преди 1 година

Рассия трябва и ще я закрият нацяло. Ще я разпределят измежду съседните държави ,щото пияните ру..сски крепостници за нищо не стават.Нищо не са направили с Ум ,искат само с оръжия-ама и и за оръжията се иска акъл ама рашките го нямат. За това ,че ЗАКРИВАЙ-безполезни са

64

Ясно кой е

преди 1 година

Саботажна група военни на Великобритания го е извършила, не са САЩ. Не врат, ами шия.