192

Янева

преди 2 месеца

Тия от руската географска област Украйна измислиха ли си вече език или продължават да мувят на полско-руски диалект?! Ние си имаме едни съседи, които пък говорят на сръбско-български диалект! Аман от такива!

191

Анонимен

преди 1 година

Клоун , ти го игра в своя филм , ти сам каза : до кога ще делим украинците на свои и чужди. Е щом вие ги делихме и 8 години ги бомбардирахте , то Русия си прибра чуждите украинци. И да ти кажа зеле вкиснало още , че когато България се обедини целия прогресивен запад беше срещу нас и ни пратиха Сърбия да ни набие.

190

Пижо

преди 1 година

Я, клоунът пак се е напушил! И отново глупости. Изваждането на Русия от международните организации (което от ООН няма как да стане, тя е страна-основателка!), означава, че решенията на въпросните организации няма как да важат за нея. Но аз сериозно се притеснявам, че ако не свали тая тениска скоро време, тя ще се втвърди като мръсен чорап и няма да може никога повече да я махне.

189

крайна наглост

преди 1 година

Медийно лансиран натрапнико, овладял Украйна в полза на твоя собственник, чийто роб си ти, ти не мислиш ли че вече напълно прекаляваш и ти и чорбаджията ти... побърквате целия свят и го тикате на ръба на световен конфликт и ядрена война. Изгони си собственика от Съвета за сигурност и от международните организицаи, защото е далеч по-многократен агресор.

188

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на страната на тези, на чията страна е 97 процента от българското малцинство в Украйна. БЪЛГАРОЕЗИЧНИТЕ МЕДИИ С АНГЛОЕЗИЧНИ КУКЛОВОДИ ПРЕМЪЛЧАВАТ ИСТИНАТА НА ЧИЯ СТРАНА СА 700 000 БЪЛГАРИ В УКРАЙНА - ВСЕКИ 40 ТИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИН Е БЪЛГАРИН - ЧИСТОКРЪВЕН БЪЛГАРИН. НАД 2 МИЛИОНА ПЪК СА С БЪЛГАРСКА КРЪВ.

187

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Г-н Зеленски беше се загубил някъде..Виждам, че отново е изпълзял от американска септична яма. Мечтата му ще се сбъдне.. Вече няма да има руснаци на украинска територия. Ще бъде руска..

186

Анонимен

преди 1 година

Този трубадур си въибразява, че светът е сцена и той е в центърът и. С една дума Нарцис

185

1111

преди 1 година

Доста копейки са налели днес май в дънните продажни безродни ***

184

azz

преди 1 година

Дошла е нова порция бело и зеления шут е в небесата....кога ли наистина ще отиде в ъв вечните ловни полета....

183

Иван

преди 1 година

Абе спрете да пускате този кокаино зависим клоун.. Не разбрахте ли, че българите сме с Русия?!

182

Анонимен

преди 1 година

Зельоний пак се е бъгнал нещо или вече му е все едно какво говори и върши на Тоя свят, тъй като е пътник за Оня! Ама споко, бе! Русия вече сама напусна половината международни организации. Сега очаквам и ООН да напусне, преди да се закрие тази вече откровено вредна оргнаизация

181

реалист

преди 1 година

Та тя русия и путин вече всъщност са изхвърлени от всякъде. "Геният" путин върна русия назад с 20-30 години и изолацията се засилва. Дори и да превземе цяла Украйна, какво от това---СССР рухна независимо че бе 2 пъти по мощен от сегашна путинландия.....Иначе искането е парвилно, нека и формално да им покажат вратата.

180

Анонимен

преди 1 година

Защо да гласувам като все едно този ни е началник? Ако Зельо поиска нещо веднага-хоп! Няма да гласувам. Не искам украинец да ми е президент и да определя приоритетите и политиката. Вече явно не живея в Бг

179

Анонимен

преди 1 година

Зелен как да сключиш мир като с остатъка от Украйна трябва да плащаш репарации на победителя да си произведе с твои пари потрошената техника...

178

:-)

преди 1 година

В американо-мексиканската нойна щатите заграбват, като подкупват мексиканския генерел Сантаана щатите Калифорния, Тексас и още пет... В битките нарежда на армията да се оттегля при спечелени сражения. Руснаците сега правят същото - корумпирания Зеленски им прОдава щатите Донтексас, Луганифорния, Херо-тенеси и тн хахахаха. При следващи траншове ще им изтрейди и щатите Одеохайо и Николаоневада хахахаха.

177

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ Е ЕЛЕМЕНТ ОТ РУСКАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И ГО ПАЗЯТ КАТО ЗЕНИЦАТА НА ОКОТО СИ... щото ако дойде читав президент на украйна и започне да въведе ред в страната да прибере затворниците, да върне правата на малцинствата и регионите и Русия ще не ще ще трябва да спре действията и да се изтегли до Крим. Обаче де тоя късмет на украинските хора. Ще остане да им съсипва държавата.

176

Стоян

преди 1 година

Войната е към своят край.Русия взе Донецк и Луганск.Малко затишие 5-10 год и Идва ред на Одеса,Молдова и Латвия.Какво се очудвате та нима Америка не прави същото в последните 50 години?Каква е разликата между Крим и Косово?

175

Анонимен

преди 1 година

Ама гениално, да изключиш огромна ядрена държава от всички световни организации. Това само в главата на Зеленски може да се роди. Независимо дали ще загуби или спечели тази война, Русия си остава световна сила, поне докато не успеят да я разпарчетосат. И като такава, би трябвало с нея да се говори, а не да се изолира, докато не започне да гърми по всички, щото може и щото всички така или иначе я мразят.

174

:-)

преди 1 година

трагична новина: ГДБОП РАЗКРИ НПОНАРКОЛАБОРАТОРИЯТА НА ПСИХОДЕСНИТЕ ЗА ЕКСПРЕСНА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА... СПЕШНО ОТПЛАВА КОРАБ ЗА КОЛУМБИЯ ДА ЗАМЕСТИ ИЗТЪРВАНОТО...

173

Ама сега

преди 1 година

Досега Зелената жЕба командореше НАТ,САЩ и ЕС, ама сега иска да командори и ООН.