230

Анонимен

преди 1 година

Разни бълхи и въшки си натракали лайки като на задушница. Прявят се на неми ботове.

229

Анонимен

преди 1 година

В русия е време за революция, милиони сте, изметете ченгетата и олигарсите и живейте като хора страната ви е богата но ви грабят а сега искат и живота ви да заграбят.

228

Анонимен

преди 1 година

До анОбаче тия руснаци до преди 3 дни обясняваха, че нямало война, а операция и била заслужена и много правилно да се убиват нацисти. Сега внезапно ауууууу лоша работа. З

227

До

преди 1 година

До ми боли ме хуяКато си морално скопен, не пиши тук. Не искаме да знам мнението ти.

226

ан

преди 1 година

Руснаците не искат такъв живот на тирания и смърт. Хората искат да работят, да се развиват, света се глобализира. А този ги върна 200 години назад във векове на мрак и смърт. Не плюте всички руснаци, интелигентните хора искат свобода, а не подтисничество. И те са капан между затвора и моргата. Умните избугяха още март месец и загърбиха тази плява. Сега е момента нашите русофили да се докажат и да умрат в бой. След 1 година вече никой няма да се сеща за тях, освен мойтите им. Абе..къде е Кадиров?

225

до 277

преди 1 година

Първо се научи да пишеш граматически правилно, после прави глупави тълкувания. На руските момчета ли да вярвам, или на теб, който си неграмотен?

224

Картофчо

преди 1 година

"Един лунатик иска да убивам..."Обаче има и друг един лунатик, който е подготвил хора които търсят всички руснаци да ги убият. Така че положението е или ти тях или те теб! Така че аки не си готов да убиеш, за да си защитиш живота, направо *** да си резервираш парцел на гробищата за себе си!

223

ПУТИН НА пенсия

преди 1 година

Обсебения с наркотици и камери Путин въпреки че имаше дани за готвения преврат в Киев 2012- 2014 не си мръдна малкия пръст да ЗАЩИТИ НАРОДА НА УКРАЙНА.. Вместо това правеше ПИАР агитация в СОЧИ.След окупирането на Украйна 2014 окупаторите пратиха 60 000 армия за военно терористична спец операция срещу Источна Украйна.. ТАм региона е Руско говорящ.Изисква се руски език за охрана на територията поразена от древни оръжия.

222

Грабят с наркотици

преди 1 година

Диверсиите срещу Руската империя продължават активно от 1915 досега. Окупирали власта в Русия 1917 година избиха десетки милиони вкл голяма част от Руската армия и дворянството безмилостно. Диверсанти чрез спец наркотици и ваксини обсебиха подставени на власт в Москва и с тяхна помощ окупираха Источна Европа 1989- .ПОследва имитация на преврат в Москва 1991 разрушиха СССР. Последва бясно ограбване на Источна ЕВропа и СССР. Хиляди трилионери. НЕ се родина стотици милиони важни деца..

221

АМИ..ТО

преди 1 година

Винаги ще има бягащи от война- има ги навсякъде.По време на виетнамската война над 2 млн мъже са напуснали САЩ.В Китай досега проблем с наборници-само бедните отиват в армята с надежда за по-добър живот после..В Израел колко бягат по чужбина..Стига само Русия да я изкарват черна и виновна за нашите лоши дни. Истината я знаят единици,за които ние никога няма да научим.

220

Да бе, да!

преди 1 година

До Падаря Това е за мужиците. Щ му пръснат резиновата попа.

219

Анонимен

преди 1 година

Първо това не е новина а фейк. Второ лайковете са манипулирани и трето да се страхуваш е човешко. Особено като се има предвид какви неща се изписаха и извършиха срещу тях от Запада. Четвърто от Украйна също има доста дезертьори.

218

Анонимен

преди 1 година

Първо това не е новина а фейк. Второ лайковете са манипулирани и трето да се страхуваш е човешко. Особено като се има предвид какви неща се изписаха и извършиха срещу тях от Запада. Четвърто от Украйна също има хилядолетна и дезертьори.

217

Бивш служител

преди 1 година

Руската и украинската мафия са много добри в банковите и дигитални измами.Не ползвайте обществен wi-fi в хотели,кафета и др. ,не качвайте непознати приложения,не кликвайте на линкове на непознати мейли дори да пише, че са от банка.Банките в БГ не искат никаква информачия през мейл! Не давайте банкова информация на линкове пратени по олх,олх няма такава услига.Наглеждайте старите хора.Ползвайте само познати банкомати на обществени места.Одеса е столицата на банковите крадци от карти...

216

Прабългарин

преди 1 година

Едни чеченци в черно търсят Кадиров да го бият.

215

Роко2

преди 1 година

Това е мероприятие на КГБ-вкарват по няколко стотин хиляди мъже в съседните територии...

214

Антрополог

преди 1 година

Путин праща разни *** и бедняци на смърт москалите не ги бара

213

Падаря

преди 1 година

Утре Путин ще обяви отцепените територии на Украйна за руски и втържение в тях ще се счита за атака на руска земя и ще може да се ползва атомно оръжите.Смятам да изляза петъка да се напием за последно,че понеделник може да светнем...

212

Демокрация ли бе

преди 1 година

Два изперкали стърчока си играят със съдбата на планетата...

211

Военен брокер

преди 1 година

Болниците в Русия са препълнени от мъже ,които си чупят крайниците,100 000 избягаха зад граница за няколко дена потока се удвоява