83

Нищо не знаят

преди 1 година

И нищо не могат да предвидят. Русия има ядрени заряди, които са в артилерийски снаряди. Такъв е ТТХ-РДЧ-01. Това е 152 мм артилерийски снаряд, но с ядрен заряд. Как ще го проследят? Дано не се достига до използването му.

82

Господ

преди 1 година

Големо изпитание съм приготвил за религиозните комунисти за последно сбогом.

81

Питащ

преди 1 година

Какво става с "Възраждане", евакуират ли се? Подготвят ли противоатомните укрития?

80

Анализатор

преди 1 година

които бягат от мобилизация в Русия, това са хората, които заради вашата ода получиха руски паспорти, когато дойдоха на работа: узбеки, киргизи, туркмени, казахи, азербайджанци, грузинци, арменци и когато сега се налага за да защитят родината си, а Русия не е за тях Родина, а начинът да получат пари, те се прибраха, кой откъде идва: казахи в Казахстан и т.н.

79

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си голям ***, за да си на страната на кървавия бункерен гном

78

Анонимен

преди 1 година

Заблуждаваща статия. Ако руснаците използват вид ядрено оръжие ще е срещу америка и то с цялата мощ.

77

Жебок

преди 1 година

Прави са! Много лесно се идентифицират първите признаци на ядрена война (но в този момент вече е малко късно) - като видиш през прозореца показаната в статията картинка - разбираш!

76

Anthony Blinken

преди 1 година

Запитан в телевизионно интервю с въпрос дали САЩ имат разработен план за ответен удар срещу Русия ако Путин прибегне към ядреното оръжие, Блинкен беше лаконичен: Да, имаме! Значи в САЩ вече се готови. Време е да видим скрития потаен военен коз на САЩ, скрит зад 750-милиардния бюджет. Плаша се какво имат, но от друга страна трябва да се спре Путин някак си.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Украйна е окраднала територии на Русия. Никога не е имало украинска държава. Това е било руска , турска, австрийска , бг или полска територия.

74

Анонимен

преди 1 година

Ще има поразии, но най-много ще изпати Русия. Няма как на цял свят да се противопостави. На Китай и Индия ще им писне, колкото и да правят мили очи на Путин.

73

Анонимен

преди 1 година

До баба мара Просия краде териториите на Украйна богати на природни ресурси. Това е причината да я нападне. Не е сложно за разбиране.

72

баба мара

преди 1 година

ние хората знаем какво следва от безкраините санкции кражбите на руско имуществона русия и руски граждани и никои не коментира генезиса на тази воина защо русиявлезе в украина и защо са тези референдуми воината е между сащ и русия защоевропа трябва да страда и какво прави българия в нато и ес без референдум етозащо и ниската изб активност в неделя всичко си има обяснение

71

Ама нема лабаво

преди 1 година

Ама моля ва веднага да питат Бг унтер специалиста Хр. Грозев, тоя мое до секундата да каже кога, от къде, за къде ще се пуца... тоя ги знае работите още и преди да са помислили руснаците, че има такова оружие!!!

70

Анонимен

преди 1 година

До 73 Не е безсмислена, защото и украинците, и всички нормални хора са готови да понесат всичко, само и само да не са при путин. Така е и с русофилите, защото повече от вас живеят в Германия и Англия.

69

Анонимен

преди 1 година

На пенсионерите русофили не им пука , че животът приключва! То тяхното вече не е живот! Затова викат: Давай Путин, хвърляй бомбата щом нямаш друг изход!

68

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ще имат желание да лaят най много още четири месеца! После ще се покрият!

67

Анонимен

преди 1 година

Няма как да разберат САЩ. Дори и спътниците им не може да следят подводниците натъпани със сърмати и поседони. А Путин ще победи Украйна само ако унишожи Зеленски и украинската армия поне на 90 %, което с НАТО иръжия не е лесно и много жертви или с ядрен удар разруши Киев.. Тогава войната става бесмислена и Украйна ще капитулира.

66

Анонимен

преди 1 година

Първо е много преекспонирано това с ядрените оръжия, досега да сме се гътнали, щото са взривявали доста атомни бомби за испитания, второ че джуджака го знае това и само заплашва, щото нема друг коз в ръката си :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Ако ти омекне калачника, начи бомбата е ударила Москвата!

64

Мнение от БГ

преди 1 година

Убит евроаталнтик спасено европейско дете