284

ПРОСТО КИРО

преди 1 година

ВЕНКО САБРУТЕВ СКЪСА МЕНИСКУС И НЕ МОЖА ДА ДОЙДЕ.

283

Мария Цънцърова

преди 1 година

САМО ГЕРБ!!!! ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ!!! БТВ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО!

282

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли, че Бойко Борисов досега не е участвал в нито един дебат, откакто влезе в политиката преди 17 години.

281

Анонимен

преди 1 година

И като е участвал в много дебати и има опит,сега защо не иска?

280

Анонимен

преди 1 година

Много тьпа логика на Севдето от ГЕРБ... Как едното изключва другото?На човек може да му прилошее за две минути. Да не говорим, че може просто да си навехне крак или да го заболи глава.

279

Анонимен

преди 1 година

Някак си ГЕРБ да обвинява някой в лъжа е много противоречиво.Та вашия вожд за едно и също нещо от сутрин до вечер има 5 различни виждания.Сутрин лъже едно след два часа,казва че казал друго и така до вечерта всичко изглежда по 5-ти различен начин.Тези от ПП Ви говорят едно и също и правят това,което казват.Боко се хвали с магистрали единствено.Е имаме ли магистрала в добър вид?А София прилича на бойно поле.Цялата е надупчена и хората си пукат гуми.

278

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ави,подобре си трайте,че се излагате.Само сляп човек не е видял какво става,но със сигурност е чул.Сигурно го е и осетил.Все пак Ви гледахме и слушахме 12 години.

277

Анонимен

преди 1 година

До Минаващ То пък оставаше и да ги спечели тоя дебел крадец

276

asd

преди 1 година

Киро, Борисов е участвал много успешно в много дебати. Сега нали искате да се отдръпне, пък сега защо се крил.

275

Спилбърг

преди 1 година

Да добре са изтипосали Простото Киро като влечиго.Толкова му е и интелектуалното ниво

274

Минаващ

преди 1 година

Бойко губи изборите.Това ще е за трети(3) път.Миналата година загуби два(2) пъти. "Изпуска" си нервите.Бяга от дебат.Страхливец.

273

анонимен

преди 1 година

Кирчо е нагъл и безочлив КО-ПЕЛ-ДАК! А , Цънцарова трябва да бъде уволнена, че го допусна да се вихри с лъжите си! Мислех да не гласувам, но заради харвардската наглост, ще гласувам за ГЕРБ, против ПП, БТВ, и Нова!

272

Анонимен

преди 1 година

До 341От книгата на Кеворк за КП.---Само в едно е гладко стремителен КП))))))Кой Кеворк, да не е оня Кеворкян полковник от комунистическото ДС?

271

Анонимен

преди 1 година

Ей, Скорбутев да не е на щат по телевизиите та ще обикаля всички.Картинката е ясна Гербеджйите подвига опашка и избягаха като видяха Кирил Петков.

270

аноним за КП

преди 1 година

От книгата на Кеворк за КП.---Само в едно е гладко стремителен КП-в лъжите.Толкова са арогантни,че започваш да се питаш какво е обичайното състояние на създателя им.Производството на измислици като,че ли е негово основно задължение.Ако му забранят да замерва с тях българите,които очевидно той смята за ***,това със сигурност ще има катастрофални последици за него.Ако някой ден се наложи Радев да потърси хероя превръщащ БГ. в пустош, нека има предвид и Кирчо.Въздухари управляваха и е очевидно

269

БФ

преди 1 година

*** ги Кирли гербавите и сега квичът на умряло :D

268

Tribune.bg

преди 1 година

Красен Кралев Гушата: "Абье Бьягъаьи е! Бьягьаьи от тьам ъьее!"

267

Ицо Хазарта

преди 1 година

Коца Ботокса: "Беелото.. бееелотто! Много му е беелоото!! Беелото му е много!"

266

ГЕРБ престъпници!

преди 1 година

Шкафчета, кюлчета, пачки евро, суджуци, Мишо Бирата, операция Октопод, Чакъра, пари в сакове, ремонт на ремонта, криви жълти павета, корупция, рекет, бити протестиращи. Как да не гласувам за ГЕРБ?

265

Анонимен

преди 1 година

Снощи по БТВ цяла България видя как изглежда един надрусан човек! Така изглеждат и убийците на пътя. Не дават алкохолна и кръвна проба, спорят с полицаите, налитат на бой, т.е са неадикватни към ситуацията. Направете анкета сред наркодилърите и те ще ви кажат под въздействие на какво се изяви Кирето.