14

Анонимен

преди 1 година

Какво да се очаква от такива бежанци без заетост. Държат се нагло. Все са им длъжни. Вървете в САЩ и там си търсете правата. То такива случки има и в Германия и за съжаление и там полицията е с вързани ръце. Бил без документи, без постоянен адрес. Съмнявам се дали е под 18 години.

13

Анонимен

преди 1 година

"Мисля, че е крайно време сирийци, палестинци, иракчани и всякаква църна па плач да се изринат към родните си пустини, и там да си устройват кланета, курбани, сунети и каквото там ги е учил пророка им." - Ние им окрадохме ресурсите те идват в Европа... Арабите са с АйКю-то на Мишо Шамара дето замина на гурбет в Чикаго и на работещите за takeaway-a в Лондон.

12

Цялата...

преди 1 година

...работа е в това, че се случват такива случки, нямащи нищо общо със здравия разум-да замахнеш с нож, да караш тротинетка със 100 или кола с 200, да хапеш до кръв невинно бебе, да се друсаш и пр. Безмозъчни действия. Много ме кефи филма "Блиц" с Дж. Стейтъм.

11

Анонимен

преди 1 година

Нарекли ги еди как си, пък после се сърдят, че ги намушкали с нож. Хахаха. Евроджендърите не разбраха ли че на България още от 90те й се носи славата на расистка държава и че 95% от бежанците си носят ножове за самозащита? Тоя наръгания пак добре, че е случил на цивилизован сириец с дом, а не на някой бездомен дивак, че сега бащата щеше да си погребва идеотчето, а сириеца щеше да е в затвора на наша издръжка и да се кланя по 10 пъти на ден на Алах, че за награда е получил безплатен дом и храна.

10

Сата НАТО

преди 1 година

Мисля, че е крайно време сирийци, палестинци, иракчани и всякаква църна па плач да се изринат към родните си пустини, и там да си устройват кланета, курбани, сунети и каквото там ги е учил пророка им.

9

аз

преди 1 година

Алгафари? яснооооооооооо! Потърпевшия си е виновен че не е избенгал ножа.

8

Сата НАТО

преди 1 година

Самият ГЕРБ е червен тумор, а "лидерът" е комунистически милиционер, доброволно влязъл в байтошовото милиционерско училище. А Алгафари са асадисти и путинисти цялото семейство. Може да се поинтересувате какви са позициите на "журналиста" Мажд (Сажд) Алгафари, които държи да натрапва ежедневно на българската публика.

7

Сирия

преди 1 година

вече са на мушката. ще бъдат повалени, всички

6

Анонимен

преди 1 година

Малкото сига не Алгафари е активист на ГЕРБ. С него карахме курс за КНО. А чичото Сажд, е путинист и в червата. Който изрине тая па плач от България, ще заслужава паметник.

5

Сата НАТО

преди 1 година

Малкото *** Алгафари е активист на ГЕРБ. С него карахме курс за КНО. А чичото Сажд, е путинист и в червата. Който изрине тая *** от България, ще заслужава паметник.

4

Нидал Алгафари

преди 1 година

Обикаля от телевизия на телевизия,за да хвали ГЕРБ.Миналата година синът му беше кандидат за депутат от ГЕРБ.Така,че дело няма да има.Радев върна модела ГЕРБ -ДПС и всичко си е както преди.

3

Анонимен

преди 1 година

За това Възраждане, защото са различни!

2

Анонимен

преди 1 година

нидал веднъж ми честити рождения ден у фейса, въпреки че не го познавам. готин човек, неспособен на злини.

1

Анонимен

преди 1 година

Само муджихидини ще има след 10 години в тази територия !