248

Анонимен

преди 1 година

Нагли руски шматароци. Ясно е , че това е в техният стил.

247

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Еми да ти кажа , на теб много ти личи от кой народ си !

246

Анонимен

преди 1 година

Разни платени коментатори се опитват да ме убедят, че ако ВиК решат да ми спрат водата, защото не си плащам, няма да врътнат кранчето, а ще взривят тръбите направо хахаха Я малко по-сериозно. Подобни внушения може да минават сред гражданите на някои държави, но българите сме доста по-интелигентни. Дано поне ви плащат добре, защото с парите подпомагате икономиката, а че ви вярват само крайно заблудени хора с ограничен умствен капацитет е друг въпрос.

245

Какво се разпада

преди 1 година

До Друг урок: Разпада се еднополювният свят, контролиран от САЩ. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Китай и Русия заедно ще им приседнат на англосаксонците.

244

Анонимен

преди 1 година

До Сержант 266 - Ако така е уцелила , както и беше кацнала на Луната , пък сега не може да отиде дотам .... ?! Пък като са толкова добри защо не го насочиха към Русия и да беше паднал на главата на Путин ?!

243

глупав народ

преди 1 година

Скоро Русия няма да бъде нужна никому ,вече имаме азерски газ от Гърция ,и не след дълго ще бъдем независими от Русия .За това дерзайте руски дупеблизковци , денят на независимостта наближава.

242

Друг урок

преди 1 година

До Анонимен 263 - Газопровод се строи - Веднъж разпадаща се империя отива в историята на забравата и после само туристите и разглеждат останките !

241

Адмирации

преди 1 година

Ако се взриви Северен поток 1, то тогава може да потече по Северен поток 2, така взривяват и двата и спираш на нацистка Европа газта и точка. Гледаш как зимата ще има огромни протести, как ще падат правителства, как Европа ще изпадне в рецесия, страхотна гледка за братска Русия!

240

Сержант

преди 1 година

Вчера NASA уцели и отклони от траекторията му астероид на 11млн. километра, с отклонение 17 метра от центъра му. А рашките още влакове взривяват. Раковски се оказа прав, че руснаците са най- дивото племе.

239

Анонимен

преди 1 година

До Руските фашисти 255 - Бих мръзнал с удоволствие , ако знам със сигурност , че тАпа-ци като теб няма да преживеят и ще се намали разхода на ресурси за по-умни и разумни хора на тази планета - То от такива гладкомозъчници като теб света е такъв !

238

До Адмирации

преди 1 година

Северен поток-2 не действащ какви неустойки те гонят и теб бре?

237

Анонимен

преди 1 година

Европейците вече почнаха да се съмняват в заповедите на задокеанския император, затова император им реже правото на избор и вече имат само един избор да не ползват руска газ.Урок никога не се съмнявай в заповедта на империята, иначе оставаш без алтернатива

236

Адмирации

преди 1 година

Логиката да си взривят тръбите, е че ако спрат утре газта без причина, то ще плащат неустойки!

235

Адмирации

преди 1 година

Правилен ход на Путин! Европейците пращат оръжия, а искат топла зима? Няма как друзя! Край на икономиките, край на топлината, край на евтините бензин и дизел, край на евтините зърно! От сега нататък, след Украйна е наред на Фашистка Европа, ставай страна огромна! Напред до Лисабон!

234

Анонимен

преди 1 година

Русия ако е искала да съботира газопроводите , щеше да го напарави отдавана ! Определно не са Руснаците , а и ако се употреби атом , пак няма да са те първи ! Вече всеки научи нравите и методите на лъжи на Американците ! Те с такива долни ЛЪЖИ унищожиха не е дна и две държави и съддадоха не е дин и два конфликта по света ! Колкото и хубави неща да имат Американците , всичко се обезсмисля когато виждаш страданията които създават на хората по света със злобата и алчността си !!

233

До357

преди 1 година

Дори и така да е,добивът и кранът за газа е при тях,за какъв чееп им е на руснаците да взривяват тръбите?Или вече почнахте съвсем да изкукуригвате!

232

Зайцев

преди 1 година

Драскам целия хеликоптер с инициали на САЩ ,отивам и взривявам тръбите и се пребирам.

231

Анонимен

преди 1 година

До KремълскитеЗа неразбралите: Украйна е руска територия, руска територия, Украйна не е отделна от Русия територия и не е била, У-край-на означава - в покрайнините на Русия! Украйна няма отделна своя собствена територия и обособени граници, това е руска територия де юре и де факто!

230

Хм

преди 1 година

На никой не им трябва руската газ , не е работа на руснаците защото остават с един коз по малко ,а Путин изнудваше с тях ! Но е факт че тръбите стават неизползваеми , факт е и че Европа се ориантира към други доставчици ...време е и петрола да измисли нещо , да не се чака 2023год.

229

Анонимен

преди 1 година

USS Kearsarge на ВМС на САЩ преди дни е бил в Балтийско море в района на двата газопровода. На 2 септември американски хеликоптер с позивна FFAB123 е извършил множество полети в района. Когато се наложи маршрута на FFAB123 върху картата с разрушенията по двата газопровода на Северен поток, се получава доста интересен резултат хеликоптерът е летял по маршрута на Северен поток-2 и е прелетял точно над местата, където вечра бяха констатирани течовете на газ.