33

Шамил Басаев

преди 1 година

18 годищният джигит и причинител на катастрофата се казва Живко Кюркчиев.Питайте шуменци за тази фамилия. Притежават ТЕSY r Фикосота , както и половината Шумен. Питайте местните. Втори въпрос : Как така ученик на 18 години кара джип за 20 бона.И докато народонаселението мишкува и се снишава , такива ще продължат да избиват децата и родителите ви по пътищата. Така ви се пада !

32

Банкеръ

преди 1 година

Само Национализация и нов Народен съд може да ни отърве от аристокрацията,която създаде БКП за 30 г.Инак ще продължът да ни убиват безнаказано и да ни ограбват,като за последно.

31

Аве

преди 1 година

Кво става тука е, нека да се преброим колко не друсат зад волана, май ще е по-лесно. Наркотици се купуват по-лесно, отколкото аспирин ве.

30

Ама

преди 1 година

Пак на 18, пак дрогиран и пак с джипа на фирмата на мама? А сега, как се регистрира луксозен джип като фирмен автомобил, защо младеж кара фирмен автомобил, ако не е служител на фирмата? Толкова много акции за наркотици и алкохол, а никой не се плаши? Може би не трябва да има проверки само при акции, ама ежедневно? Много въпроси, ама отговори няма.

29

1244

преди 1 година

Убиеца е внук на един от собствениците на Фикосота.Един от най-големите холдинги в България.Правете си изводите как ще се развият нещата.

28

Даа

преди 1 година

Сега чакам комшиите на *** довечера по тв до обяснят, колко кротко е момчето, как е мразело дрогата и какъв отличник е бил. Дори е ходел да пазари на възрастните в блока. Аман от лицемери.

27

44

преди 1 година

Започвам да се питам: има ли изобщо "чисти" и трезви шофьори по нашите пътища. Манталитет, сър.

26

шуменка

преди 1 година

Аз съм от Шумен, знам го булеварда, живяла съм на него в Тракийския...Тоя *** се е засилил още от предходния светофар на пазара...едва ли се е сетил, че има кръгово и ще трябва евентуално да понамали....Жалко за младото момиче, но този булевард винаги е бил като писта за ей тия малките, дори ненадрусани.. След 23ч. започват ония с мощните мотори..хората живеещи по-наблизо не могат да спят - МНОГО БОЛЕН ВЪПРОС ЗА ГРАДА НИ

25

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се изчисти държавата от наркотиците.Разберете,че това убива.Съсипва живота.Обикновено се почва с трева и като спре да им действа минават на по-силни наркотици.Обикновено наркоманите за цял живот имат психични проблеми.Понякога и едно опитване може да ви докара шизофрения.А когато са зависими са роби и ги карат да вършат гнусни неща,за да си осигурят дозата...Жалко за това момче:(.Съсипало си е живота.

24

Заключение

преди 1 година

Българската съдебна система - най-голямия длъжник на обществото от 33 години насам.

23

Закон на Мърфи

преди 1 година

Колани запалени фарове камери високи глоби и къде е превенцията от тези глупости че намалявали произшествията освен пълнее на хазната и рекета на пътя

22

заедно

преди 1 година

с алгъзника и баща му на дръвника

21

Мен

преди 1 година

До 26. 18 годишен не е от поколението на промяната

20

Шум

преди 1 година

Волвото е карало със 120 км/ч, няма никакъв спирачен път. Ситроена е навлязал в кръговото и е бил с предимство.

19

Анонимен

преди 1 година

Щото пък в русия не са най-големите джигити. Само им вижте деш кам видеата и стоп хам движението. От нагли по-нагли.

18

ХФ

преди 1 година

Много ефективно наказание за ей такива би било мобилизация в полза на Русия. От там нататък, ако оживее. Да видите реално ако се направи това как ще се кротнат такива герои.

17

Анонимен

преди 1 година

Оставете жените. Волвото как е, волвото? Тате ще трябва ли да купува ново или ще му оправим ламарините на това? Айде пускайте синчето, че трябва да доставя в училище. Сега цялото училище страда без дилър. И милицията страда. Няма рушвети. Стига с тая префърцуненост. Жени някакви. Пуснете детето да си живее живота. За някакви си със саксо са се загрижили. Yтpeпkи.

16

Анонимен

преди 1 година

Честита Промяна!

15

Гиб Мелсън

преди 1 година

Няма да се плашите индианци! Като мине референдума, те руснаците знаят как да се оправят с джигитите. Ще ги пращат директно на фронта, на първа линия. Ако чакате някой български премиер да вземе мерки ще има да чакате, както сте чакали вече 33 години.

14

Анонимен

преди 1 година

КАТ са безсилни и немотивирани. ОСТАВКИ на всички шефове, министъра и незабавна реформа в КАТ!