114

от коментираща

преди 15 години

Е, не разбира се, не съм толкова повърхностна, но и това има голямо значение, защото ден, два, три с един човек и тези неща започват да правят лошо впечатление. Колкото и да си влюбен в един човек, разбереш ли, че нещо не му харесваш в личната хигиена...абе и малкото камъче понякога преобръща каруцата. Но това разбира се не е най- важното, ако положителните качества са повече от лошите, тогава естествено ще се постараеш да му намекнеш за това, което не харесваш и той може и да разбере.

113

четящ

преди 15 години

ти наистина ли го заряза САМО заради космите?!

112

четяща

преди 15 години

Лора, много хубаво и точно си го казала и аз съм на 32 години и мисля точно като тебе.

111

Лора

преди 15 години

не съм вече в първа младост, но съм хубава жена и все още обръщам мъжките погледи след себе си, все още мъже се влюбват в мен! Ти си прав, една жена винаги трябва да бъде чиста, ухаеща приятно, облечена с вкус и да има чар! Господ може и да дава хубост, но от там нататък жената е длъжна да се грижи за нея! Няма значение на колко си, важно е да изглеждаш добре и да си приятен за другите!За всичко това обаче е необходимо да има и ум в главата си! Защото *** *** след години придобиват и *** физиономии!

110

Дорде е младост

преди 15 години

Хм, и аз ги харесвам по-младичките на по 20-25 години и как беше онова - тестостерон ли?, ми скача горе-долу еднакво според възрастта на мацето. Ако е на 20 повече, ако е на 25 по-малко, ако е на 30 още по-малко.

109

преди 15 години

Lele,hora vie ste ludi.Kakvo sporite za glupav ne6ta. To se znae,4e i majete i jenite se haresvat. ot tam na tatak kolko krasiva e jenata nqma zna4enie i kolko bogat,visok ili glupav e maja- sa6to. Vsi4ki sme hora i na vsi4ki ni bu6uvat hormonite. A 4ara i li4nostta vinagi sa naj-vajni.

108

БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ

преди 15 години

НЕМА ТАКОВА НЕЩО-КОЯ ЙЕНА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ Е ОБИКНОВЕННА.............НЕЧИСТОПЛЪТНА И МИРИЗЛИВА.......

107

преди 15 години

Така мила първо радвам се че ще "споря" със съгражданка . Второ в поста ми пише на колко съм предполагам че се сещаш че посещавам заведенията за които говориш. А това което съм написала съвсем не е в защита на естествената красота или естествената "грозотия" а е по повод на коментарите на някои жени които сами не полагат нужните грижи за себе си а искат от околните да са перфектни. Надявам се че сега го казах пределно ясно. И да външният вид е важен и то много, но нещото което задържа противоположния пол в дългосрочен план е характера-поне според мен. Поздрави :)

106

преди 15 години

105, ти си имал вълнуващо преживяване за което можеш само да се радваш и дай Боже повече такива...

105

Непознатата

преди 15 години

Днес имах едно рядко преживяване. Разминах с с една непозната на улицата и тестостерона ми скочи до небето - замалко да ми скъса ципа. Изобщо не мога да кажа красива ли беше или не, но това нямаше никакво значение.

104

преди 15 години

Ти сам би трябвало да знаеш коя от двата типа жени ти "спира дъха", а що се отнася до изследването, може би втория тип.

103

преди 15 години

mila moq ti s16to si jena za6to se obijda6 sama ili moje bi si nqkoa smotla deto m1j ne q e pipal ot godini i izbiva6 kompleksi pred PC-to!kakvi gluposti dr1nka6?ti 4uva6 li se izob6to kvo govori6?nikoi ne haresval nagrimiranite i nqmalo ni6to lo6o v kosmite i celulita...kak dori moje da ti izleze tova ot ustata?da hodim s kosmi d1lgi kolkoto vr1zkite na obuvkite mi i s celulita s koito dupeto i krakata ti prili4at na ogromni potokali...TOVA E ABSURDNO!!!!idi v nqkoq diskoteka s tvoi priqtelki koito sa mn napraveni a ti otidi kakto hodi6 na pazara da vidim dali te ili ti 6te zabiete nai-mn m1je mislq 4e otgovora e qsen...znam go ot li4en opit a dali izob6to 6te te pusnat v diskotekata...edva li,za6toto az s1m ot Varna i tuk ima diksoteki,koito imat strogoto iziskvane da ne se hodi s obiknoveni drehi!!!...Nqmam ni6to protiv estestvenata krasota,no mn rqdko se sre6ta ve4e takava!!!

102

Коя ще ми вдигне тес

преди 15 години

С коя е по-добре:с една красива и студена жена илис една обикновена, симпатична и гореща жена?Коя от двете ще ми вдигне тестостерона според това "изследване"?

101

преди 15 години

Хората са си го казали отдавна: За всеки влак си има пътници. И аз ненавиждам Бекъм и всякякви др. надувки, беше казал някой, че и космаляв бил, *** Виктория си го харесва. Ако ще, аз си харесвам моя boy. Има и той косми, ама кво от това, нали е мъж, така си е нормално

100

Най-важно е женското

преди 15 години

Лично мен ми харесват и възбуждат жени с излъчване. За съжаление в последно време по-рядко се срещат. Имам чуството, че Чернобил има пръст в тази работа. При всички случаи някоя с десет кила грим по себе си много трудно ще привлече вниманието ми. Излъчването не зависи от това дали е красива или не. "Изследователите" явно не са си направили труда да разберат какво всъщност вдига тестостерона на мъжете.

99

f 20

преди 15 години

*** жени. Кога ще разберете че едни махнати косми и един грим няма да привлекат никoй мъж да е с вас. Щото за разлика от нас мъжете не гледат само външния вид и тва казва и статията. Вишки мъже които познавам държат най-много човека до тях да ги разбира и да им е приятел колкото и непонятна да е тази дума за вас отчаяни домакини и кандидат домакини. И ако си мислите че изрусените ви коси с два пръста черни корени и наболите ви крака и др части от тялото, целулита и напластения грим ви дават право да обвинявате някои че има шкембенце или космати крака ок давайте . Но се замислете и за себе си преди да критикувате другите и да се правите на важни.

98

преди 15 години

ами да така е и все повече се убеждавам в това. Някакви грозни мърли само сменят мъжете и сами не остават а хубавите момичета ходят без приятели. Не знам къде по трасето е проблема но в днешно време вървежни са грозните момичета...факт

97

незабравима авантюра

преди 15 години

имате поща

96

мата космата

преди 15 години

за тези с многото изисквания има подходящи списания!приятно прекарване!

95

Младостта си отива

преди 15 години

Космати или не мъжете са си мъже. Космите нямат отношение към мъжката привлекателност или чистоплътност с изключение на жените, които харесват повече косматите мъже, а тези жени не са малко. Това за обезкосмяването на мъжете го измислиха обратните , но за съжаление има луди дето им се връзват. В това изселдване друго е същественото, но никой не го забелязва. Изследвали са само младежи на по 21-25 години, което означава, че те са се възбуждали от девойки на още по-млада възраст. А младото си е младо и трябва наистина да е голяма грозотия, за да не предизвика мерак в младежите. Същите тези девойки обаче, след само 5-10 години в голямата си част ще предизвикват само отвращение в мъжете - все пак младостта си отива.