180

Анонимен

преди 1 година

Могъща и справедлива Русия става по голяма и силна.

179

Анонимен

преди 1 година

До GodОдеса винаги е била руски град и с руско население!

178

СЪДБА

преди 1 година

ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА В НАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ,А НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ ДЕЦАТА ГИНАТ В ОКОПИТЕ НА БЕЗУМНАТА ВОЙНА!

177

ССCР

преди 1 година

Къде е границата на Украйна Няма такава

176

АнонимеН

преди 1 година

ПУТИНАРИЯТА Е ВЕЧЕ ПО-ЛОШО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ

175

Анонимен

преди 1 година

Слава Русия..

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен С малката забележка, че тогава Турция не е съществувала, а е била Османска империя с разнородно население!

173

Анонимен

преди 1 година

Териториите на Украйна са руски територии, те не са били отделяни изобщо от Русия!

172

Анонимен

преди 1 година

За какво "анексиране" говорите, като тези територии са все още руски , те не са били отделяни от Русия изобщо!

171

Анонимен

преди 1 година

До God Тuпи, Одеса е руски град, Войната на Русия с Турция 1780-1783г. завършва с победа на Русия над Турция. Съгласно подписания през 1783 г. мирен договор, на Русия се предават земите по северния бряг на Черно море в т.ч. гр.Одеса. Забележи: на Русия, не на Украйна! Бойкикев и Ат.Атанасов не ви ли уреждат отвреме навреме общообразователни лекции по история?

170

Анонимен

преди 1 година

Престарелият Бай Дън не възразява укрите да използват американско въоръжение за стрелба по вече руска територия, но отговорът на руснаците ще бъде убийствен, поне докато ги научат да не правят това. Украинците и поляците зор ще видят, докато свикнат, че животът им е по-мил от смъртта.

169

Деда Байдъня

преди 1 година

Ако срещнеш русофил на улицата и на шега му прошепнеш: "Добър ден, аз съм капитан Иванов от ДАНС. Според новоприето постановление вие подлежите на незабавна екстрадиция в Русия!", то русофилът първо ще се облещи, а след това ще падне на земята и ще започне да моли за милост: "Нееее, само не и в Русия! Неее!" и ще се кълне, че от малък е закърмен с евро-атлантически ценности, че след Германия най-много обича САЩ и че у тях на стената висят портретите на всички американски президенти.

168

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

За какви украински територии бълнувате ? И въобще каква е тази исмислена и несъществуваща държава Украйна ? През 1991 г на проведен референдум в СССР близо 87 % от гражданите на Съюза гласуват за неговото запазване, и този референдум никой до сега не е отменял. Т.е. съществуването на някаква измислена държава Украйна е в разрез със законите на СССР и волята на народите в него !

167

God

преди 1 година

До РубладжияКакво общо има Одеса с окупираните територии? Тя е доста на запад от тях и все още е украински град.

166

Анонимен

преди 1 година

Tука има само един въпрос - какво ще правим с българските путлеро-фашисти, когато най-накрая украинците обесят джуджето.

165

Крим не е руски

преди 1 година

Когато Сърбия, Китай и Турция признаят окупираните украински земи тогава може Путин да си мечтае че са руски.. Даже приближените на Русия категорично отказаха да признаят референдума за редовен. хо ха хо ха ха хоха

164

кубанская столица

преди 1 година

Кой тях наричва "украинска территория"? Т.н. ЕС? Россия е казала, това е русската территория и баста. Значи русската.

163

Анонимен

преди 1 година

Какво ми говориш за Тексас и Мексико, като латиносите сами драпат да се доберат до САЩ, а ушанките все присъединяват насила

162

Рубладжия

преди 1 година

Усещате ли как вече Украйна няма да има вече излаз на Черно море и Одеса става руска?

161

Антинатовец

преди 1 година

Да се готвят Аляска за анексиране няма да ги бавят русите вече и поводници са им пратили а ги съблюдават.Тамън от Луганск и Донбас да заживеят вече нормално в 21 век че при фашагите беше мор и глад.