210

Хан Тервел

преди 1 година

Путин разпада Русия! Дали е случайно не знам но е факт!

209

...

преди 1 година

Руският Робин Худ взема повиквателните от богатите и ги раздава на бедните...

208

Анонимен

преди 1 година

Бълха го ухапала Путин. Винаги може да замени дезертьорите с членове на нашето Възраждане. Да му пратим списъците и да ги почва с призовките.

207

Баба Гошка

преди 1 година

Ей гноми, казаците първо ще ви хванат и ще започнат да ви оправят отвякъде, а като им омръзнете, ще ви върнат на Русия, за да си дослужите в ГУЛАГ.

206

хаха

преди 1 година

Къде са ония млади патриоти ,дето развяваха руски знамена на стадиона и крещяха антиукраински лозунги,любовно вперени в Путин?Дали са заминали на фронта да избиват нацисти,или хукнаха като ми шки към мразената Европа?

205

=

преди 1 година

А песчето на песков си живее живота с милиардите дето баща му е крал от държавата.Големи патриоти, със Сталин се съизмерват. Но синът на Сталин - Василий се е сражавал на първа бойна линия,ранен, пленен, от германците а после убит.Как мислите, дали Сталин не е можел да спаси сина си? И дали днешните клептомани управляващи Русия имат морала на Сталин? И дали имат моралното право да изпращат обикновените руснаци на смърт, докато те крадат мирлиарди.

204

Анонимен

преди 1 година

Патриоте Медведев, прати ли вече призовка на сина си Иля?

203

Анонимен

преди 1 година

Кога олигархската съпруга Захарова ще получи призовка? Нали еврейките с двойно гражданство служат в армията по закон?

202

Анонимен

преди 1 година

Този форум не отразява реалността в страната и мнението на хората. Нищо не отразява.

201

Анонимен

преди 1 година

Лудото джудже нищо смислено не прави, ще докара народа на Русия до просешка тояга и най лошото хиляди умряха, заради болния му мозък. Та колкото по рано го свалят, толкова по добре за целия свят.

200

Анонимен

преди 1 година

Защо повечето съфорумници си мислят че смъртта на Путин ще промени нещо. Вероятността на негово място да дойде подготвен, по-млад и ентусиазиран наследник не е никак малка, даже съм сигурен, че има няколко такива. Убийството на Путин ще направи нещата още по-грозни.

199

Анонимен

преди 1 година

Краварите яко мучат преди изборите жалки гротески.

198

До bbb 321

преди 1 година

По-логично е обратното - нека да бягат. Колкото по-малко мъже и войници има този режим, толкова по-добре. Иначе лесно е да се каже: "Свалете дикататора", ама в 21-ви век трудно се правят революции от улицата. Ако не му спретнат атентат от високо ниво (някой от генералите или олигарсите), няма как да стане с тези 20 годишни момчета, които може и да не са съгласни с Путин, но нищо не могат да направят.

197

Анонимен

преди 1 година

Едно време когато техните деди са защитавали страната си, пак е имало недоволство, но все пак са успяли да победят. Сега демокрацията я разбират като да сис седиш пред стола и никой да не те закача за нищо, а като има нужда от теб, бегом марш и не искам.Планове за утрешният ден.., ми че този ден да не би да ти е сигурен в кърпа вързан.Украинците бяха изиграни от най-"верният" им приятел

196

ДО asd

преди 1 година

И кои са тези дето си дават живота за демокрация?

195

Мишо

преди 1 година

Трима, че те са повече! Отгледани в охолство, седящи в топлите си мазни чиновнически столове! Сега когато трябва да защитават позицията на своята държава дезертират, че и се оплакват. Много ми е интересно, какво ще стане в БГ ако има мобилизация, на къде ще бягат плъховете? Много ви знаят устите, но ако има нещо първи ще избягате!!!!

194

Анонимен

преди 1 година

Трябва да напраивм една кампания DMS тампони за руската армия :)

193

Анонимен

преди 1 година

вие пишете без да мислете че много прекалявате с ваще пропаганди дано туркие да ви нападне

192

Анонимен

преди 1 година

Га ядаха кифтетата напреки не риваха, ся ривът!

191

asd

преди 1 година

Затова хората за демокрацията живота си дават, а тия си отгледаха 22 години диктаторски режим. Сега ще страдат и са опозорени за десетилетия напред.