17

Анонимен

преди 1 година

То когато се краде и присвояват средства , трудно се намират доказателства , защото се краде на тъмно и в купом та да си мълчат всички! Но доказателството е бедният и нещастен народ особенно през последните 12 г.Заковаха ни последни по доходи , некачествена и скъпа храна , нисък стандарт на живот ! Вече близо 2 милиона избягали от бедността , да търсят достоен живот за тях и семействата си! Това е само част от управлението на ГЕРБ ! А от строежа УЖ на пътища се крадеше най-добре !

16

Ралица

преди 1 година

Само ГЕРБИ БОРИСОВ СТРОЯТ ШАЙКАТА ПЪПЪ ОКРАДОХА ВСИЧКО ПО ИНФРАСТРУКТУРАТА 1 МИЛИАРД ЗА ХЕМУС КОКОРЧО КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЕРБАП ЛЪЖЕ ТА СЕ НОСИ И ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА БЕЗНАКАЗАНО А КОЛКОТО ДО МАГИСТРАЛИ ПЪТИЩА ИНФРАСТРУКТУРА ЕДИНСТВЕНО САМО БОРИСОВ СТРОЕШЕ ОСТАНАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НИЩО НИЩО НИЩО НЕ ВЪРШЕХА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА НА БЪЛГАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ

15

Фар

преди 1 година

Стига с този ГЕРБ, най-големите крадци и един не наказан.Най-големите измамници и лъжци.

14

Бургас

преди 1 година

Всички държави от ЕС построиха магистралите, Испания и Португалия направиха прекрасни пътища за не повече от 20г.В България за 33 г. едва успяхме да завършим и то не качествено Тракия.Причината е една кой повече да краде. Последните 12 г.не спряха да се изсипват милиони,ако не и милиарди и нищо. Всички до стената и да връщат парите.Няма държа,няма спазване на закони.

13

Анонимен

преди 1 година

407 километра магистрала с по 3 ленти плюс аварийна в посока, куп тунели и виадукти, мост над Босфора(4ия пуснат тази година) е построена от турците за 13г- началото е април 2009. Това им е само една от магистралите, които са направили в близко време, макар и най-голямата. Как така в България правим по онзи стандарт по-скоро първокласни пътища(там 2+1 в посока са им някои междуградски пътища) без толкова детелини, мостове и т.н. със скорост има-няма 100км на 10г нагънати от първия ден?

12

Анонимен

преди 1 година

Само при ГЕРБ се строи, пътища, магистрали, училища, детски градини, спортни зали, физкултурни салони. Радев направи само едно коремно на лоста, а Киро нарече Русия бензиностанция с ракети, все едно е казал за Америка, че е печатница с ракети. Да не забравим ДПС. Те чакат на гюме. Но май им се изчака чакалото и почнАха да дават фира.

11

Анонимен

преди 1 година

Единствени ГЕРб строяха пътища. Асен Василев официално спря АМ Хемус и изхарчимзаделенуте 1 млрд лв за нея.

10

Боко Тиквата

преди 1 година

Да замлчи и да се готви за постоянно пребиваване при Бай Ставри

9

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ТРЯБВА ПАК ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЯКОЙ КОЙТО НИЩО НЕ РАЗБИРА И ГАРАНЦИЯ, ЩЕ СЕ ОПРАВИМ! ТОЯ ПЪТ ДА Е ОТ ОКСФОРД, ОТ ХАРВАРД ПРОБАХМЕ. МОЖЕ И ОТ ФИЛИПОВЦИ, СТОЛИПИНОВО ИЛИ ОТ ФАКУЛТЕТО, ТАМ СА ПО ДОБРИ ОТ КИРО И АСАН И ЗНАЯТ ЕЗИЦИ, ПОНЕ ДВА - СЛАБО, АЛАНГРО.

8

МИ КЪ?

преди 1 година

КИРО ПОСТРОИ ВСИЧКИ МАГИСТРАЛИ, АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ ГО! А ИНФЛАЦИЯТА Е ДОКАРА БОЙКО С ЖИПКАТА. АЗ ГО ВИДЯХ.

7

Жоро

преди 1 година

Ами то точно нищо не си построил. Построиха ги ГЕРБ. ПП и Румен Радев построиха само ад и инфлация, което няма да забравим и няма да простим.

6

Анонимен

преди 1 година

Така е защото нямаме парите да направим магистралите. Питайте Гърците как направиха Egnatia Odos - 700км магистрала за 15г от които 3г бяха само проектиране на хартия и намиране на парите за проекта. През 97-*** я почнаха и през 2009-та я приключиха заедно със всичките 76 тунела дълги общо 100км. Това е защото си приготвиха парите отначалото, наеха си изпълнители, платиха им с железни договори и застраховки и след 12г имаха 700км магистрала със 100км тунели по нея! Тук с пръдня боя правим!

5

Анонимен

преди 1 година

Ами вземайте кирки и лопати с Фуражката и помогнете, де. Най обикновенно комунистическо дрънкало. От 44-та година легиони като тебе винаги са били на държавна ясла. Ефекта го виждаме всички. Миришеш отдалеко

4

.....

преди 1 година

До Анонимен Добре,че ги осведоми!Зъбите им затракаха от страх..

3

Анонимен

преди 1 година

Все едно от небето падаха камъни в София. Дано да няма пострадали.

2

Анонимен

преди 1 година

В София в момента на места вали град с размерите на орехи...

1

Анонимен

преди 1 година

Невероятно е с какви глупости ни занимават.