16

Manolov

преди 1 година

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирмиНашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: Infos@ pacific-offshorebank. com

15

Алекс

преди 1 година

Значи можело,ако не го строи ББ.Преди това 12 год.слушахме защо не може да се направи.

14

До Анонимен 13

преди 1 година

"До 12:До къде се докарахме, да сме зависими от Турция и Гърция.//////Е,друго си е да си зависим само от Расия." - - Естествено, че е по-добре да зависиш от един, отколкото от 10, в което число е и този, първият. Защото сега освен от Русия, сме зависими и от още две държави и камарата прекупвачи пак на същата стока, която заради този начин на договаряне ще струва в пъти повече.

13

али

преди 1 година

Добре че Борисов се усети ... Гледам едно клипче на ПП, сед 12 г. управление сме били най бедни в ЕС, с най ниски заплати и т.н. все едно преди 12 г. бяхме локомотива на ЕС :)))

12

демир баба

преди 1 година

Кранчето ан газта е в ръцете на Турция :))Колелото се върти а ? .... !!!

11

Анонимен

преди 1 година

До 12До къде се докарахме, да сме зависими от Турция и Гърция.//////Е,друго си е да си зависим само от Расия.

10

Анонимен

преди 1 година

Дали ше успеят да го пуснат преди да са го гръмнали кат' северния?

9

Рамбооо

преди 1 година

До къде се докарахме, да сме зависими от Турция и Гърция.Утре и ел. енергия ще ни внасят. Стани стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди.......

8

Анонимен

преди 1 година

Тоа панаир излезе по-голем и от Балканския... Не вервах, че ше го задминат!

7

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая ще получаваме 30% по-скъп руски газ през Гърция.

6

Анонимен

преди 1 година

А Кирил Петков лъжеше най-нагло, че щял да го пусне миналия декември.

5

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До Анонимен номер 1. Никакви 10 години,а само за месеци правителството на г-н Кирил Петков го направи. Тази новина знам,не е добра за фашистка Русия и нейните фенове.

4

Анонимен123

преди 1 година

Не бързайте да се радвате много. Те "сащ" си знаят работата... И тази връзка ще я гръмнат.

3

Ама какво става

преди 1 година

Киро простото откри газовата връзка, въртя някакъв кран, шуртеше газ като пресъхналата река Дунав. А сега пак официално откриване, радости и празни приказки. Кой лъже?

2

Анонимен

преди 1 година

Това някакво значение за обикновените хора има ли? Щото според мен не. Ако няма да се подобри животът на мен и моите близки, моля не ме занимавайте! Изобщо не ме вълнува как си разпределяте далаверите и кой от вас ще вземе комисионните!

1

Анонимен

преди 1 година

Сега остава и газ да намерят,иначе са доста бързи има няма и за 10 години го построиха,ако толкова време им трябва и да намерят газ да го запълнят цена няма да имат...