15

Анонимен

преди 1 година

Антипротестите - също не стихват. Лично аз очаквам поредната, този път - персийска есен, организирана от световните кукловоди и агресори от САЩ. Накрая пак ще се окаже, че то, видиш ли, не било баш така, но след после, когато сменят правителството и поставят ново - послушно, като нашите. Само че май този път няма да успеят - конфликтът вече е световен и светът е разделен на две, като не останаха самотни слаби азиатски държави за грабене.

14

До: 4

преди 1 година

"Ако Персия стане светска държава..." Тя вече беше..

13

анализатор

преди 1 година

До: номер 10 "Всеки диктатор, дърпащ държавата си векове назад, свършва така. И на Путин му се вижда краят." Така е. Путин връща Русия в 18-ти век, сравнявайки се с Петър I.Но се питам, той нали е обръснал брадите на всички свои боляри? А Путин кога ще обръсне Рамзан Кадъров?

12

ГАДОРЯН

преди 1 година

Шапка им свалям на едно разузнаване, което дирижира всичко това. Сетете се кое е. По точно са няколко де. Идеята е да рухне тоя режим. Който наистина е отвратителен.

11

читател

преди 1 година

До Анонимен 7 Къде се навираш ? Имаш ли представа какво представлява днешна Русия ?

10

някой

преди 1 година

До: Aliosman Така е, да. За Турция като каза и се сетих, че по една от нашите телевизии в студиото бяха поканени студенти от Турция, млади хора.И те разправяха, че Ердоган искал да се забрани алкохола по заведенията на еди колко си метра от джамии и училища.Е да, но те казват, че в Истанбул е изобилие от джамии, буквално през няколкостотин метра, и това значи никъде да няма алкохол!

9

Анонимен

преди 1 година

Всеки диктатор, дърпащ държавата си векове назад, свършва така. И на Путин му се вижда краят.

8

Хайде хаирлия!

преди 1 година

Скоро и в Москва!

7

Aliosman

преди 1 година

Иран 70-те са били по-модерни от България. Жените им са ходили с къси поли, с голи пъпове, но после идва Хомейни. Сега може да има обратна революция. В Турция е същото. Малко светска власт, после малко ислямизъм, и така се редуват нещата в целия мюсюлмански свят. Саудитска дори взе да се отваря. Имах един приятел евреин в Истанбул. Казваше ми: Турция е така една напред, една назад, така върви. Още по Османско е имало султани с по-европейско мислене, а децата им с по-консервативно.

6

Анонимен

преди 1 година

Дългата ръка на Шорош? Дали е съвпадение, че се случва точно в този момент, когато Иран открито подкрепя Русия? Случайни неща няма. Очаквайте и другаде. Ама всички ще ви демократизираме и ще го отпразнуваме с пищен гей-парад по централните ви площади.

5

Анонимен

преди 1 година

Щом иранците могат да не бягат, а да протестират, могат и руснаците. Никакви руски мъже не трябва да бъдат допускани в ЕС! Да си свалят диктатора.

4

До 2

преди 1 година

Ако Персия стане светска държава, я чака демографски срив и геизация, като Запада. Изкупуване на суровините ѝ на безценница.

3

Аха

преди 1 година

Протестират кюрдите, а те са прокси на САЩ в региона. Също така Илон Мъск ще пуска Старлинк над Иран, както направи над Украйна, с което доказва, че работи за службите.

2

дано

преди 1 година

Еееххх ако Велика Персия някога стане отново светска държава, света би бил по-добро място.

1

Анонимен

преди 1 година

Краварите пак са отпуснали едни пари за революции. Но ако нещо подобно се случи у тях, се надига глас, че е застрашена демокрацията им,