140

Анонимен

преди 1 година

Истинското гласуване е на пропусквателните пунктове на границите и пред посолствата с искане за визи. Другото е театър за наивници.

139

Данчо

преди 1 година

Налагането на омраза към една нация, било еврейската или друга е престъпление. В тази връзка, омразата, която америка налага към руския народ не е нищо друго освен явен фашизъм. Европа го подкрепя. България също. Време е да се осъзнаем.

138

m

преди 1 година

Защо за няколко дни от Русия избягаха вече около 300000 руснаци, а в същото време тези от Донецка и Луганска област искат да влизат в Русия?От какво е продиктувано това желание да влизат в Русия? Дали не е от автомати Калашников ?Това е демокрация по руски.

137

111

преди 1 година

Референдумите трябва да продължат във всички области на украйна, а след това и в прибалтийските републики.

136

тя

преди 1 година

Това , кжето стана трябваше да стане още през 1991 година и нямаше да има загинали, защотоРусия вече не като СССР си включва в Русия руските територии!

135

Анонимен

преди 1 година

Мачкай , Вова! Англо-саксите пищят...

134

Антинатовец

преди 1 година

След връщането на Крим, Донецк, Луганск , Херсон на ред е Русия да си върне и друга своя територия от вековете и това е далечна Аляска и не случайно там са разположени редица руски подводници следящи положението на моржовете . Лошо се пише на кравари, нацисти и всички техни поддръжници.Не случайно великата баба Ванга предсказа блестящо бъдеще на Русия под ръководството на Путин и ролята му на световен миротворец и пълководец. Грешките на тъпънари като Хрусчов , Елцин и Горбачов ще бъдат оправени

133

До 153

преди 1 година

Но Русия извика наблюдатели от цял свят по време на гласуването. Наблюдателите не са казали нищо за автомати и насилие.... сори, пробвай пак :))))

132

Martin Bormann

преди 1 година

Зеленчо, душко, твоите проблеми тепърва започват.... Следва гражданска война в Област Харков между твойте "натовчета" и сепаратисти... познай как ще завърши? Точно така ама тогава няма да се анексира само област Харков нали се сещаш... и так дале и так дале бухахахахаха

131

Анонимен

преди 1 година

Готвачът... е Украйна, така, че фашистка Русия нищо няма да сготви...

130

Анонимен

преди 1 година

Значи и ние така, нападаме Македония яко, гоним и убиваме всички които не са съгласни и уж правим референдум под дулата на автоматите, обявяваме 99% ЗА и анексираме. А ние умоляваме, чакаме, уговаряме, помагаме и пак ни ругаят. Я някой е посмял да ругае под заплаха с оръжие.

129

Малко факти

преди 1 година

Русията се запъти към разпадане -

128

Кори

преди 1 година

До Анонимен 164 : щом обичат Русия ,означава че не са българи. Българинът обича само България. Можеш да симпатизираш, да харесваш, дори да се възхищаваш на други, но не и да ги обичаш, обичат се единствено своите. Тези за които пишеш, че обичали друга страна, не са българи и изобщо не трябва да ни пука за тях.

127

Анонимен

преди 1 година

Какви странни хора са българите и западняците!Молят се на европейците,работят на евреите,обожават американците......и за всичко това обвиняват Русия!

126

Кори

преди 1 година

Руската политика на колонизация вкарваше много руснаци в чуждите, поставени под контрол държави. При СССР ,освен държавната политика на заселване и самите руснаци предпочитаха да живеят извън етническите руски граници. Така т.н. "републики" бяха населени с много руснаци. Когато се разпадна СССР, те си останаха там, останаха в чуждите за тях държави. Това са бомби! Трябваше още при разделянето всеки да си отиде при своите.

125

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен То пък сега като имаме четири американски бази цъфнахме и завързахме яко! За тревата нацяло изсъхна!!!

124

Анонимен

преди 1 година

В Русия живеят 28 хиляди българи, те обичат родината си Русия, за разлика от вас, ние се срамуваме от вашата русофобия!

123

Анонимен

преди 1 година

"Ако фиктивните референдуми на Русия бъдат приети, това ще отвори кутията на Пандора, която не можем да затворим" - Права е госпожата. Правете като НАТО със Сърбия и Косово. Никакъв референдум, никакво питане до народа, директно си отцепвай територии, обявявай ги за държави и ги признавай международно. Какви са тия глупости с референдуми, само се губи пари и време.

122

163

преди 1 година

заработват яко копейките, нали идват избори ;) сега им е жътвата

121

Анонимен

преди 1 година

едни и същи русоробски коментари могат да се прочетат под всички статии за блатня,нещо, някой ??