27

Аман от диверсии

преди 1 година

Става въпрос за диверсия от наркомани от САЩ срещу Европейските страни вкл тези от Европейския съюз. Както официално бе съобщено вкл по медийте целт ана поредицата от диверсии вкл с използване на подставени на власт шпиони в Кремъл бе срив на икономиките на европейските страни..Нужно е да се отчете какви щети на СССР вкл Русия са нанесли подставени на власт в Москва от 1991 до сега. Подават се данни за поне 1 000 000 000 000 000 $ вкл заради неродени стотици милиони деца ..

26

Анонимен

преди 1 година

Абе що ревете сега бе? Нали искате спиране на руските доставки на газ за европата? Е, спряха ги! Сега какво? Американците и поляците помогнаха на европейците да се отърват от руската зависимост, какво повече!? Хак да им е на руснаците - няма доставки, няма евраки, няма бомби и ракети и Путин ***! Да живее Байдън - лидерът на свободния свят!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

25

загрижен

преди 1 година

До Анонимен 30"...Има ли съмнения кой е бил, при условие, че руснаците по всяко време просто могат да врътнат кранчето?..."Ако врътнат кранчето, ще трбява да плащат неустойки по договорите за милиарди, а така - форсмажор! Твърде удобно на путин за да е някой друг!

24

Анонимен

преди 1 година

Всичко е по план. Предстои повреждане на кримския мост. Газопроводът беше в списъка.

23

Анонимен

преди 1 година

Амрикаците режат лентата за германците, че няма да има газ

22

долу сащ

преди 1 година

и децата знаят кой е....

21

Велес

преди 1 година

...И кой има най- голям интерес СП-1 и СП-2 да не съществуват? Не не са укро-бандеровците.... Техните покровители зад океана са... производителите на шифтовия газ!Задокеанските "братя" винаги са били с терористични наклонности.

20

Samosval

преди 1 година

Хммм интересно. До 32 може ли да дадеш някакви линкове към демонстрациите за пускане за СП 2.

19

До 28 kokorcho

преди 1 година

Не е важно да четеш някъде, важно е да мислиш и съобразява. *** си поръчай нов модел германска кола с ексти и получаваш 6 месеца доставка, виж си сметката за ток, ако си в Германия, поискай оферта за редки стомани или заготовка от тях, и ще получиш или отказ или срок около половин година. Виж цената на метана, и събери всичко това в обща мисъл.Промишлена Европа, ЕС се крепят на индустриално производство, но имат нужда от сравнително изгодни суровини. Това е още от първата световна война факт.

18

Анкета

преди 1 година

Малко са се поиздънили едната тръба на СП2 все още е в изправност. Според вас, ще я гръмнат ли и нея, или ще ги дострашее да не ги хваната на местопрестъплението?

17

Анонимен

преди 1 година

Така че, честита диверсификация на Германия! Няма не искам, няма недей! В САЩ вече официално заявиха, че ще помогнат на нещастната Европа с доставки на втечнен газ. Някой да се е съмнявал. Цирк!

16

Анонимен

преди 1 година

До Kokorcho: Първо, по СП1 вървеше газ най-малко до 1-ви септември, а съвсем не "са спрени от месеци". Второ, в Германия от няколко дни се провеждат демонстрации за пускане на СП2 в експлоатация. Нищо чудно и тези демонстрации да са послужили като причина за диверсията.

15

Анонимен

преди 1 година

Тръбите са пълни с газ, въпреки, че не работят, това съобщават западни медии, морето просто ври от теча в диаметър от един километър. Има видео в 24 часа.

14

999

преди 1 година

Руснаците си взривяват потоците, за да стане напълно ясно на ЕС, че никой не може да се подиграва с Русия. Най- вече Сащ и ЕС. Предстои разпад на ЕС. Не че го желая, но в Турция ядат нашите домати от едно време, а ние ядем гумените бок.луци на ЕС за по 4 лв! Не става така!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Пореден удар на англосаксите срещу Европа. Вече ЕС и нейния промишлен мотор Германия са поставени в безизходна ситуация.Ще има сериозни турболенции в ЕС, и вероятно до края на идната зима, ще се разпадне. Ингилизите избягаха, знаейки за плана. Мигтантския натиск също провокиран от тях, бе част от играта. Очакването е част от озверелите от икономически проблеми европейци, да се превърнат в войници срещу Русия. Когато, и ако всичко приключи без ядрени удари, ще има нов план Маршал и повторение.

12

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е дело на водните крави.

11

Анонимен

преди 1 година

Хм, а радиационната обстановка във водите около остров Бьорнхолм как е?

10

Анонимен

преди 1 година

Украинците, поляците или американците. Тръбите на Меркел са закрити.

9

Анонимен

преди 1 година

До БългаринаВИКАЙ

8

Анонимен

преди 1 година

тука вече нещата излизат от контрол кога ще се събудите бе