18

анонимен

преди 1 година

Тоя мухъл по стените е от бурята нали и падналите первази също Правите хората на луди

17

Най добре

преди 1 година

Да я съборят тая развалина и да се направи една хубава модерна сграда там.

16

Издънкова

преди 1 година

Това ако беше софиянски или костов да са го продали отдавна или да са го бутнали като мавзолея и да има небостъргач там на наши хора поставени бизнесмени

15

Наблюдател

преди 1 година

Това е демокрацията пълна разруха на държавата

14

Анонимен

преди 1 година

Защо министерство на културата ще прави оценка на щетите. Застраховател няма ли? Хайде да видим колко ще плати /за стария мухъл и олятата стена до вратата/. А пък ако няма застраховател, да питаме защо няма.

13

Христо Христов

преди 1 година

Да го приватизират. Този матрял не заслужава театър... стига му казино с бардак.

12

Анонимен

преди 1 година

Те ю тубърите са по добри актьори от нашите, които се снимат по сериалите! За турските актьори да не говорим!

11

Анонимен

преди 1 година

тоя мухъл едва ли е от вчерашния дъжд, прилича на занемарена и неподдържана сграда.

10

Анонимен

преди 1 година

Ние да не ядеме доматите с коловете! Това на снимките са занемарени и неподдържани с времето пространства. Този мухал точно за един ден се е получил и тези обрушвания по стените и фасадите. Чакаме някой голям дъжд и буря за да ѝ препишем причините. Сега от СО ще кажат, че и тази буря е разредила и накривила жълтите павета.

9

пришълеца

преди 1 година

Мухъл и шнорхел:)))

8

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Договорите на всички театрални трупи в България са те да плащат и отговарят за поддръжката на театрите, за да могат да ги ползват без да плащат наем на министерство на културата. Това е още от 90-те. Като не знаеш не се обажда "бе тъппук". Единственото което правят нашите велики "актьори" е да си прибират паричките от билетчетата, да правят по 15 преставления на година и да просят заплати от министерство на културата. Няма друга страна където данъкоплатеца да издържа актьорите.

7

това Не Са Щети

преди 1 година

това са РезилТатите от Качествените Ремонти на Другарката учителка по Руски!

6

Като гледам,

преди 1 година

Добре че е била бурята да срути компрометираната мазилка, защото иначе щеше да падне неочаквано върху главите на хората, които се движат в района. В България се видя, че няма строители. Всичко е мижай да те лажим. Едни пари да се въртят.

5

Анонимен

преди 1 година

До 2..... Не е работа на актьорите да ремонтират театъра е тъппук?!?! Или викаш у вашата фирма вие си шпакловате офиса и си ремонтирате служебните коли сами пред блока?!?! Иначе, че новите български т.нар "актьори" са безделници и само просят и пиятт по цяло лято на морето в Лозенец и Каваците си прав.

4

СССР

преди 1 година

Ремонта трябва ГЕРБ да са го правили ,така като гледам.

3

Анонимен

преди 1 година

Мълниеносни ураганни бури в края на септември - почти октомври!!!! Това да не е юни юли месец ве. Торнадо и земетресеня в цял свят....Май краварите пак са дали пълен форсаж на НАARР-а....

2

Анонимен

преди 1 година

Айде сега след Бурята били. Тоя театър не са го пипнали с пръчка, да не говорим за ремонт поне 15г. Мухъл като тоя за 1 нощ не се случва и по падналата мазилка има израстнали плесени, мухъли и лишеи. Стига сте лъгали. Сега ще искат пари от фонда за бедствия и аварии за да ремонтират театър, който трябва да се поддържа от трупите които изнасят представления там. Но очевидно Българските "актьори" и "артисти" единствено знаят как да простя от данъкоплатците.

1

Анонимен

преди 1 година

Тия щети не са отсега.