81

Анонимен

преди 1 година

Точно така. Крайно време е да осъвременят цените за парно на софиянци, съобразно новите цени на газа от американските танкери. Пълна диверсификация е нужна. 60% не са достатъчни, при положение, че цената на американския газ на европейската "борса" скочи 4 пъти през последната година. Още може, няма цяла България да продължава да плаща сметките на евро-атлантиците от центъра на София. Мартин Димитров би трябвало да подкрепя тези увеличения. Нека на каже каква е позицията на "Де е България".

80

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Ще напълним затворите и ще отворим лагерите на смъртта.

79

аз

преди 1 година

Преди години си спомням, че имаше стачка на учители. Заплатите им бяха около 500 лв и те искаха да се вдигнат двойно. Тогава управляващите се възмутика как смеят да искат 100% увеличение и това никъде го нямало. А сега всяка година да се вдигат ток, парно, вода с по 50-60% може...

78

Анонимен

преди 1 година

всичко спрях

77

ТЕЦ

преди 1 година

По голям кеф от ТЕЦ няма. Топла вода и отопление без лимит. Цената не е висока ако всички съкооператори са читави и нормални. За София е лошо , защото са събрали от кол и въже всякакви и чакат да им е ефтино. Никой по света не обича претъпканите градове но се натискат в тях и мрънкат постоянно.

76

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Ой, Шопьооооо! Пак ли сметките ти големи и селяните трябвало да ги плащат с данъците си всяка година?

75

РусенецЪ

преди 1 година

Стига, стига, стига! Нямам парно, никога не съм имал! Но ме дерат със "сградна инсталация" десетилетия. СТИГА! Всеки да си решава с какво да се топли, но да си плаща услугата. Стотици хиляди хора живеещи от десетилетия в чужбина плащат парното на мрънкащи пенсионери и мързеливи безработни, само защото си пазят по някоя панелка за старини.

74

Анонимен

преди 1 година

Тази новина е паралелна до лозунгите на Нинова."Ситият не вярва на гладния".Искам Парламент, пропорционален на броя на българските граждани и мажоритарен избор.Мога да обясня защо, не съм привърженик на фантасмагориите на слави. Той свърши работата на когото трябваше.Ние имаме право да мислим и да изискваме по-добро управление.Тази държава е на нас, българите!

73

Анонимен

преди 1 година

Стига субсидии от бюджета за черната дупка Топлофикация София ! Който иска да е софиянец , да плаща яко за парно и топла вода ! Могат да дават по 200 хиляди евро за апартамент , ама парното му било скъпо ?! Селяндурници !

72

Анонимен

преди 1 година

До Българин: Трябва да осъзнаваш ясно, че слугите никой не ги компенсира с нищо. Тяхното предназначение е да страдат вместо господаря си и да изпълняват бързо и старателно заповедите му.

71

Анонимна

преди 1 година

Кеф цена няма. Важни са евроатлантическите ценности на Кики.

70

Иван

преди 1 година

Незабравяйте когато плащате сметките да извикате-СЛАВА УКРАИНЕ.

69

РУСИЯ И КОПЕЙКИТЕ ЗА

преди 1 година

РУСИЯ И КОПЕЙКТИТЕ ЗА ТОПЛО: АКО ТИКВАТА БЕШЕ НАПРАВИЛ КОНЕКТОРИТЕ С ГЪРЦИЯ, АКО БЯХА ПОДПИСАЛИ С Азербайджан ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОЛИЧЕСТВА, АКО НАШИТЕ НАХОДИЩА БЯХА РАЗКРИТИ И ИЗПОЛЗВАНИ.... ДРУГО ЩЕШЕ ДА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ПОМНЯ БОРИСОВ ВЕДНАЖ ИЗПЛАКА ПО БТВ: "ТЕ НЕ НИ РАЗРЕШАВАТ ДА ИЗСЛЕДВАМЕ НАШИТЕ НАХОДИЩА". КАЗА ГО НО ПОБЪРЗА С БЪЛГАРСКИ ПАРИ ДА ПОСТРОИ ТУРСКИ ПОТОК УДАРНО. Е, ЧЕСТИТО НА КОПЕЙКИНОВЦИТЕ- СПЕЧЕЛИХТЕ ВОЙНАТА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

68

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантически кефффф

67

Всички плащаме

преди 1 година

за да карат оръжия в покрайна. Фак за вас русофоби, вие сте виновни!

66

Дзивко

преди 1 година

Хубаво е да се осъзнае, че в икономиката празно няма, ако го няма парното, цената на тока ще скочи, вече тока е борсова стока..., трябва да се махне системата с топломерите дето я въведе Костов и да се мине на водомери, няма логика еденица от топломера в един блок да е левче в съседния десет, изобщо темата е много дълга

65

л0ш Пр0рок

преди 1 година

Мой Коментар Извадено с Гугъл от Самото Начало на Януари 2022, т.е. почти 2 месеца преди Войната - нима не съм Пр0рок: "като писах, че за Тръмп, ще плачете с Крокодилски сълзи, ми се подигравахте, присмивахте и трихте, но просто базирах прогнозите си на какво беше при Хюсеин Обама, Икономически Кризи и Войни....първите 3 години Тръмп - бяха рай, след това му пуснаха БиоОръжието КОВИД за да го бутнат от власт, щото друг начин нямаше при толкова успешните му първи 3 години от мандата!"

64

Евроатлантик

преди 1 година

А цената на тока кога ще скочи?

63

Алооо

преди 1 година

Ай честито. Жалко, че не мога да се откажа от парно тотално, заради крадливи съседи, ама това са подробности.

62

Спираме да Плакаме

преди 1 година

Просто е!