208

Анонимен

преди 1 година

До САЩ и ЕС Да, ама не. Като гледам, точно ЕС страда от тези санкции и понася страшни загуби, а печелят американците и натискат Европа и я рекетират и изнудват! А газопровода Северен поток, беше построен също със средства на задноевропейски държави и де факто , американците удариха по западноевропейците и икономиките им!

207

Анонимен

преди 1 година

След тази американска атака срещу Германия, а де факто срещу Европа следва разрив и отравяне на отношенията вътре в ЕС и НАТО за дълго време като не се знае до къде ще се стигне...

206

Баамаа

преди 1 година

Абе русофилите , абемаминиговна , кога взривиха патоките ,когато на никой не им трябва руската газ Взели да се вайкат Европа тва Европа онова , вие гледайте суриката да не ви прати призовки за мобилизация , че трябва се криете в Албания!

205

Споко

преди 1 година

Споко, има много газ, ще купуваме от други доставчици, не е само Русия.

204

Анонимен

преди 1 година

Идея за руски стартъп тази зима: Хигиенични екскурзии в Русия! Стаи с отопление! Баня с топла вода! Местата са ограничени!

203

Какво следва

преди 1 година

До Мдаа: Газ има. Но във Франция със сигурност скоро няма да получат газ от Северен поток. За Германия не е сигурно.

202

Предложение

преди 1 година

Предлагам лидерите да идат некъде на обиколка и да намерят некой който да ни продава ефтина газ да си купваме ефтинко да ни работи икономиката и индустрията да си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

201

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-голямата терористична организация. Руската мафия, това е Кремлин!

200

Анонимен

преди 1 година

Русия губи само пари от диверсията. Германия губи цялата си индустрия. Металургия, химическа промишленост, машиностроене -- традиционно силните страни на Германия ще отидат в кофата. Ако няма енергия за отопление, човек може да потърпи или да се облече. Ако няма енергия за индустрията, изчезва въобще възможността живота да се оправи, дори и с лишения и много труд.

199

Анонимен

преди 1 година

До Какво каза Бай Дън А защо държави, които са много далеч от Русия, се намесват в териториите на Русия, защото това са руски територии, включително и Украйна? Каква работа имат чуждите държави в източна Европа и се настаняват в тези държави и ги командорят? Нямат работа там, това не е тяхна държава, неоколониализъм не желаем!

198

мога ли да попитам?

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам, като изстудувама и изгладуваме тази зима напролет империята на злото ще рухне ли, или? Другата зима ще стоим ли вече на топло, или пак ще студуваме?

197

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ е най-голямата терористична организация

196

САЩ и ЕС

преди 1 година

Скапете джуджетата. Траурната симфония звучи за джуджаците. Най-добрият Путин е мъртвият Гном. Скоро ще остане 'и сам войнът е войн'. Голем губещ гладиатор се оказа джуджака.

195

Анонимен

преди 1 година

Дано повече европейци прогледнат чий интерес обслужва войната в Украйна. Определено не са нито руските, нито европейските, нито някъде по на изток и на юг от Европа. От другата страна на Атлантика имат нужда да се печелят пари от оръжието, което продават, за да не лъсне предстояшя им разпад заради дрога, психари и 50 млн. бедняци

194

Анонимен

преди 1 година

А западноевропейците знаят ли че гладуват? Питам за един преател!

193

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 210: Коя империя каква е, това ще го реши историята. Това, за което пиша, е да се придържаме към здравият разум. Разбира се всеки може да вярва в абсурдното: Че руската армия се обстрелва сама, че Русия сама взривява газопроводите си. Но който го вярва, на него просто не може да му се помогне.

192

Българин

преди 1 година

Газпром - Go home!

191

Анонимен

преди 1 година

Буци Борисов се обърна с гръб към Германия, наведе се леко, пръдна мощно и продължително и напука северните патоци. Ако се беше насрал Байдън и Путин едновременно щяха да хвърлят топа! Истина е!

190

Мдаа

преди 1 година

След като няма газ и жужето спекулира с нея за къв таквоз са необходими потоците , Надин ще свърши останалата работа !!!

189

западна Европа

преди 1 година

Положението в западна Европа става все по-зле с всеки изминал месец.