7

Анонимен

преди 1 година

Васката , назначения бизнесмен ,отново плаче за парички ! Нищо не дава на таз държава само иска ! Председател на АИКБ -Асоциация на индустриалния капитал в България, здраво цоцаща от данъкоплатеца , сега и това не им стига .Ама то една индустрия в България- бизнесмен до бизнесмена , другар до другаря ,все наши хора ...

6

?!?

преди 1 година

Ереме е да се научите да пестите не само от заплатите на работниците. Да пестите енергия, да пестите суровини и да подкрепите държавата. Вместо да я точите с постоянни искания за компенсации за ясички ваши фирми. Лично аз предпочитам фирмите ви който дават предимно минимална заплата да фалират. И без това има дефицит на кадри мало да се регулира и този пазар , но този път да потече малко вала кръвчица. Не сте ми на държавна хранилка господа работодатели.

5

И Велев

преди 1 година

е на копейки...

4

Анонимен

преди 1 година

Богати хора сте. А искате помощи като социално слаби.

3

Анонимен

преди 1 година

Този дс агент и болшевишки БКП отпа-дък отдавна трябваше да е изгнил в затвора

2

Анонимен

преди 1 година

BASF, ако затворят най-големия си завод в Германия не се знае дали ще могат да го стартират отново, тоя завод не спирал от 60-те години. По-лошото е че са основен доставчик на суровини(химикали) за много производства и те също да спрат десетки милиони ще останат без работа.

1

Предприемач

преди 1 година

За какво бе колега? Нов Ролсройс ли ще взимаш или нов въртолет. Те старите са ти хубави, не ги сменяй, ще издържиш