364

българска левица

преди 1 година

Измисления проф. от БАН Боян Киров от българска левица не спря да пише срещу ПП. Боянчо, ти стана с измама професор. Цял физически факултет говори, че ти и твоите подчинени сте излъгали и със статии от докторските си сте взели другите си титли. Тези от НАЦИД кой ги подкупи. И да Боян Киров и компания от Българска левица са най-големите врагове на ПП, защото ще ги разследват. Но иначе да- Харвард е класа, а такива мошенници с каскети не обичат това. Те стават професори с лъжи.

363

браво на Лена

преди 1 година

Не разбирам какво им пречи на герберовите ниаквици кой се е явил. Толкова ли ги е страх? Май Петков трябва д аохраняват, а не Пеевски и Борисов - по .....нямам думи. Давайте деца с вас сме!

362

Бог да пази България

преди 1 година

Кирил Петков задмина своят идол Зеленски. Четете анализа на психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова, която много точно го описва!Не знам какъв човек трябва да си, за да гласуваш за капацитети като Кирил Петков и Ицо Хазарта. Трябва наистина да мразиш себе си и страната си. И този път не чакам ни промяна, ни читаво правителство. А Кирето, горкият, нищо не научи от свалянето си от власт. Ленчето пък пише глупости из фейса и се прави на поетеса в стил Ицо. Да съди Бог!Училището на живота продължава.

361

фактите

преди 1 година

Сутринта Сабрутев бил в Нова , ама дебата в Бтв беше вечерта , т.е 12часа по-късно , не може ли за 12часа да му се е случило нещо , а!? И какво като са се сменили , нали това е квота на ПП , а какво да кажем за гербаджиите дето се явиха двама , може би за да докарат теглото на шефе си . Цънцарова заедно с "левия" Каримански не спряха да бучат и да провалят дебата .

360

Анонимен

преди 1 година

На някои им хлопа дъската, на Киро цялото дюшеме.

359

Анонимен

преди 1 година

Е, да не забравяме, че бб е два пъти осъждан за клевета, ама все му дават първо място на изборите. Логика никаква.

358

Неси

преди 1 година

До ще: ЩЕ ЩЕ - ДА, ДА, АМА НЕ

357

Неси

преди 1 година

До ББ: Вземете да се прегледате, преди да пишете глупости!

356

Анонимен

преди 1 година

Как така на простокирието му се харесват тия инфантилизми на Кирето?

355

ще

преди 1 година

гласуваме за -ПП- НИКОГА ГЕРБ

354

българин

преди 1 година

Ако българския избирател допусне разбойническата организация"али баба и 40 разбойника" да са първи,значи сме ивфатилизирано общество.И си заслужаваме тинята, в която живеем.И с право са ни ограбвали 12 г.,и ще продължават да ни ограбват.Има една поговорка,за неумния народ,и слабата държава.

353

Случаен минувач

преди 1 година

Татко Петко, следи по-изкъсо синчето си бе! Че като е така възбуден - като нищо ще налети на бой! Познаваш си го! Държа се като Наполеон или Хитлер! Аз съм най-добрият! Аз! Аз! Аз!

352

ББ

преди 1 година

и от кога цензурата в бтв е правило,наЦинална телевизия,би трябвало всеки да може да изкаже мнение...Петков го направи и бтв го използва за да го очерни,ако бе дошъл боко...мали водещата щеше да се...съблече,до там ви доведоха...,добрата новина е приятели,че САЩ осъзнаха,че без помощта им сме загубени...идват...Бог да пази САЩ!!!Свободен Свят...или мъртав!

351

ББ

преди 1 година

бтв няма аудитория...Апаостола ни не е чакал да го "поканят"!България е превзета от руснаците и служлбите им...няма да чакаме да ни "канят" за да заьявам,че Българите искаме да живеем Свободни,че сме готови да воюваме за Свободата си,че сме лоялни за разлика от политиците даващи разнородни,от службите на р,усия и пАсолството...Бългаярия не иска да носи рубашки!!!България не иска да продължи руският грабеж...45 г комунистически...и 30 г кгб-фсб руски...баста, никога повече дпс-гроб-***!!!

350

Анонимен

преди 1 година

До сега не съм чувал някой да проявява такова неуважение към аудиторията да се явява неканен.

349

Психодиспансера

преди 1 година

До ИзбориАз се чудя за Слави или Янев да гласувам само те не са зомбирани *** жадни за пари .Жалкото е че дори не знаят какво да ги правят тези пари кътат ги перат ги ставт им роби ,ачовек е смъртен живее два магарешки живота продължителност на живот.Лъжат, мажат, крадат, кътат и като паднат илюзиите че всико е пари и врътват буркана,абе -***.

348

KRISTIAN

преди 1 година

Днес БГ явно са долни Гербаджийчета даржат още тая нелепа статия..Браво на Кирил..Ония дебелия Бойко кухата лейка винаги е бил долен страхливец и лъжец..Държи родителите ни в долна мизерия вече колкото комунистите..

347

Борим инфлацията

преди 1 година

Миналата седмица разрешиха просенето и проституцията,нема да има вече гладни

346

резидент Гумен Гадев

преди 1 година

Избягаха ми две служителки от розовия контингент - Кирилка и Асенка! Ако някой ги забележи, веднага да уведоми съответните органи за да бъдат върнати по работните си места (легла) в бардака на ул. Козяк!

345

Бамби

преди 1 година

Динозавъра е дзвер ,още от стълбите почва да налита истински Тиранозавър рекс.