80

Анонимен

преди 1 година

Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!

79

Путин има топки

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!! А то брате на запад само ckлерози, жeHдъpи които ... обръгнати от вроден страх и безсилие стават злобни и агресивни!!!!В Европа и света има дефицит на качествени управляващи. Една велика държава като САЩ се управлява от демент. Канада от потомствен министър председател дето ходи по гей партита. Франция от лице което в медицината би определено като геронтофил. Във Великобритания беше един клоун, който дори не м

78

анонимен

преди 1 година

Напротив, точно руски са земите на Украйна. Аз също мислех, че не са руски, но прочетох доста неща и си промених мнението. Така, както и Македония е българска земя, но ние сме незначителни и никой не ни смята за нищо и са правили каквото поискат с нашите земи. Но с такива като Русия удариха на камък.

77

мдаааа с всичи

преди 1 година

Той Путин им го каза, че ще защити всеки руски сантиметър (включая и нови теритопии) с ВСИЧКИ налични средства за отбрана...

76

Анонимен

преди 1 година

Чичо Сам е безсилен! Мислеше си, че ще си разиграва кончето както иска. Нека пробва да въоръжава укрите и да насъсква Зеления. Ядрени гъби ще полетят към нагло-сакските столици. Дали блъфира Путин, а?! А?! Що не пробват НАТО дали блъфира, а?!

75

анонимен

преди 1 година

До заради това лицемерие .... - на същото мнение съм, с уговорката, че съм против която и да е война, напр. Путин можеше да им спре горивата и видяхме какво става, а не да избива свои и чужди. Особено при липса на дългосрочни договори за газ това е просто, защото няма да плаща неустойки. Направи огромна грешка, можеше пак да получи тези земи, населени наистина основно с руснаци.

74

Анонимен

преди 1 година

Не се натискайте! Таз година Украйна, догодина Аляска! За всички ще има Руски ботуш! Продължавайте с русомразката си политика, добре ви се получава в губенето на територии!

73

Укропитек

преди 1 година

Обикалят с автомати, защото е пълно с нацяги диверсанти и е нужно да се пазят хората. За Порошенко намерете неговото изявление, в което каза: "Нашите деца ще учат в училища, а техните ще седят в мазетата"

72

анонимен

преди 1 година

Заради това лицемерие няма да гласувам, защото елитите се подиграват с нас. Имам предвид Македония и Косово - защо създадоха тези държави, нима Европа не знаеше на кого са тези територии? Но с разни лакърдии направиха нови държави, но виж ти, за Русия е невъзможно, защо?! Абсолютно съм сигурен, че на времето натиснаха Ж. Желев веднага да признае Македония, защото така им бе изгодно и да няма размирици.

71

ти да видиш

преди 1 година

Мнението по въпроса на хората извън тази територия няма значение, защото не може да промени резултатът от референдума.

70

Анекс

преди 1 година

Вие изобщо знаете ли какво е анексиране? След тези референдуми за какво анексиране говорим? Нали запада иска демокрация, ами ето ви демокрация. Да питам с референдума на Каталуния какво стана? Осъдиха ги по на 20 години, "западна демокрация"

69

Никой

преди 1 година

Обикалят с автомати и те питат искаш ли да се пресъединиш къ путлерова русия! Демокрация по руски!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Русоробите си мислят, че могат да си присвояват чужди територии и целият свят ще седи и гледа. Ххахахааххаха. Смешки. Вие сте срещу целият свят, окупатори. Пробвайте си късмета с ядрено оръжие. Да видим дали никой нищо няма да ви направи

67

Анонимен

преди 1 година

Tъй тъй! Нищо не променя референдума. Те и Зеления така го успокояват, докато държавата му се разпада пред очите :)

66

Анонимен

преди 1 година

Нищо не променят "референдумите"... Войната си продължава до пълното освобождаване на окупираните територии и изгонването на агресора. Игор Гиркин вчера много точно каза какво ще се случи с фашистка Русия и руския башибозук.

65

Да дааа

преди 1 година

Мобилизацията не променя войната в Украйна, референдумите я променят...."Частичната мобилизация не променя качеството на войната. Тя дава допълнително количество на участниците в бойните действия. Докато референдумите променят самият характер на войната. Ако референдумите са успешни и тези територии бъдат признати за част от Русия, то тогава Русия ще третира всяко нападение срещу тях, като нападение върху собствената си държава и ще действа в този план" обясни Любомир Кючуков

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79..Бъди сигурен че ще им преседне.Не разбирам твоят ...кяр...какъв е та си така надъхан..., Дженндерастите само за кяр мислите. Нямам кяр, просто виждам нещата как се развиват. Украйна, ако не се стряскаше толкова на Русия, щеше днес да си е цяла, барбар с Крим. Объркаха се още 2004 г по време на Оранжевата революция и после Майдана съвсем ги превъртя. Американците луда пара дадоха, за да превърнат Украйна в това, в което е Македония днес за нас - омраза, злоба, национализъм!

63

9

преди 1 година

Мда, чета статията и цъкам как са ходили по домовете едва ли не с автомати да ги принуждават да гласуват и в следващия момент гледам клип как в Мариупол са почнали да строят жилищни сгради и да оправят инфраструктурата лошите руснаци...

62

До 84

преди 1 година

Нато няма да се намеси директно, защото знае, че има насочени ядрени оръжия срещу големи западни градове. Те няма да жертват собствения си хубав живот заради Украйна.

61

Анонимен

преди 1 година

Нищо не могат да направят. Укрите са набиити, чичо Сам не иска да умира в ядрена война срещу Русия. Пито-платено! Сбогом Украйна. Няма вече такава държава.