160

Той

преди 1 година

Вече ми писна от рашняците. Време е Полша да се присъедини към Украйна и след 3 дена рашките са се гътнали. Да не говорим и някоя друга натовска държава, ако се присъедини. Щатите даже само да си потсвиркат отстрани. На рашките голия *** вече им го видяха всичкисега е време само някой да им го нацепи:)

159

Анонимен

преди 1 година

До 183 - Aма тутакси се обади на Байдън, че той мислеше само 15 да праща! кажи му, че требе да се 16, с 15 нема да стане! ))))))

158

РУСОФИЛ КОМУНИСТ

преди 1 година

Мачкай, Вовчеее!

157

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат имат интерес конфликтът до продължава.

156

Анонимен

преди 1 година

Браво вече няма да има геноцид над рускоезичното население в източна Украйна от фашистите на Зеленски .Завинаги тези области остават в Русия .Слава на Путин.За победу!за Възраждане !За Костадинов!

155

Анонимен

преди 1 година

Байдън ще изпрати още 16 хаймарса и е свършено с пoлyчoвеците.

154

Анонимен

преди 1 година

Според руснаците в Донецка област избирателната активност надвишава броя на хората които живеят там в момента. При положение, че 1/3 от областта е под украински контрол, а от останалата част много хора се евакуираха към Западна Украйна и Европа (включително и чрез минаване през русия към Европа), руснаците твърдят, че избирателната активност била около 80% което е тотален абсурд. Лъжите им нямат дори минимална правдоподобност. Но за българските русофили, правдоподобност не е необходима.

153

Анонимен

преди 1 година

Абе не се знае на Русия какво и готвят...

152

andris

преди 1 година

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирмиНашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: Infos @pacific-offshorebank. com

151

карачанаков

преди 1 година

Абе вярно ли е че Русия са спечелили референдума с 96 % направо не е за вярване аз очаквах да бъде със 101 % ,май някой ще пие чай или ще скача от високо.

150

така е

преди 1 година

До Хххх - Точно, а източните на Русия. А на Полша след ВСВ се дават източните немски земи и т.н. Гледах една карта на Украйна, кога и кой и е дал територии. Царска Русия, след това Сталин, и най-накрая Хрушчов. Укрите не са воювали с никой за територии, били им са подарявани. За разлика от нас, винаги са ни отрязвали от териториите и са ги давали на съседите ни.

149

Анонимен

преди 1 година

и русофилите за застанали зад тая кретенияяя???

148

така е

преди 1 година

Виждате ли какво се случва, когато си дадеш Д-то под наем на краварите? Когато предадеш страната си за амбициите на САЩ. Спретнаха им майданче, направиха преврат, разделиха страната. Забраниха на изтока да говори даже на руски. В резултат на това, Украйна загуби Крим, но не се спря. Осем години избива мирни граждани на изток и да следва сляпо политиката за конфронтация с Русия. Нов резултат - ще загубят цяла източна и южна Украйна. Полша ще вземе западна и остават само с Киев. Честито.

147

мисирки

преди 1 година

След като има референдум, НЯМА анексия. Капиш?

146

Анонимен

преди 1 година

До ТЕ ТВА - Книжни плъхове и книжни мишки, сър!

145

ТЕ ТВА

преди 1 година

Е вицът на века! Твърдят, че имало мнозинство в полза на присъединяването им към Русия.

144

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки ! Анатема!

143

Българин

преди 1 година

Нещата си дойдоха на мястото и справедливостта възтържествува!

142

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ ДАНС ДА ИЗДИРИ ТУК ТИЯ ПРОВОКАТОРИ, КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ НАЦ. СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ! ОДОБРЯВАТ ОТЦЕПВАНЕТО НА РЕГИОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!! И ДАВАТЕ ТРИБУНА???

141

До 87

преди 1 година

Каво да пробва НАТО. Това не е съюз за нападение, а за защита. НАТО няма да се намеси , защото няма право да го прави и както сами виждаме - не го и прави. Воюва Русия срещо Украйна. А ти вземи и изпий някакви успокоителни , че много си се разпенявил. Украйна ще си продължи контранастъплението където и както може, а самия Путин няма да посмее да направи нищо. Ако се опита да удари държава - съюзник на НАТО с ядрена бомба с него ще бъде свършено , много преди още да излети първата му ракета.