176

Анонимен

преди 1 година

До Българин Русия спря газоподаването на половин Европа, тъй че Русия просто прави това, което правеше и досега - да се крие зад "технически" проблеми за да намалява доставките. Никой не е изненадан. :)

175

Анонимен

преди 1 година

Ако при нас стане "случаен" взрив, рашките скъсват с Европа :))) Все пак сме солидарни с джуджа и ще подържаме банкянския паток, че съвсем оттекоха в канала матушките :)))

174

Рускофашистки номера

преди 1 година

Извода е че руснаците са взривили газопроводите за да прикрият невъзможността си да покрият доставките за европа по договор и за да могат да обвинят САЩ и Украйна за това.

173

Българин

преди 1 година

Кой има полза от това действие? Германия няма, Русия също няма.

172

гого

преди 1 година

Ако говорим за ползи, ползата на САЩ да взривяват два неработещи газопровода е точно никаква. Да не говорим за рисковете и безсмислието да унищожаваш стратегическа инфраструктура на СЪЮЗНИЦИ. Виж примерно Газпром има доста реални причини да ги взривява. Газопроводите така и така не работят, не им носят приходи. Газпром са в нарушение на договорите си за доставка и очакват съдебни дела, арбитражи, глоби и санкции за неизпълнението. А взривовете са нещо като ФОРСМАЖОР

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В България трябва да се обяви свещенна война срещу русофилите? Само така ще оцелее държавата ни." И кой ще я води тая война бе бабаит ти ли хахахаха или ония некъпаните дето не знаят къде е нагоре и надолу хаха комай си прекалил с холивудските филми

170

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна никога в историята не я е имало с изключение на последните 30 години и със сигурност няма повече да я има.

169

Москва потъна

преди 1 година

Публична тайна е, че находищата на газ в Сибир са драстично намалели след огромната разпродажба последните години. В момента там има газ единствено за вътрешна консумация на територията на Русия. Режима в Кремъл не иска да признае понеже това би означавало икономически колапс и използват войната в Украйна като начин да се измъкнат от тежкото положение в което се намират. В окупираните територии има залежи на газ и шистов газ. Искат и запорожката аец за да могат да продават ток на Европа

168

200 до 300

преди 1 година

До До 170 Няма "бивши украински области" :)))) Има украински области, от които руските окупатори ще бъдат изнесени с краката напред.

167

Анонимен

преди 1 година

Газ нема да има... Снег ще вали... Москва не вярва на сълзи... Правителства ще падат... И те тава а...

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 184 Даже и ти не си вярваш, а искаш другите да ти вярват :))))

165

Анонимен

преди 1 година

За пореден път САЩ доказаха, че работят срещу Европа

164

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181 "Русофобите защо позлват кирилица" Русофилите защо ползвате кирилица? Ходете да пишете на измислената от русНАЦИте азбука! :))))

163

Нострадамус

преди 1 година

Тежко е бъдещето на КлоZeтия !

162

Анонимен

преди 1 година

Русофобите защо позлват кирилица, марш към вътрешността на Еврабия

161

До 170

преди 1 година

Мобилизацията е за защита на току що приетите бивши Украински области в Руската Федерация, без да бъде използвана редовната армия. Не случайно я направиха заедно с референдумите.

160

Няма опорка

преди 1 година

Сега руските слуги няма да могат да искат пускането на СП отново :)))) Каква щастлива случайна последица от тероризма на руснаците :))))) Нещо като спирането на газа за България от Газпром :))))

159

xoxo

преди 1 година

Няма нужда от опорки,те американците начело с Байдън сами си го казаха..Нито Европа,нито Русия има интерес от саботажи на газопроводите.

158

Анонимен

преди 1 година

КОЛКОТО И ДА ПИШЕШ БРАТ, НЯМА ДА НИ НАКАРАШ ДА ЗАОБИЧАМЕ ***!

157

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия не спечели войната, няма да има никакъв съд за нея, а директен разпад и завземане на ресурсите и от сащ?