46

Анонимен

преди 1 година

Какво е сЪботаж? Имате предвид нещо, станало в събота? Или ,,журналистите" са ходили на училище само в събота...

45

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен- Все проблеми между ЕС и Русия,а виновните си стоят от другата страна на океана и се подхилват - А бе не съм чувал Америка да е нападнала някого там. Войната в Украина е дело на Путинска Русия. Америка никого не е нападала, нито пък анексирала каквато и да било територия през цялото си 250 годишно съществуване! Америка спаси Европа в две световни войни и там, където влязоха Американци (ГФР, Япония, Южна Кореа) вижте каква икономика и какъв просперитет. Айде стига колхозни опорки!

44

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименСАЩ били губели войната - айде бе, ти сериозно ли? САЩ още не са се намесили. Мижавите оръжейни доставки от 15 Хаймарса, при положение, че за такъв фронт трябват най-малко 150, липсата дори на доставки на танкове и самолети са само за парлама и въпреки това, разгониха майките на окупационните сили! Намеса на САЩ означава много бърз край на Путиновата фалшива империя. Много бърз, без нито един Американски военен да участва, достатъчно е само адекватна военна помощ за Украина!

43

от ЮАР

преди 1 година

До Стоян- русиа има сичко не и пука за траби ще си построй нови - Добре бай Стояне, ама Русийката даже тръби не може да прави. От край-време това са Манесман тръби, безшевни от ГЕРМАНИЯ. А корабите, които ги полагат са ЗАПАДНИ. Заваръчните системи и материали са също ЗАПАДНИ. Да не говорим за техниката за дълбочинни сондажи, турбините за нагнетяване (Сименс) и пр. - всичко е ЗАПАДНО. Експертизата - също. Сега да ги видим рашките сами дали могат едно производство на пирони да организират!

42

от ЮАР

преди 1 година

Дали е сЪботаж или саботаж - само граматиката е от значение показва нивото на неграмотност на редакцията, обаче същественото в новината е, че се отива към пълно скъсване на всякакви енергийни зависимости от Русия. Споко - газ, петрол, енергия има пълно навсякъде по света. Освен това, Европа има ума и технологиите да не зависи от доставчици на каквото и да било. БВП се прави с акъл, не със суровини. Една Холандия няма нищо, но има умни хора и БВП близко до това на уж велика Русия.

41

СЪБОТЕН сЪботаж

преди 1 година

Всяка събота сЪботирам жената, стига да не я боли главата! А вие поне да бяхте пуснали статията в събота, за да можеше да имате поне някакво извинение за неграмотността! Нали Нелке?!

40

Обективен

преди 1 година

Още вчера ,15 минути след пробива в Северен поток 2 ви съобщих новината в статията за възможен ядрен взрив над Черно море . Но осем " неверници" са ми сложили червен палец ,мислейки,че се шегувам.

39

До 44 до германците

преди 1 година

Че то много сложно, тези операции с тръбите:)) Сигурно с ножовки ще режат, и с каруци, извозват?

38

Роберт

преди 1 година

Добра идея е всичкия газ за Европа да минава през Украйна и Полша. Така сме навити да плащаме на руснаците каквато цена поискат, а после ще я изравним през таксите за пренос. Ако иска $2000 долара за газ, ще го плющим отзад с $1970 за пренос на този газ. Умен ход.

37

Тигър

преди 1 година

Отиде им на рашките тръбичката. Путинчо им спихна държавичката за 7 месеца планирана операция хахахахаххаха

36

Анонимен

преди 1 година

сЪботажа в събота ли шЪ И?!?! Ех провинциалисти неграмотни превзеха медиите а и цялата държава. Жална и майка на България.

35

Bai Asen

преди 1 година

Алооо днес. Бг пише се САБОТАЖ! Кажете как след това да отида на доктор!

34

Таня

преди 1 година

Газовата връзка с Русия трябва да се прекъсне завинаги. Прекрасна новина е, че тръбите отидоха по ягодите.

33

Анонимен

преди 1 година

До Германците "са собственици на голяма част от тръбите! Имаха намерение да ги използват за други газопроводи, затова руснаците ще ги унищожат..." --------- ахахахахахаха, да, ше ги извадят, ще ги нарежат, ще ги превозят, после пак ще ги заварят и ще ги поставят на дъното.... като гледам от козяк са преизпълнили квотата за СОП.

32

До 40 до 35

преди 1 година

Сипвал ли си течност през тясно гърло с фуния? Какво става?

31

Германците

преди 1 година

са собственици на голяма част от тръбите! Имаха намерение да ги използват за други газопроводи, затова руснаците ще ги унищожат...

30

Анонимен

преди 1 година

До Laravel "Щом налягането на газа в тръбата спадне под налягането на водата, познайте какво ще стане с тръбата :) Да им е честито на руснаците." ----- поредният заблуден еврожендар.... да им е честито на германците, а покрай тях на всичкото европеец!

29

Laravel до 35

преди 1 година

Помисли малко. По тръбата не върви газ. Има някакво количество, с налягане по-голямо от това на водата. В момента. Поради теча налягането спада. В един момент ще се изравни и след това ще падне под това на водата, ако не подаваш постоянно газ.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "И защо им е газ на безработните? Тя Германската индустрия спешно се изнася в Азия. Който не работи не трябва да яде, нали така." ------в грешка си ... изнзася се в америка... колко случайно... този, който разпали всичко ще вземе да се окаже най-печеливш... ама нищо.. продължавайте да викате слава осссраина и да си си слагате поредния бустер!

27

до 33

преди 1 година

Може би единственото нещо, което не може, а и не трябва е да се подава въздух. Или е флуид или край с тръбата.