17

Анонимен

преди 1 година

Наприматите от Северна Македония да се дръпне шалтера на тока. Никакъв ток да не им даваме, не заслужават.

16

Алекс

преди 1 година

Македонските диваци не стават за ЕС.Да вървят при Путин в Евразийския съюз.

15

Анонимен

преди 1 година

До 16Македонците се държаха възпитано в сравнение с нашите мачове.Освен това,ние си го заслужаваме.))))))))С какво го заслужаваме с това ли, че в първият мач в Разград нашата публика се държеше все едно е на кино.

14

Анонимен

преди 1 година

Част от"Позитивното"намерение трябва да е спирането на всякакъв износ на ток,газ и суровини за Македония!

13

Анонимен

преди 1 година

А кой Ще каже в Брюксел за Мъжкия полов член койото непрестанно го предлагате на Левски и Ботев? Не ставайте смешни.Даже мисля ,че Македонците се държаха възпитано в сравнение с нашите мачове.Освен това,ние си го заслужаваме.Както и Руснаците си заслужават да не ги пускат съседите да бягат от режима в Русия.Всеки си заслужава това което му се случва.

12

Анонимен

преди 1 година

От кога политиците имат право да се намесват и да казват някой как да се държи по време на мачовете?Не съм чувал до сега .Бойко,министри,Ковачески да си мълчат по-добре.В България по време мачове Викат "Мъжки полов член за най-великия Българин Левски и никой нищо не е казвал по въпроса.Същото и за Ботев.Не е за първи и последен път да се *** на мачове.Не одобрявам,но първо да спрем тук у нас и след това да искаме от другите.

11

Анонимен

преди 1 година

Гледат те в очите и те лъжат!

10

Не си виждат

преди 1 година

наср***ните ***,а се имат за велики войводи с на гол тумбак чифте пищови.Ще научат нещата по трудния начин,ще имат много начуквания на дървените чутури, докато се цивилизоват.Живеят в някаква замръзнала ситуация със спомени за велика Югославия,толкова велика,че се пръсна по шевовете.По-развитите републики на СФРЮ-Словения и Хърватия отдавна минаха на друго ниво в ЕС след войната със Сърбия,а отломката топоним РСМ,населена със сърбомакеалбанци(и българи) е застинала в минало и омраза.

9

До АЗ

преди 1 година

Радвам се,че си се изкефил на победата ни.Подобно на тебе се изкефих и аз, а вероятно и всички българи и фенове на нашия отбор.Тази победа обаче не трябва да измества необходимостта от силно международно въздействие върху РСМ,което да осъди подобни дивашки прояви,да им накове в съзнанието,че ако искат да са в клуба на ЕС,това означава цивилзовано отношение и към приятели,и към опоненти. Да бъдат принудени да забравят дивашките си изстъпления,да изберат:ЕС ицивилизация или македонизъм.

8

Анонимен

преди 1 година

Това са лукави изказвания. Все едно подкрепя действията на навиячите.

7

Роналд Македоналд

преди 1 година

Ако няма осъдени , няма ЕС за ВАС МАКЕТА мизерни!!! Казах що е маке вън от ЕС и да тъне в мизеврия!!! Точка!

6

кара колю

преди 1 година

Много се радвам, че малкото заплянковци на мача в Разград не освиркаха македонците! Другото не е важно как лумпенизираните и пропагандно промити мозъци оттатък вардаро се показаха що за европейци са всъщност

5

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

У куче магаре и плешиви да нямаш вяра

4

L.

преди 1 година

Дръпнете им шалтера на тези гамени и забравете за тях!!!

3

жалки

преди 1 година

шиптъри! Ще се кланят на бъдещият си премиер Еди рама! Време е да си вземем тялото на Гоце!

2

Анонимен

преди 1 година

Спрете им тока.

1

хаха

преди 1 година

Тия имали репутация?!