84

Нищо не знаят

преди 3 месеца

И нищо не могат да предвидят. Русия има ядрени заряди, които са в артилерийски снаряди. Такъв е ТТХ-РДЧ-01. Това е 152 мм артилерийски снаряд, но с ядрен заряд. Как ще го проследят? Дано не се достига до използването му.

83

Господ

преди 3 месеца

Големо изпитание съм приготвил за религиозните комунисти за последно сбогом.

82

Питащ

преди 3 месеца

Какво става с "Възраждане", евакуират ли се? Подготвят ли противоатомните укрития?

81

Анализатор

преди 3 месеца

които бягат от мобилизация в Русия, това са хората, които заради вашата ода получиха руски паспорти, когато дойдоха на работа: узбеки, киргизи, туркмени, казахи, азербайджанци, грузинци, арменци и когато сега се налага за да защитят родината си, а Русия не е за тях Родина, а начинът да получат пари, те се прибраха, кой откъде идва: казахи в Казахстан и т.н.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да си голям ***, за да си на страната на кървавия бункерен гном

79

Анонимен

преди 3 месеца

Заблуждаваща статия. Ако руснаците използват вид ядрено оръжие ще е срещу америка и то с цялата мощ.

78

Жебок

преди 3 месеца

Прави са! Много лесно се идентифицират първите признаци на ядрена война (но в този момент вече е малко късно) - като видиш през прозореца показаната в статията картинка - разбираш!

77

Anthony Blinken

преди 3 месеца

Запитан в телевизионно интервю с въпрос дали САЩ имат разработен план за ответен удар срещу Русия ако Путин прибегне към ядреното оръжие, Блинкен беше лаконичен: Да, имаме! Значи в САЩ вече се готови. Време е да видим скрития потаен военен коз на САЩ, скрит зад 750-милиардния бюджет. Плаша се какво имат, но от друга страна трябва да се спре Путин някак си.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 79 Украйна е окраднала територии на Русия. Никога не е имало украинска държава. Това е било руска , турска, австрийска , бг или полска територия.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има поразии, но най-много ще изпати Русия. Няма как на цял свят да се противопостави. На Китай и Индия ще им писне, колкото и да правят мили очи на Путин.

74

Анонимен

преди 3 месеца

До баба мара Просия краде териториите на Украйна богати на природни ресурси. Това е причината да я нападне. Не е сложно за разбиране.

73

баба мара

преди 3 месеца

ние хората знаем какво следва от безкраините санкции кражбите на руско имуществона русия и руски граждани и никои не коментира генезиса на тази воина защо русиявлезе в украина и защо са тези референдуми воината е между сащ и русия защоевропа трябва да страда и какво прави българия в нато и ес без референдум етозащо и ниската изб активност в неделя всичко си има обяснение

72

Ама нема лабаво

преди 3 месеца

Ама моля ва веднага да питат Бг унтер специалиста Хр. Грозев, тоя мое до секундата да каже кога, от къде, за къде ще се пуца... тоя ги знае работите още и преди да са помислили руснаците, че има такова оружие!!!

71

Анонимен

преди 3 месеца

До 73 Не е безсмислена, защото и украинците, и всички нормални хора са готови да понесат всичко, само и само да не са при путин. Така е и с русофилите, защото повече от вас живеят в Германия и Англия.

70

Анонимен

преди 3 месеца

На пенсионерите русофили не им пука , че животът приключва! То тяхното вече не е живот! Затова викат: Давай Путин, хвърляй бомбата щом нямаш друг изход!

69

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите ще имат желание да лaят най много още четири месеца! После ще се покрият!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да разберат САЩ. Дори и спътниците им не може да следят подводниците натъпани със сърмати и поседони. А Путин ще победи Украйна само ако унишожи Зеленски и украинската армия поне на 90 %, което с НАТО иръжия не е лесно и много жертви или с ядрен удар разруши Киев.. Тогава войната става бесмислена и Украйна ще капитулира.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Първо е много преекспонирано това с ядрените оръжия, досега да сме се гътнали, щото са взривявали доста атомни бомби за испитания, второ че джуджака го знае това и само заплашва, щото нема друг коз в ръката си :)))

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ти омекне калачника, начи бомбата е ударила Москвата!

65

Мнение от БГ

преди 3 месеца

Убит евроаталнтик спасено европейско дете